M-Tech/MS μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

MTech η εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι επίσης προσφέρονται από Karnataka κατάσταση Ανοικτού Πανεπιστημίου. Μπήκα ως φοιτητής σε κέντρο μελέτης τους στο Hyderabad της Ινδίας βρίσκεται στο lakdikapul. Κέντρο Μελέτης: www.vastecno.com αμοιβή: 10.500 ρουπίες ανά sem

[QUOTE = Brookes? 793373] MTech η εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι επίσης προσφέρονται από Karnataka κατάσταση Ανοικτού Πανεπιστημίου. Μπήκα ως φοιτητής σε κέντρο μελέτης τους στο Hyderabad της Ινδίας βρίσκεται στο lakdikapul. Κέντρο Μελέτης: www.vastecno.com αμοιβή: 10.500 ρουπίες ανά SEM [/quote] νομίζω ότι αναφέρθηκε ιστοσελίδα με ορθογραφικό λάθος. Η ιστοσελίδα είναι [url = http://www.vastechno.com] Technologies Βασ. [/url]

Νομίζω ότι μόνο αυτό (πληροφορικής), φυσικά δεν υπάρχει, αν υπάρχουν ενσωματωμένα μαθήματα υπάρχουν παρακαλούμε ενημερώστε ...

Κέντρο Μελέτης - Συχνές Ερωτήσεις [/url] και δεν σκέφτομαι ότι υπάρχει ειδικά MTech είναι διαθέσιμο σε απόσταση μόλις για ενσωματωμένα στο Hyderabad.

Hello World!! Είμαι στο τελευταίο έτος BE (Information Technology) και, επίσης, πήρα τοποθετούνται σε ένα από τα company.An θα συνεχίσω σε αυτό, αλλά είμαι επίσης ενδιαφέρονται για την περαιτέρω μελέτες, δηλαδή τα κράτη μέλη. Αλλά δεν μπορώ να οφειλόμενος αυτό οφείλεται στο οικονομικά προβλήματα, γι 'αυτό θα κάνουμε μετά 2yrs ή μπορεί να είναι μερικής απασχόλησης, μέσω σύγχυση αυτή im έτσι μπορεί κανείς να με καθοδηγήσει και μπορεί να δώσει μια σωστή πρόταση, επίσης, μπορεί u να μου δώσει όλες τις λίστες των πανεπιστημίων της Απάντηση India.Plz ASAP, σας ευχαριστώ.

Γεια σας, ήθελα να κάνω μέρος του χρόνου mtech από Bangalore, και δεν είμαι σε θέση να ανοίξει http://pgcet.vtu.ac.in Να μπορεί u να μου δώσετε κάποιες λεπτομέρειες. Πώς μπορώ να πάρω τις πληροφορίες πάνω σε αυτό; Πότε είναι η εξετάσεις διεξάγονται; Ευχαριστώ, Digant

Γεια σου, Υπάρχει κάποιος M.tech προγράμματος (μερική απασχόληση) για Electrical & Electronics αποφοίτων BMS ή οποιοδήποτε άλλο κολέγιο στο Bangalore εκεί; σήμερα im σε blr.Please επιτρέψτε μου να ξέρω. ευχαριστίες και αφορά, Malini

Γεια Malini, είναι τους, αλλά μέρος του χρόνου μόνο για 3 χρόνια εμπειρία πρόσωπο, επίσης, εταιρεία που εργάζεστε θα πρέπει να συμφωνήσουν για να κάνει Mtech .. PGCET είναι κλειστό νομίζω. προσπαθήσουμε για Manipal ...

[QUOTE = sanju_? 934373] γεια Malini, είναι τους, αλλά μέρος του χρόνου μόνο για 3 χρόνια εμπειρία πρόσωπο, επίσης, εταιρεία που εργάζεστε θα πρέπει να συμφωνήσουν για να κάνει Mtech .. PGCET είναι κλειστό νομίζω. προσπαθήσουμε για Manipal ...[/QUOTE] Γεια sanju, σας ευχαριστούμε ... WL chck σε Manipal. Rgds, Malini

hi Kiran, Όσο για σήμερα με μερική απασχόληση είναι διαθέσιμο σε παραπάνω κολέγιο; Είμαι εργάζονται σε Bangalore και θέλουν να κάνουν M.tech μερικής απασχόλησης. Μπορείτε να μας δώσετε άλλα κολέγια στη θεσσαλονίκη;

Μπορείτε να ελέγξετε έξω Manipal πανεπιστημιακή επίσης ...

Ευχαριστώ για την απάντηση. Αλλά Manipal πανεπιστήμιο είναι στην θεσσαλονίκη;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back