αναγνώριση φωνής χρησιμοποιώντας MATLAB;

Κάνω ΕΡΓΟ ΓΙΑ πιστοποίησης του σήματος φωνής που χρησιμοποιούν σαφματικός ΑΝΑΛΥΣΗ δηλαδή, που σχετίζονται με κωδικοποίηση σε MATLAB τη φωνή RECOGNITION.SO Παρακαλώ στείλτε μου τα ΚΩΔΙΚΑ IT.MY ταυτότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου sksaikumarlaishetty@gmail.com COLOR [= "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Δημοσίευση προστέθηκε στις 12:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 12:40 -------- - [/size] [/color] [quote = adi11? 669105] Ναι, χρειάζεστε τον κωδικό για την αναγνώριση φωνής .. μπορεί να σας plz στείλτε μου .. ma ID είναι adi06411@gmail.com [/quote] Χρειάζομαι την αναγνώριση φωνής MATLAB ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΤΕΙΛΤΕ EMAIL ΣΤΟ ID ΜΟΥ sksaikumarlaishetty@GMAIL.COM

Παρακαλώ αν τυχόν κάποιος έχει το πρόγραμμα για την ομιλία στο πρόγραμμα κείμενο, ieMATLAB εφαρμογή της φωνητικής typewriter.it χρησιμοποιεί την ομιλία recognition.also gui είναι used.please να μου στείλει το πρόγραμμα στο saurabhsood18@gmail.com : χαμόγελο :

Γεια σας, παιδιά ... pls να μου εξηγήσει πώς δουλεύει το Matlab ... Έχω μπερδέψει γι 'αυτό .. Ας πούμε θέλω να οικοδομήσουμε λειτουργία φωνητικού ελέγχου αναπηρικό καροτσάκι .. matlab είναι εγκατεστημένο στην δεξιά PC; τότε πώς θα μπορώ να χρησιμοποιήσω ότι η αναγνώριση φωνής στο αναπηρικό καροτσάκι, χωρίς υπολογιστή; Θέλω να πω πως μπορώ να κάνω ότι αυτόνομο έργο χωρίς τη χρήση υπολογιστή, όπως το ποια μικροελεγκτή κάνει;;

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Δημοσίευση προστίθεται 00:27 --- ------- Προηγούμενη θέση ήταν στις 00:26 ----------</span></span>
pls μερίδιο σε μένα και τον κωδικό ... tnx romelemperado@gmail.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back