αναγνώριση φωνής χρησιμοποιώντας MATLAB;

Γεια σου, Χρειάζομαι έναν κώδικα, καθώς, παρακαλούμε να στείλετε σε μένα. liangp (at) interdev.ca. Θα εκτιμούσα!

Έχω ένα σχέδιο για το διαχωρισμό διαφορετικών σημάτων φωνής με βάση τη χρήση του MATLAB thanx εκ των προτέρων

θα είμαι τόσο ευγνώμων εάν μου στείλετε τον κωδικό, αυτό είναι ακριβώς αυτό που θέλω, πραγματικά το βρήκα στο google αλλά υπάρχουν κάποια σφάλματα και πιο αρχείο στο matlab ήταν προστατευμένο αρχείο ώστε να μπορώ να \\ t αλλάξετε ή να διαβάσετε τι είναι στο εσωτερικό του .... mail μου είναι jobridor (at) yahoo.com και ευχαριστώ εκ των προτέρων

[Quote = σταυρό ντε Λένα] Συγνώμη για την καθυστέρηση, θα μπορούσε να πάρει μόνο έξι. M αρχεία των αντίστοιχων. Αρχεία p, είμαι τα έχει επισυνάψει εδώ, παρακαλώ να μην απαντήσει για το πώς λειτουργεί, μου είπαν ότι έχει χαμηλή για να μέσης ακριβείας. [/quote] Υπάρχει ένα σφάλμα όταν θέλω να το εκτελέσει Κάντε ένα μου πείτε γιατί; ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ;

μπορεί κανείς να μου στείλει την κωδικοποίηση για αναγνώριση φωνής χρησιμοποιώντας MATLAB ... pls ... επείγον της

γεια είμαι τελική φοιτητής ΕΚ και θ WÜD β ευγνώμων εάν το u μου στείλετε τον κώδικα για να: amitkanabar@rediff.com για το έργο μου σε regonition ομιλία

harlo σταυρό ντε Λένα. Μπορείτε να μου στείλετε τους κωδικούς; i ανάγκη για το έργο της αναγνώρισης ομιλίας μου. Ευχαριστώ πολύ. andrelsy@hotmail.com

αγαπητέ σταυρό de Lena, χρειάζομαι το πλήρες κώδικα για το έργο μου, η αναγνώριση φωνής. Ας ελπίσουμε ότι u μπορεί να στείλει στο email μου (fikrulhakimothman@yahoo.com). Χρειάζομαι πραγματικά

Γεια σου ρε παιδιά u μπορούν να κάνουν check-in pudn.com u μπορεί να πάρει τον κώδικα για την αναγνώριση ομιλίας

i κάνει, επίσης, επεξεργασία φωνής σε mfcc και hmm .. έχοντας προβλημάτων στο Viterbi algo; φροντίδα κάποιος να βοηθήσει

hi παρακαλώ χρειάζομαι αυτό prgram επειγόντως και το m-αρχεία που δεν p-αρχεία παρακαλώ και πώς ξεκινούν με το

[QUOTE = sipmle? 688915] Μπορώ να δω μερικά από τους κωδικούς σας σε Matlab για την αναγνώριση ομιλίας, χρησιμοποιώντας νευρωνικά δίκτυα! I ll να είναι πολύ πολύ ευγνώμων για αυτό! roma_34@mail.ru [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 21 λεπτά: [/color] [/size] Παρακαλώ:) [/quote] μπορεί να σας παρακαλώ να μου στείλει τον κωδικό Εδώ είναι το email μου: en_sadatwins@yahoo.com

i ανάγκη ότι παρακαλώ, μπορεί να σας στείλει τον κωδικό στο mail μου jg_jossue@hotmail.com θα είμαι ευγνώμων που με ευχαριστεί πολύ

Γεια σου, κάνω ΗΚΓ της κατάταξης σύμφωνα με νευρωνικό δίκτυο, μπορεί να γίνει δική σας φωνή recognigation χρήση νευρωνικών δικτύων είναι χρήσιμη για μένα. Παρακαλούμε να στείλετε στο mail μου yew319464@hotmail.com . Και θα είμαι gratedful με τη βοήθειά σας! Ευχαριστώ πολύ!

Χρειάζομαι τους κωδικούς στο matlab για την αναγνώριση ομιλίας. I ll να είναι πολύ πολύ ευγνώμων για αυτό! teju_11@sify.com

Γεια σε όλους κάνουμε τελικό σχέδιο χρονιά μας. Έργο στοχεύει στην εκτέλεση προσομοίωση GSM στην Matlab, δίνοντας ζωντανή φωνή να GMSK και GSM Simulator, GMSK διαμόρφωση τεχνική αυτή εφαρμόζεται σε συνομιλία από Mic, στη συνέχεια, εφαρμόζοντας μια τεχνική κρυπτογράφησης για την προκύπτουσα ροή bit. Διαμόρφωση / Αποδιαμόρφωση του σήματος GMSK απαιτεί την ίδια προσοχή στη διατήρηση ενός ανόθευτη μορφή κύματος όπως και η διαμόρφωση του σήματος. Παρακαλούμε να μας βοηθήσει στην κρυπτογράφηση όπου θα είναι καλύτερα να κάνουμε και τα οποία ο αλγόριθμος θα suite το καλύτερο. Προσπαθούμε αυτό το View attachment 53799 View attachment 53799 Τα μπλοκ είναι στο συνημμένο παρακαλούμε να μας βοηθήσει.

Όποιος ενδιαφέρεται για την αναγνώριση φωνής με χρήση matlab στείλτε μου ένα email και θα σας στείλω όλους τους κωδικούς και τα σημαντικά πράγματα που βρήκα μέσα από την έρευνά μου. Όσο για μένα δεν είχα συνεχίσει τελειώσω το έργο μου από το γιατρό μου άλλαξε το αντικείμενο του έργου

Γεια σας Cross de Lena, χρειάζομαι απεγνωσμένα τον κώδικα matlab για αναγνώριση φωνής, pls mail μου τον κωδικό για να vinay.ganji @ gmail.com Χάρη έναν τόνο .. Με φιλικούς χαιρετισμούς, Vinay

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back