M-Tech/MS μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

Έχω κάνει M. Sc στην electronics.i έχουν 2yrs εμπειρία στην domain.but δοκιμές που θέλω να κάνω Mtech μέσω απόσταση education.can μία τηλ. εξειδίκευση που έχω να λάβει;. m λίγο σύγχυση σχετικά με ενσωματωμένα συστήματα υπολογιστών και την εφαρμογή

Είμαι willson. πανεπιστημιακό προσόν μου είναι η ΝΕΠ. Θέλω να κάνω Μ. Tech:. Ιδέα: [url = http://www.backup-sensor.com] ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ [/url]

Γεια σου, είμαι ανάληψη της PGCET εξετάσεις του τρέχοντος έτους για MTech (Computer Science). Θα ήθελα να λάβουν μέρος στην πορεία του χρόνου vtu, δεδομένου ότι εργάζομαι στο Bangalore. Αλλά θέλω να ξέρω πότε μαθήματα θα διεξαχθούν για αυτό μαθήματα μερικής παρακολούθησης. Χρόνοι είναι, θα είναι ευέλικτο, δεδομένου ότι μερικές φορές μπορεί να είχα να εργάζονται τα Σαββατοκύριακα και αν φόρτο εργασίας δεν υπάρχει. Και σύμφωνα με λεπτομέρειες στο brouchure, από την πλευρά μηχανικών υπολογιστών δικτύου φορά που υπάρχει στο κολάζ Bangalore BMS. Τι λέτε για την επιστήμη υπολογιστών και την πορεία της μηχανικής και δομή των τελών για το τρέχον έτος επίσης; Παρακαλώ κάποιος να μου δώσει λεπτομέρειες σχετικά με αυτό - Cheers mam2009

[Quote = ivar4ever] Γεια σου, είμαι β τεχνολογίας, ηλεκτρονικών και επικοινωνιών και θέλουν να κάνουν Mtech (στο χώρο της ηλεκτρονικής και releated specilizaions) thrugh eduacation απόσταση. Παρακαλούμε στείλτε τις προτάσεις ιδρυμάτων που για τον ίδιο. (Στην Ινδία) Η απάντησή σας: Μπορείτε να κάνετε Απόσταση σας M TECH από IETE. www.iete.org μπορείτε να δείτε αυτή την ιστοσελίδα? http://www.electronicsforu.com/electronicsforu/articles/ http://www.electronicsforu. com / electronicsforu / άρθρα / http://www.electronicsforu.com/electronicsforu/articles/ για τα έργα: http://www.kitsnspares.com/user/default . asp μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου στο: efyedit7@efyindia.com efyedit7@efyindia.com [/quote]

Manipal MS Εταιρική εκπαίδευση δεν είναι μια εξ αποστάσεως μάθησης και αντ 'αυτού είναι μια off μάθηση πανεπιστημιούπολη, όπου έχουμε μαθήματα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου (μόνο τις Κυριακές (10 ώρες)). Είναι πράγματι UGC Αναγνωρισμένων και επί του παρόντος είναι λειτουργικό στη Βομβάη, Bangalore, Hyderabad και Chennai. 100% του φορές καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη Distance Learning MS μαθήματα, αλλά και ακόμη καλύτερη από ό, τι BITS. Πήγαινε μέσω της ιστοσελίδας παρακάτω http://www.corporateprograms.manipal.edu/ Cheers ...

Γεια Kiran, είμαι στο Bangalore n εργάζομαι σε ιδιωτική ανησυχία. Ήθελα να κάνω Mtech (Embedded / VLSI) μέσω edu απόσταση (στις τάξεις τέλος αίσθηση εβδομάδα). έτσι μπορεί να σας pls να μου τις λεπτομέρειες σχετικά με τα πανεπιστήμια που παρέχουν r M.tech μέσω απόσταση σε Ταμίλ Ναντού r στο Bangalore .. thamks, Vijay.

Hi all, είχα μια συνομιλία με Manipal Πανεπιστήμιο και είναι UGC αναγνωρίζονται για εξ αποστάσεως εκπαίδευση MS πορεία επιστήμης των υπολογιστών. Θέλησε να μάθει αν κάποιος από εσάς έχετε κάνει εξ αποστάσεως εκπαίδευση MS Computer Science από το Manipal πανεπιστήμιο και είναι αναγνωρισμένο έξω σε εταιρίες πληροφορικής. Επιπρόσθετα θα εξ αποστάσεως εκπαίδευση να θεωρηθεί για την εργασία Λέκτορας κολέγια. Συνολικά, είναι σωστό να πάει για την εκμάθηση εξ αποστάσεως μέσω Manipal πανεπιστημιακή Παρακαλώ παρακαλώ παρακαλώ θεωρεί απάντηση, Vidya

Γεια Vidya, κάνω σήμερα Μερικής MS (Μικροηλεκτρονικής) σε Manipal Παν. Δεν είναι βέβαια απόσταση, ένα μέρος του χρόνου ένα. Θα πρέπει να παρακολουθήσουν την τάξη, την Κυριακή και θα πρέπει να διατηρήσει το 75% συμμετοχή για να εμφανιστεί στις τελικές γραπτές εξετάσεις εξαμήνου. Αυτή η σκλήρυνση κατά πλάκας είναι UGC αναγνωρίζεται, αλλά όχι από το AICTE. Κανονικά κολέγια ζητούν ME ή M. Tech η οποία θα πρέπει να εγκριθεί από AICTE.

Γεια σας, Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας. Ήθελα να πάω για την εκμάθηση εξ αποστάσεως, όπως θα είμαι μετατόπιση στο Dalhousie, Χιματσάλ για 2 χρόνια. όπου σύντομα δεν θα υπάρχει το κολέγιο για να κάνει το μέρος του χρόνου MS ακόμα. : (Ξέρετε για την εκμάθηση εξ αποστάσεως από Manipal Πανεπιστήμιο Will που βοηθούν σε μελλοντικές προοπτικές σταδιοδρομίας;

Όταν έχετε exp defenetely δεν το κάνουμε για το θέμα χάρη. ξέραμε όλοι κάνουμε για το πτυχίο που θα πρέπει να φέρω όχι μόνο τις γνώσεις και τις επαφές, αλλά μια τιμή recongnised από τις επιχειρήσεις και Govt της Ινδίας. για την ενημέρωσή σας, ms Manipal δεν έχουν εγκριθεί από AICTE. κάναμε btechs μας με τις ανταγωνιστικές σε εξετάσεις μάλλον που ισχύουν για τα πανεπιστήμια θεωρείται δικαίωμα. γιατί? πτυχίο πρέπει να επικυρωθεί από AICTE για μαθήματα μηχανικής. Τώρα η επιλογή είναι Urs. Νομίζω ότι ακόμα και BITS απόσταση pilani και για MBA (symboisys, ICFAI) δεν recongised από UGC, AICTE. αν θέλετε πραγματικά να συνεχίσει την απογείωση για ένα χρόνο, δηλαδή sabstical αφήσει και να κάνει 1ο και 2ο εξάμηνο, στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια του έργου να επιστρέψει στην αρχική της εταιρείας σας ή νέα εταιρεία. ό, τι καλύτερο. 2sem ο χρόνος κυλά ακριβώς όπως τίποτα. πιστέψτε με. -Amar.

Γεια σου Μπορεί να δώσει μία απάντηση σε αυτήν την ανάρτηση και να μου πει πώς να εφαρμόσει σε VTU ή κάποιο άλλο πανεπιστήμιο για MS / Mtech σε ComputerScience; 1. Έχω μια τακτική ΝΕΠ degreee. . Θα το MS / Mtech σε CompterScience μέσω της εκπαίδευσης εξ αποστάσεως να μου δώσει υψηλότερα προσόντα; 2. Μπορώ να κάνω αίτηση για full time διδακτορικό μετά από αυτή την πορεία; 3. Είναι αυτό το μάθημα (MS) που αντιστοιχεί σε Mtech; 4. Μήπως ξένα πανεπιστήμια θεωρούν αυτό ως μια πορεία PG. Θεωρούν MCA μου ως μάθημα UG. 5. Είναι αυτή η πορεία που εγκρίθηκε από AICTE;

hiii έχω να ολοκληρωθούν στον τομέα της πληροφορικής. Τώρα im Ενδιαφέρεστε για τη Μ. TECH 2010 Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Θα μου πει κάποιος τα κολέγια προσφέρει έτσι. Σκέφτομαι επίσης από τα κράτη μέλη από Bits Pilani.Plz φίλους μου πεις για τον ίδιο. im από Πούνε. και είναι αυτό possibal για μένα να κάνει το MS από Bits Pilani. περιμένουν ur απάντηση

Γεια σου ... για το ίδιο θέμα, θα με βοηθήσει να u στον καθαρισμό ενός από αμφιβολίες μου ...?? Έχω μια εργασιακή εμπειρία των 2 ετών είναι δυνατό για μένα να αναλάβει Mtech Μερική μέσω PGCET ...

Γεια σου, ακούω πάρα πολλοί άνθρωποι ρωτά αν τα κράτη μέλη (εξ αποστάσεως εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Ινδία) είναι ισοδύναμη με πλήρες ωράριο M. Tech; Καλά οι τύποι είναι στη βιομηχανία VLSI από καιρό (σε πάρα πολλές εταιρείες) που έχω δει ότι τα κράτη μέλη από BITS Pilani ή από οποιοδήποτε άλλο πανεπιστήμιο στην Ινδία δεν είναι συγκρίσιμη με καθεστώς πλήρους απασχόλησης Μ. πρόγραμμα Tech. Οι περισσότερες εταιρείες θεωρούν τα εν λόγω πιστοποιητικά MS ως πρόσθετο προσόν, αλλά δεν θα τα θεωρούν ισοδύναμη με πλήρες ωράριο M. Tech. Ακόμη και μια φορά μέρος Μ. Tech είναι καλύτερο από το MS προγράμματα. αφορά Chethan

Λένε ότι δεν θα υπάρχει διαφορά μεταξύ τακτικής MS και MS στην Ινδία που προσφέρεται από το IIT Σικάγο. Εκείνοι οι άνθρωποι που επιδιώκουν / προγραμματισμός, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου / οδηγός μου. Χάρη Ajaykrishna.vv @ gmail.com

UGC κανονισμοί δεν αναγνωρίζουν τα μαθήματα λειτουργία απόσταση equivallent σε τακτικές ή σε μέρος του χρόνου τους, αντίθετα μέρη. Όμως, οι κατευθυντήριες γραμμές για την εισαγωγή Phd στη IITs, IISc, IIITs δεν αναφέρει ότι απαιτείται Μ. Tech ή σκλήρυνση κατά πλάκας σε κανονική λειτουργία. Το αποτέλεσμα είναι 1. Έχω κι εγώ την ίδια ερώτηση με τα δικά σας. 2. Εγώ δεν μπορούσα να βρω μια σαφή απάντηση ακόμα 3. Εξαρτάται από τα πανεπιστήμια που παρέχουν το διδακτορικό πρόγραμμα αν πρέπει ή όχι να δεχτεί μια κυρίους μέσω λειτουργία εξ αποστάσεως. Κάποιος παρακαλώ μετά τα πορίσματα σας σε αυτό.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την εισαγωγή σε Ταμίλ Nadu, Karnataka, Maharastra σε διάφορες Universities.We έχουν ευρεία συνδέσεις με διάφορες Universities.We παρέχουν βοήθεια είσοδος για το MBA, BBA, MBBS, MD / MS, BDS, MDS, BE / B.TECH., ME / Μ. TECH., Πτυχίο / M.Sc. Εμπιστοσύνη μας είναι εγγεγραμμένη (201000105) και εμείς κάνουμε τη δουλειά μας πραγματικά. Επικοινωνία: Himanshu Chauhan Διευθύνων διαχειριστής (VCET) 919 566 015 235 919 940 204 141

Γεια Kiran, έχω complted BTECH στην επιστήμη των υπολογιστών, τώρα είμαι ενδιαφέρονται για mtech στο cs. . Θέλω απλώς να γνωρίζουν πώς θ sthe πορεία σε αυτό το πανεπιστήμιο; Πόση προσπάθεια απαιτείται για την ολοκλήρωση αυτής; Όπως ανά τις γνώσεις μου έχει 4 εξάμηνα νομίζω. Θέλω απλώς να γνωρίζουν σκαπάνη thos διανέμεται σε 3 χρόνια. μπορεί u παρακαλώ να μου κάποιες πληροφορίες λεπτομέρεια.

Υπάρχουν προγράμματα που προσφέρουν Mtech πολλά IIIT του τρόπου απόσταση. Το καλύτερο που έχω να προτείνω είναι από i2it Πούνε συνδεδεμένες με IGNOU. Το πιστοποιητικό εκδίδεται από το πανεπιστήμιο του IGNOU την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος μαθημάτων. [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 3 λεπτά: [/color] [/size] I2IT Pune είναι πραγματικά καλύτερο ινστιτούτο για MTech. Εισαγωγή βρίσκονται ακόμη σε μη χάσετε αυτή την ευκαιρία. Για περισσότερες λεπτομέρειες isquareit.ac.in [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 20 λεπτά: [/color] [/size] I2IT Pune είναι πραγματικά καλύτερο ινστιτούτο για MTech. Εισαγωγή βρίσκονται ακόμη σε μη χάσετε αυτή την ευκαιρία. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε isquareit.ac.in

hi IAM Ganesh είδα ur μετά μπορεί u plz προτείνω εμένα η απόσταση mtech λειτουργία στο Hyderabad εξειδίκευση σε οποιαδήποτε ηλεκτρική επόμενα IAM 2010 passout. plz να με βοηθήσει. IAM πρόθυμοι να κάνουν εξ αποστάσεως εκπαίδευση από την Άννα, Annamalai πανεπιστήμια και κάθε πανεπιστήμια AP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back