αναγνώριση φωνής χρησιμοποιώντας MATLAB;

σταυρός de Lena Ήθελα φωνή μέρος αναγνώριση στο matlab ή VB. net για τη λειτουργία λειτουργία φωνητικού ελέγχου αναπηρικό καροτσάκι κρύο u να με βοηθήσει σε αυτό .. id μου είναι anita_591_ggn@yahoo.co.in

Χρειάζομαι έναν κωδικό για την αναγνώριση ομιλίας .. u CUD το στείλετε .. αυτό είναι id μου:? anu_pons@yahoo.co.in

γεια i ανάγκη ενός κώδικα για convolutions, FFT, FIR φίλτρο (LP / HP), IIR φίλτρο. Είμαι χρησιμοποιώντας ccs3.3 tms320c5x/6x. Χρειάζομαι έναν κωδικό πολύ urgentlu. ο καθένας μπορεί να με βοηθήσει. thankx Ram

Κάνω τελικό έργο μου χρονιά που "Ενυπόθηκα βάση του συστήματος εισόδου στο πρόσωπο και Αναγνώριση Φωνής" γι 'αυτό χρειάζομαι κώδικα matlab για αναγνώριση φωνής, εφόσον κάθε οργανισμός έχει το στείλτε το σε αυτό το σύνδεσμο: waseemoon@hotmail.com [/ e-mail] χάρη ......... Waseem Αμπάς

Συγγνώμη, έχω ένα πρόβλημα με τους ανοδικούς αρχεία ... αυτό λοξοτομεί τρέξει καλά ... λοξοτομεί εσείς να μου τα στείλει xvr_z [at] yahoo [dot] com χάρη πριν από ... gigih

Hi all Χρειάζομαι έναν κώδικα matlab με την οποία μπορώ να τον έλεγχο των συσκευών που χρησιμοποιούν εντολές ομιλία. ---- http://www.codezone.in/

παρακαλώ μία στείλτε μου τον κωδικό matlab για την ομιλία στο ψηφίο μετατροπή χρησιμοποιώντας hmm ή οποιαδήποτε τεχνική που χρησιμοποιούνται. [/code]

Είμαι φοιτητής της επιστήμης υπολογιστών .. άρχισε να κάνει έργο στην recognision φωνής χρησιμοποιώντας java, αλλά δεν μπορούσε να ολοκληρώσει .. γι 'αυτό χρειάζεται κώδικα σε matlab .. ny1 μπορούσε να βοηθήσει σε αυτό με να πάρει τον κωδικό .. και πώς να το χρησιμοποιήσετε

Το έργο μου είναι δυναμική χρονική στρέβλωση για την αναγνώριση ομιλίας, Μπορώ παρακαλώ να έχετε τους κωδικούς; mj_nottinghamian@hotmail.com

im που εργάζονται για την αναγνώριση ομιλητή .. Πως μπορώ να Ευκλείδεια απόσταση φόρμουλα για LPC συντελεστές που είναι αποθηκευμένο σε μια σειρά; ελπίδα για τις απαντήσεις! tnx ..

[Color = darkred] [/color] Γεια σταυρό de Lena, εγώ απαιτούν επειγόντως MATLAB κωδικός για την υποβολή φωνή recognition.My έργου τελευταία ημερομηνία είναι μετά από 14 days.Plzzzzzzzzzzz το στείλετε στο mail μου το οποίο είναι dev.sikan @ gmail. com . Θα εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά ευγνώμονες σε σας.

Γεια σας υπάρχει ούτως ή άλλως ο καθένας μπορεί να μου στείλει τον κωδικό αναγνώρισης ομιλίας που έχετε; Έχω εργαστεί για ένα, αλλά εξακολουθεί να μην λειτουργεί σωστά. Σας ευχαριστώ πολύ lorena_aldana@hotmail.com

Γεια σας, είμαι νέος σε αυτό το θέμα και στο Matlab έτσι θα είμαι πραγματικά ευγνώμων αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει. Δεν ξέρω πώς να αρχίσει. Παίρνω EMG σήματα για μερικές λέξεις και πρέπει να αναγνωρίσουμε λέξη με αντίστοιχο σήμα. Είμαι ευγνώμων για κάθε βοήθεια σχετικά με τη σύνταξη ενός αλγορίθμου ή οποιοδήποτε κώδικα που θα μπορούσε να πάρει. Μπορείτε να μου στείλετε coments σας milenakg05 [at] yahoo.com Σας ευχαριστώ πολύ Φιλικά Μιλένα

Γεια σου σταυρό de Lena, Μπορώ u pls προς τα εμπρός τον κωδικό του έργου για φωνή με βάση το σύστημα ασφαλείας στο matlab για να id μου ... vids_nair2000@yahoo.com και εμείς εργαζόμαστε για τον ίδιο τομέα και έχουν ανάγκη από τρομερή βοήθεια ... pls μην απαντήσει Vids Χάρη

Χρειάζομαι αυτό κωδικούς. σταυρός de Lena μπορεί u να μου στείλετε αυτά; ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου είναι lordsoth_tr (at) hotmail.com Ευχαριστώ

Γεια σου κύριε στείλτε αναγνώριση φωνής matlab κώδικα για να id μου. ID- rakidc@gmail.com τις ευχαριστίες μου εκ των προτέρων

Γεια σου, συγγνώμη αν είμαι τόσο θρασύ, αλλά χρειάζομαι και αυτό τους κωδικούς για αναγνώριση φωνής. Το καθήκον μου είναι μόνο για 3 διαφορετικές λέξεις. Έτσι όταν λέω ένα από αυτά το πρόγραμμα θα πρέπει να καθορίσει και να το γράψω. Θα μπορούσε κάποιος να είναι τόσο καλός και να στείλει ένα τέτοιο κώδικα στο mail μου - ofliuh4eto@yahoo.com Ευχαριστώ:)

γεια i ανάγκη ενός κώδικα για την αναγνώριση ομιλίας .. u CUD το στείλετε .. αυτό είναι id μου:? waseem.rajpoot.88 @ gmail.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back