αναγνώριση φωνής χρησιμοποιώντας MATLAB;

K

khanna

Guest
είναι δυνατόν να διαχωρισθούν φωνητικών σημάτων με βάση την ποιότητα (χροιά) με χρήση MATLAB thanx εκ των προτέρων

U μπορεί να χρησιμοποιήσει sppech proessing S / W, είναι basially αποδιαμόρφωση χρησιμοποιώντας διαφορετικούς ρυθμούς δειγματοληψίας.

Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι θέλετε. Μπορείτε παρακαλώ να περιγράψετε περισσότερο. Τι θέλετε να αναγνωρίζουν; λέξεις; συμφώνων, φωνηέντων; συνεχούς ομιλίας; ή απλά τη φωνή, όπως ο ήχος μιας πόρτας, ή ήχο ενός σπάζοντας παράθυρο; Για κάθε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις, υπάρχει μια λύση χρησιμοποιώντας matlab. Παράδειγμα: θέλετε να ανιχνεύσει, το σπάσιμο ήχο παράθυρο (A κλέφτης ανιχνευτή) τότε wavelet toolbox του Matlab μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό. I Επίσης μπορείτε να θελήσετε να χρησιμοποιήσετε εργαλειοθήκη νευρωνικών δικτύων του Matlab, να αναπτύξει μερικά απλά δίχτυα για την αναγνώριση των ειδικών τους ήχους. Θέλετε να χρησιμοποιήσετε HMM, λέξη για την αναγνώριση ή φωνήεν σύμφωνο ταξινόμησης; τότε μπορείτε να βρείτε μια καλή βιβλιοθήκη HMM σχετίζονται fucntions για matlab χρησιμοποιώντας μια απλή αναζήτηση στο google. Δεν θυμάμαι το όνομα τώρα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είναι διαθέσιμο. Τώρα, παρακαλείστε να αναφέρετε την αίτησή σας με ακρίβεια. ευχαριστίες.

δυνατόν, είδα αυτό το είδος του έργου χρησιμοποιώντας matlab και C + +

Να είστε πιο ακριβείς περιγράφει το πρόβλημά σας. Αναγνώριση φωνής και διαχωρισμού φωνή είναι πολύ διαφορετικά προβλήματα. Στην τελευταία περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ICA (Independent Component Analysis) προσέγγιση. Υπάρχει ένα δωρεάν matlab με βάση εργαλειοθήκη που ονομάζεται FastICA. Μπορείτε να το βρείτε στο google. Με την τεχνική αυτή θα πρέπει, όπως πολλές ενδείξεις πηγές (τουλάχιστον). Ένα άλλο τεχνικές είναι BSS (τυφλός διαχωρισμός στην πηγή) και BSD (τυφλή αποσυνέλιξη πηγή), η οποία είναι απαραίτητη όταν οι φωνές που καταγράφονται σε ένα δωμάτιο με υψηλή αντήχηση. Καλή τύχη.

Υπάρχει κάποιος που έχει ένα τμήμα κώδικα σχετικά με αυτό το tupic; Θέλω να είναι πολύ

πώς να χρησιμοποιηθεί Matlab να αναγνωρίσει τη φωνή; im κάνει ένα λογισμικό για την αναγνώριση φωνής σε πραγματικό χρόνο .. ni θέλετε να χρησιμοποιηθεί matlab αλλά .. im dont ξέρει πώς να το ξεκινήσει .. Άκουσα ότι, χρησιμοποιούμε λοξοτομεί Επεξεργασίας του Λόγου να αναγνωρίσει τη φωνή .. ο καθένας μπορεί να με οδηγήσει,, plz ..

Υπάρχει κάποιος που χρειάζονται ακόμα; Έχω έναν κωδικό για την απάντηση φωνή recognition.Do matlab σε αυτό το νήμα έτσι ώστε να μπορώ να ξέρω.

Αυτό χρησιμοποιεί GUI διασυνδέεται, απόσπασμα αυτό το αρχείο και να αντιγράψετε το φάκελο vorobo και στη συνέχεια επικολλήστε το στο τρέχοντα κατάλογο σας σε τύπο Matlab.Also σε SpkrRcg στο παράθυρο εντολών σας, τότε αυτό θα ανοίξει το γραφικό περιβάλλον από όπου όλα τα βήματα που είναι αυτο- expainatory. PS: -..... 1.Ι δεν έχουν όλα τα αρχεία m είναι σε σχήμα Π, θα μπορούσα να ανακατασκευάσει κάποιες m αρχεία που αντιστοιχούν στα αρχεία p με βάση τα διαθέσιμα αρχεία m, αφήστε μήνυμα αν τα χρειάζεστε . 2.Also κάποια άλλα. P αρχεία είναι παρόντες οι οποίες δεν συνδέονται άμεσα με τη συγκεκριμένη εφαρμογή, όπως η "modimfcc.p". Μπορείτε να τα απορρίψει ή να τα χρησιμοποιήσετε αν χρειάζεται να προωθήσει την εφαρμογή. 3.Also ματιά στο ηχείο-D.doc, θα μπορούσε να εξηγήσει κάποια πράγματα.

hello σταυρό de Lena, Μπορώ να uou παρακαλώ να μου στείλει όλα τα αρχεία σε matlab σχετικά με αυτό. Ψάχνω για κάτι τέτοιο. αφορά

Συγγνώμη για την καθυστέρηση, θα μπορούσε να πάρει μόνο έξι. M αρχεία των αντίστοιχων. Αρχεία p, είμαι τα έχει επισυνάψει εδώ, παρακαλώ να μην απαντήσει για το πώς λειτουργεί, μου είπαν ότι έχει μικρή έως μέτρια ακρίβεια.

Γεια σας σταυρό de Lena, Είναι δυνατόν να διαχωριστούν εξέφρασε τμήματα της ομιλίας από τις μερίδες σιωπή .. και σε ποια μέθοδο χρησιμοποιώντας matlab ... im μπερδευτεί λίγο thankz

Χρειάζομαι την melfilterbank αρχείο σε μορφή. μορφή μ ... thx

Χρειάζομαι κάποιο πρόγραμμα που σχετίζονται με το [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 6 λεπτά: [/color] [/size] τελικό έργο μου είναι Φωνητική εντολή που ελέγχει το σύστημα από μια συρόμενη door.where i ανάγκη να αναπτυχθεί μια πρόγραμμα για κάποια συγκεκριμένη λέξη που λειτουργούν ως code.For αυτό χρειάζομαι μια αναγνώριση φωνής MAT LAB bar.What εργαλείο εγώ δεν have.please με βοηθήσει

i απαιτούνται κωδικοί για recognisation φωνή metlab. Θα είμαι πολύ ευγνώμων σε σας. plz ταχυδρομείου τους στο mail μου: mayank_pas@yahoo.com

Θα ήθελα να μάθω πώς νευρωνικό δίκτυο μπορεί να εφαρμοστεί στην αναγνώριση ομιλίας .. είμαστε υποχρεωμένοι να δημιουργήσουμε ένα σύστημα αναγνώρισης ομιλίας που είναι ανεξάρτητη από το μεγάφωνο και ένα που χρησιμοποιεί νευρωνικό δίκτυο. ty τόσο πολύ. =)

σταυρός de Lena .... Μπορώ να έχω το e-mail; Θέλω να γ ur κώδικα για αναγνώριση φωνής με χρήση matlab. Δημιούργησα αυτή την περίοδο ένα .. αλλά όχι την τελειότητα. Νου να μου στείλει δικό σας να συγκρίνουν; derek_ckw@hotmail.com Ευχαριστώ πολύ

id μου είναι anita_591_ggn@yahoo.co.in στην πραγματικότητα κάνοντας im μια φωνή που λειτουργούν αναπηρικό καροτσάκι n ανάγκη αναγνώρισης φωνής σε matlab για να

Μπορώ να δω μερικά από τους κωδικούς σας σε Matlab για την αναγνώριση ομιλίας με χρήση νευρωνικών δικτύων! I ll να είναι πολύ πολύ ευγνώμων για αυτό! roma_34@mail.ru [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 21 λεπτά: [/color] [/size]
Παρακαλώ:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back