M-Tech/MS μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

Γεια σας, Χθες πήρα το Manipal παιδιά Πανεπιστημίου και πήρε τις πληροφορίες ... Θα ξεκινήσει σύντομα στο Δελχί .. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Rajesh .. Kumar

Παιδιά έχω επαφή με αυτά τα Manipal εταιρική παιδιά MS .. το μεγαλύτερο μειονέκτημα που βλέπω σε αυτό είναι ότι αυτή η πορεία δεν είναι UGC αναγνωρίζεται .. έτσι αμφιβολίες σχετικά με την εγκυρότητα του πιστοποιητικού μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος ... Είμαι μάλλον ενδιαφέρονται για τα PGCET .. όπως είμαι στο Bangalore τώρα .. αλλά το πιο σημαντικό, υποθέτω ότι η πορεία θα είναι UGC αναγνωρίζεται .... μπορεί κανείς να το επιβεβαιώσει ... θα το πιστοποιητικό που προβλέπεται στο τέλος του 3 Μέρος χρόνια MTech φορά βέβαια να ισοδυναμεί με νομότυπη 2 χρόνια MTech πορεία; Παρακαλούμε απαντήστε .. ευχαριστώ πολύ

Γεια Biswani, η πορεία είναι σίγουρα ισοδυναμεί με M. Tech Full Time. Η PGCET εξετάσεις οφείλεται οποτεδήποτε τώρα. Ο σύνδεσμος για PGCET λεπτομέρειες για τις εξετάσεις είναι οι παρακάτω. pgcet.vtu.ac.in Ο σύνδεσμος έχει κάποτε ένα πρόβλημα. Να έχετε υπομονή και να συνεχίσουμε να προσπαθούμε. cheers, Kiran

Hi all, το πολυαναμενόμενο PGCET - 2008 είναι εδώ τώρα: Σημαντικές Ημερομηνίες: 1) Το κάτω loadable έντυπο της αίτησης διατίθεται μόνο από την 5.4.2008 να 31-05-2008 2) Τελευταία ημερομηνία για να λάβετε το συμπληρωμένο Έντυπο Αίτησης στο PGCET Cell, Belgaum: 31-05-2008 3) Γραπτή Δοκιμασία: 22-06-2008 (Κυριακή) 5) Δήλωση Κατάταξη: 10-07-2008 (προσωρινή) 6) Διαθέσιμων Θέσεων: 14-07-2008 πιθανές ημερομηνίες). Έχω ανεβάσει την Αίτηση Συμμετοχής, φυλλάδιο με την απάντηση αυτή, όπως μερικές φορές το pgcet.vtu.ac.in ιστοσελίδα θα είναι διαθέσιμη. Έχετε έναν μεγάλο χρόνο μελέτης. Cheers, KK

Χάρη Kiran .... χρόνος για τη μελέτη ....

Παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω τι διαφορά κάνει αν δεν είναι αναγνωρισμένο UGC.? Δεν γνωρίζω την αξία της UGC. Manipal uni (dist edu) δίνει edu μόνο για employess .. Κάθε αποτέλεσμα για τη δουλειά ή καριέρα εκεί.;

Αν UGC αναγνώρισε τότε ο βαθμός θα είναι επίσημα αναγνωρισμένη σε όλα τα πανεπιστήμια. Ωστόσο, οι εταιρείες μπορούν αξία ακόμα η MS βαθμό από Manipal.

Μίλησα με τον Manipal καθολική learing Pvt Ltd, UGC της αναγνωρίζεται

Είχα λάβει ένα e-mail από τους δυο μήνες πίσω .. δηλώνοντας σαφώς ότι δεν είναι UGC αναγνωρίζεται .... έτσι ώστε να έρχεται ως έκπληξη .... αλλά θα ήθελαν να ξέρουν ότι είναι .... ur μιλάει σχετικά με το εταιρικό πρόγραμμα MS, σωστά; [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 25 λεπτά: [/color] [/size] Μιλάω για το εταιρικό πρόγραμμα MS μόνο .... όχι για την εξ αποστάσεως μάθηση μαθημάτων ..

hai IAM BE στα ηλεκτρονικά και την επικοινωνία και θέλω να κάνω στο annauniversity στον ίδιο τομέα με απόσταση education.please δώσει imformation για το πώς να εφαρμόσει

Γεια σου ... Είναι VTU προσφέρουν μέρος του χρόνου M Tech για ηλεκτρονικά ισχύος; παρακαλώ μετά την απάντηση με κάποιο σώμα ξέρει?

Γεια VTU προσφέρει μέρος του χρόνου MTech μόνο σε δίκτυα υπολογιστών και VLSI & ενσωματωμένο systerm σχεδιασμού. VTU δεν προσφέρει μέρος του χρόνου MTech σε ηλεκτρονικά ισχύος. αφορά Sudarshan

Γεια σας Παιδιά, μίλησα με το Manipal Guys την περασμένη εβδομάδα. Οι σπουδές μερικής απασχόλησης MS UGC αναγνωρίζεται. Πήρα μια απάντηση από Rajendra Joshi, Manipal
Manipal Πανεπιστήμιο είναι μια λογιζόμενη Πανεπιστήμιο αναγνωρισμένων από την UGC καθώς και του Υπουργείου Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Govt. Της Ινδίας. Ωστόσο, το πρόγραμμα MS προσφέρεται από Manipal Πανεπιστήμιο είναι μια off πρόγραμμα πανεπιστημιούπολη το οποίο προσφέρεται για τους επαγγελματίες που εργάζονται τα Σαββατοκύριακα. Δεν έχει εγκριθεί από AICTE ως AICTE εγκρίνει μόνο με πλήρη απασχόληση για τα προγράμματα Campus. Το πιστοποιητικό που απονέμεται δεν έχει καμία αναφορά σε μειωμένο ωράριο ή εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σε αυτό και είναι τόσο καλή όσο μια πλήρους απασχόλησης πιστοποιητικό. Το πρόγραμμα προσφέρεται σχεδόν σαν μια αυτόνομη ένας από Manipal Πανεπιστήμιο. Ωστόσο, είναι ευρέως αποδεκτό στη βιομηχανία και έχουμε αποκλειστική παρτίδες για τους υπαλλήλους των εταιρειών όπως η Intel, η Honeywell, η IBM και η GE για να αναφέρουμε μερικά και έχουμε τους υποψηφίους που ορίζονται από περισσότερες από 55 εταιρείες. Μπορείτε να εγγραφείτε για το διδακτορικό του δίπλωμα από Manipal Πανεπιστήμιο μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος τα κράτη μέλη καθώς και από άλλα πανεπιστήμια επίσης. Αλλά σας παρακαλώ να το ελέγξετε με το πανεπιστήμιο / ινστιτούτο άμεσα, επίσης, καθώς μπορεί να έχουν δικά τους κριτήρια, καθώς και.
Kumar

Γεια σου Κύριε, im ολοκληρώθηκε πρόσφατα BTECH τώρα im ενδιαφέρονται να κάνουν τα κράτη μέλη μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης μπορεί u παρακαλώ να μου δώσει οποιεσδήποτε προτάσεις για το

Γεια σας, άκουσα πρόσφατα το πρόγραμμα MS που προσφέρονται από Illinois Institute of Technology, Chicago. Accrediated της στις ΗΠΑ και που προσφέρουν μαθήματα μέσω του σε απευθείας σύνδεση εκμάθησης με τους μαθητές να χρειάζεται να εμφανιστεί για τις εξετάσεις, είτε στο Σικάγο ή σε τοπικά κέντρα τους σε άλλες countries.In Ινδία έχουν κέντρα στο Mumbai, Chennai, Bangalore, Pune, κλπ ... Παρακαλώ μπορεί κάποιος να με ενημερώσετε αν έχετε συναντήσει ανθρώπους που έχουν κάνει αυτή την πορεία και το μερίδιο opinoin τους σε αυτήν την πορεία ..

Έχω ένα φίλο ο οποίος κάνει τα κράτη μέλη του στο Illinois Institute of Technology, το Σικάγο ... Λίγο πιο δαπανηρή την πορεία της (γύρω Rs.4Lac) .. Τα μαθήματα είναι σε απευθείας σύνδεση & u πρέπει να εμφανίζονται στις εξετάσεις σε οποιαδήποτε από το κέντρο.

Όποιος έχει πάρει μια απόσταση MS πορεία στο χώρο της ηλεκτρονικής, μπορείτε παρακαλώ να εξηγήσετε πώς θα διεξάγει πρακτικές συνεδρίες στο κέντρο επέκτασή τους, ή που Παν / CLG προσφέρει καλύτερες εγκαταστάσεις;

Illinois Institute of Technology (IIT ΗΠΑ) διεξάγει εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σε μεταπτυχιακό Electronics. Πολύ καλό πρόγραμμα και techlogies μπορείτε να επιλέξετε. Επικοινωνήστε με τον τοπικό σας σύμβουλο. -Paul

Hai φίλοι ... Είμαι εργάζονται στο Άμπου Ντάμπι ... τελείωσε b.tech στον τομέα της πληροφορικής και MBA ... WÜD θέλατε να κάνετε m.tech μέσω προγραμμάτων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης .... κάποιος CUD προτείνουν τα πανεπιστήμια και τα στοιχεία του παρέχουν Μ. tech εξ αποστάσεως εκπαίδευσης .... μητρική μου είναι Trivandrum, Kerala ... ευχαριστώ παιδιά

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back