PCB design σε Mils (ίντσες) ή του MM;

αν και είμαι ένας Κινέζος μηχανικός, μπορώ να χρησιμοποιήσω μιλς, γιατί αισθάνομαι εκατ. μονάδας είναι απλή και εύκολη. τις καλύτερες ευχές [quote = Ash488] Για το σχεδιασμό ¨ mm · και για την κατασκευή μιλς ¨ ¨. Regards. [/Quote]

Χρησιμοποιώ συχνά εκ. σε διάταξη.

Το άλλαξα σε mm μερικά χρόνια πριν, όταν πάνω από το 50% των εξαρτημάτων στην πλακέτα όπου Metric. Στις νεότερες πίνακες μου το 99% είναι μετρικού έτσι ένα δεν brainer του.

σε λεπτομέρειες, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε μιλς, για παράδειγμα για την πλάτη ίχνος μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε 7 mils, είναι εύκολο από ό, τι ονομάζουμε «0,1778 χιλιοστά», αλλά στην επεξεργασία στοιχείου (decal editor) μπορούμε να ορίσουμε το ύψος και το πλάτος του στοιχείου με χιλιοστά ( δηλαδή. 3 εκατοστά x 4 cm είναι εύκολο από ό, τι "1181 μιλς x 1574 μιλς)

Για τα συστατικά που μπορώ να χρησιμοποιήσω ό, τι έχει περισσότερο νόημα για τον τύπο του στοιχείου είμαι εργασίας σχετικά. Χρησιμοποιώ mils για οτιδήποτε άλλο (Hard συνήθεια να σπάσει)

Είναι όλα τα κάτω για να Gerber αρχεία, τα οποία είναι αμερικανική. PCB σχεδιασμός γίνεται σε μιλς. Ελάχιστη διαδρομή 8 χιλ. είναι πιο κατανοητό, από mm 0.something. Είναι επίσης ευκολότερο να διάταξη σε 100 χιλ. πλέγμα από ό, τι είναι σε ένα πλέγμα 1mm. Διοικητικό Συμβούλιο διαστάσεις σε mm, αρχεία design σε μιλς!

Η απόφαση να επιλέξετε αν μιλς ή mm είναι αυθαίρετο? Είναι στο χέρι σας. Όσο για μένα, μπορώ να χρησιμοποιήσω μιλς, επειδή τα περισσότερα ΣΔ που χρησιμοποιώ καθορίζονται στο μιλς.

Χρησιμοποιώ εκ. σε όλα τα σχέδια μου, γιατί Gerber και NC αρχείο τρυπάνι χρησιμοποιείτε τη εκ. / ιντσών.

Είναι πάντα συνιστάται να εργαστούν σε μονάδες όπως μιλς σε PCB συμβούλιο με 0 δεκαδικά ψηφία. Πότε να εργαστούν σε MM; αν το φυσικό σύμβολο (αποτύπωμα) δελτίο δεδομένων είναι να δώσουμε σε mm μόνο και dn't υπερβαίνει τα 2 δεκαδικά ψηφία

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back