M-Tech/MS μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

I

ivar4ever

Guest
Γεια σου, είμαι β τεχνολογίας, ηλεκτρονικών και επικοινωνιών και θέλουν να κάνουν Mtech (στο χώρο της ηλεκτρονικής και releated specilizaions) thrugh eduacation απόσταση. Παρακαλούμε στείλτε τις προτάσεις ιδρυμάτων που για τον ίδιο. (Στην Ινδία)

Γεια σου φίλο, οι οποίες θέτουν βρίσκεστε στην Ινδία; Η μόνη επιλογή που γνωρίζω είναι "Bits, Pilani», η οποία διεξάγει απόσταση προγράμματα MS. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε τα προγράμματα Μερικής Μ. Tech. Cheers,

να κάνει μια εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, δεν είναι ενδεδειγμένο δεδομένου ότι δεν θα είστε σε θέση να αφιερώσει τον εαυτό σας πλήρως στο πρόγραμμα. ενταχθούν καλύτερα για ένα πλήρες πρόγραμμα του χρόνου.

Είμαι στο Bangalore. Γνωρίζω BITS μαθημάτων. αλλά είναι προγράμματα συνεργασίας με τις οργανώσεις. ddkrishna, ναι u είναι σωστές, αλλά αυτή η επιλογή φαίνεται ότι το καλύτερο για μένα! Ευχαριστώ πολύ

Σε Chennai Sathyabama universty προσφέρει εξ αποστάσεως εκπαίδευση σε μένα Ηλεκτρονικών Εφαρμογών και M. Tech σε VLSI σχεδιασμό. u μπορεί καλύτερα την ολοκλήρωση της παραγγελίας για λεπτομέρειες στο www.sathyabamauniv.ac.in

u δεν έχουν εξ αποστάσεως εκπαίδευσης επίσης εκεί. becoz Σπούδασα εκεί μόνο. μπορεί να είναι δεν εμφανίζεται στην ιστοσελίδα. u έχω Ηλεκτρονικών Εφαρμογών, όπως η εξειδίκευση για να κάνει μετά την αποφοίτηση. και τα τέλη είναι περίπου 20000 ανά SEM. u καλύτερη κλήση στο τμήμα διοίκησης.

Γεια σου, συγνώμη για την καθυστέρηση .... είχα τις εξετάσεις μου. Μπορείτε να δοκιμάσετε την επιλογή που κάνω. VTU (Karnataka) διαθέτει μέρος του χρόνου Μ. μαθήματα Tech στο VLSI & Ενσωματωμένα Συστήματα (που είμαι σήμερα κάνει - RightNow ολοκλήρωσε δεύτερος semster .... ακόμα 4 ακόμα να πάει ...). Τα κολέγια που προσφέρουν στην Bangalore είναι BMS & UTL, Αν σας ενδιαφέρει να γνωρίζει τις λεπτομέρειες, επιτρέψτε μου να ξέρω, θα πάρει το u πληροφορίες. Cheers, Kiran

Γεια σου, αναφερόμενος σε προηγούμενες e-mail σας, παρακαλούμε πρόστιμο η απάντησή μου: (έχω preffered να απαντήσει στην EDAboard μετά η ίδια, όπως θα μπορούσε να βοηθήσει τους άλλους επίσης) VTU προσφέρει 3 χρόνια πορεία partime. Μπορείτε να πάρετε την πορεία, είτε γράφοντας PGCET ( http://pgcet.vtu.ac.in/ ) ή μέσω όλων Ινδία εξετάσεις Πύλη (Προτεραιότητα για τους υποψηφίους Gate). Οι εξετάσεις PGCET γενικά θα διεξαχθεί κάπου τον Ιούνιο / Ιούλιο (δεν νομίζω ότι μπορείτε να πάρετε έως και το τρέχον έτος). Οι κλάδοι για την πορεία M. Tech που είναι διαθέσιμες για τα Ηλεκτρονικά & Μηχανικών Υπολογιστών είναι: VLSI & Ενσωματωμένα Συστήματα ή Μηχανικών Υπολογιστών Network. (Έχω επιλέξει για το πρώτο). Τα πρώτα 4 εξάμηνα θα έχουν χαρτιά θεωρία (10 άτομα). Οι εξετάσεις Εξάμηνο είναι ONLINE τύπου (όχι τις συμβατικές εξετάσεις). Το τέλος βέβαια είναι Rs. 40000 / - ανά έτος (για 3 χρόνια, θα σας κοστίσει Rs 40.000 + 40.000 + Rs Rs 40.000 = RS 1, 20.000....) Εάν παίρνετε το μάθημα στο BMS Σώματος των Μηχανικών. Τα μόνα κριτήρια για τη γραφή PGCET για Γήπεδο μερική Μ. Tech είναι ότι θα πρέπει να έχετε σκόραρε atleast 55% στο Βέλγιο / B.Tech και θα πρέπει να έχουν atleast 3 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας από την ημερομηνία της αποφοίτησης. Έχω επισυνάπτεται Τα προγράμματα για την πορεία επίσης. Cheers, Kiran

Συγγνώμη, το προγενέστερο ταχυδρομείου δεν είχε το ταχυδρομείο αλυσίδα ζητώντας τις πληροφορίες: Εδώ είναι: ----- Original Message ----- Από: ivar4ever [mailto: ivar4ever@gmail.com] Sent: Τετάρτη Ιούλιος 04, 2007 10:21 πμ Προς: Αντικείμενο: [Ερώτηση ή Σχόλιο από EDAboard.com] Ερώτημα: Re: M-Tech/MS μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης Hi Kiran, είμαι ενδιαφέρονται για το VLSI / ενσωματωμένα συστήματα PG πορεία μέσω VTU. Παρακαλώ να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό. ευχαριστώ εκ των προτέρων ivar4ever@gmail.com

Γεια σου, είμαι ενδιαφέρονται PG μάθημα VLSI προς το παρόν είμαι εργασίας σε VLSI τομέα ... σε Noida Παρακαλώ στείλτε μου τα στοιχεία των ιδρυμάτων που προσφέρουν εξ αποστάσεως εκπαίδευση στην Μ. TECH VLSI

Hi im από Γκουτζαράτ .. Είναι δυνατόν KIRAN να κάνει αυτή την πορεία από εδώ;

Γεια Dharmesh & Geetha, αυτό δεν είναι ένα πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, αλλά μια χρονική πορεία μέρος. Πρέπει να είσαι στο Ακτίνα 40 χιλιόμετρα από το κολέγιο σας εγγραφή. Cheers, Kiran

Γεια Kiran, Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες που έχετε παράσχει για VTU. Προσπάθησα να ανοίξει το URL "http://pgcet.vtu.ac.in/", αλλά δεν μπόρεσε να ανοίξει. Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να με βοηθήσει να πάρει τις πληροφορίες σχετικά με PGCET 2008. Δεν μπορώ να δω λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το θέμα "http://vtu.ac.in/" επίσης. Έχω κάνει MCA και θέλουν να κάνουν Μ. Tech στην Επιστήμη των Υπολογιστών και Μηχανικών σε μερική απασχόληση. Εργάζομαι στο Bangalore. Θα ήταν μεγάλο εάν μπορείτε να μου respod ASAP. Χάρη, Krishna Kumar Sinha

μπορείτε να κάνετε m.tech σε διάφορες NITS IITs και άλλα κολέγια Engg Govt

Γεια σου, U μπορούν να εγγραφούν στον εαυτό σας με Manipal uiversity. Προσφέρουν MS στα ενσωματωμένα, VLSI, τα συστήματα λογισμικού κλπ. Θα πρέπει να παρακολουθήσουν τα μαθήματα το Σαββατοκύριακο. U μπορεί να συνεχίσει, επίσης, την εκπαίδευση, όταν ur u πάρει μετατοπίζεται προς Τσενάι ή Χαϊντεραμπάντ ως κέντρο Manipal πανεπιστημιακή μελέτη βρίσκεται επίσης εκεί

Γεια σου rajeshkumar123 , μπορείτε παρακαλώ να μας δώσετε το σύνδεσμο; .. Δεν είμαι σε θέση να βρείτε τη σύνδεση ... Ευχαριστίες

Γεια σας, Ευχαριστώ τον άνθρωπο .. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να υποβάλει αίτηση για αυτό το μάθημα ή μόνο την εταιρική τους τύπους (IBM, TI, η Infineon, κλπ. ..)?. Είμαι που ζουν σε Noida. Kumar

hi Kumar, U πρέπει να εργάζονται και να ur εταιρεία πρέπει να παρέχει τη συγκατάθεσή επιστολή

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back