PCB design σε Mils (ίντσες) ή του MM;

HI, χρησιμοποιώ κανονικά mm για να τοποθετήσετε το συνιστώσες, και να κάνει μετρήσεις μου (PCB μέγεθος, κουμπιά μέρος, τα LED θέση, ...). Για να δημιουργήσετε νέα κομμάτια θέση ίχνη, ..., κανονικά χρησιμοποιώ μιλς, αλλά νομίζω ότι είναι θέμα τρένο ... NeuralC

[Quote = tobs] Η επιλογή των μονάδων που είναι επίσης ένα είδος επιλογής ακρίβεια τι χρειάζεστε. επιλογή MM, mils, UM (μικρόμετρο) και το αντίστοιχο ποσό των δεκαδικών θα σας δώσει είτε μια ομαλή εργασίας ή όλη την ώρα πολλά λάθη στρογγυλοποίησης που μπορεί να επηρεάσει το έργο σας πολύ. για παράδειγμα, που εργάζονται σε Allegro με μιλς και 4 δεκαδικά ψηφία θα όλη την ώρα εσείς κάνετε μια autovoid σχημάτων σας δώσει ωραία αποτελέσματα, Allegro είναι η μετατροπή κάθε τοποθεσία X / Y σε μια εσωτερική αξία της βάσης δεδομένων (ανεξάρτητα από MIL, MM, UM) που προκαλούν πολύ συχνά γύρω από τα λάθη ... Tobias [/quote] το ίδιο πράγμα κάνει PADS!

[Quote = cozkan] μιλς είναι τόσο standart εξαιτίας όλων των μεγεθών καρφίτσες εξαρτήματα και σχετίζονται μιλς. [/Quote] Δεν το νέο του BGA, του QFN, Lok στο IPC, ό, τι αυτό αναφέρεται σε mm.

[Quote = cyberrat] Χρησιμοποιώ MM για την τοποθέτηση των κρίσιμων στοιχείων, όπως η περιγραφή του σκάφους, οπές στερέωσης κ.λπ., ώστε να μην γίνει κάποιο λάθος με αξίες όπως η μηχανική σχέδια είναι όλα σε mm τώρα. Χρησιμοποιώ επίσης MM κατά τη δημιουργία ενός αποτύπωμα (εκτός αν το spec είναι μόνο σε χιλ.). Τότε εσύ χρήση κατά την τοποθέτηση και δρομολόγηση. Όσον αφορά τη βιομηχανία μετάβαση σε ΜΜ, OH ναι, όπως και εγώ θα πιστεύω ότι όταν συμβαίνει στην πραγματικότητα. Ακριβώς επειδή ΣΜΝ βιομηχανία θέλει να δεν σημαίνει ότι θα το κάνουμε. Ζήτω η INCH! : D [/quote] Ξέρω τι αισθάνομαι και εγώ το καταλαβαίνω. Αλλά μην ανησυχείτε, αν μου που προέρχονται από ένα μετρικό τρόπο ζωής κατάφερα να αρχίσουν να εργάζονται και την καταμέτρηση, στις 8 του, 16 ή 32, ... και Inch θα κάνετε πολύ καλύτερα από μένα ehrn κινείται προς το μετρικό κόσμο: το μόνο που μετράνε σε 10, δεν έχει τόσο μεγάλη;?

Χρησιμοποιώ εκ. ως μονάδα στο σχέδιο PCB, επειδή το εργοστάσιο κατασκευής PCB χρήση ως επί το πλείστον εκατ. ευρώ.

Mill είναι τόσο κοινή σήμερα, αν και mm είναι αυτό που θα πρέπει να χρησιμοποιείτε σε αυτή τη χώρα, αλλά όλοι δέχονται ακόμα την Αγγλική τρόπο μετρήσεις. Εξάλλου, είναι αυτό που επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε, και οι δύο έργων, και τα εργαλεία που μας φαίνεται να έχουν κανένα πρόβλημα χειρισμό αυτών των μονάδων.

Χρησιμοποιώ τόσο μιλς και mm.mils όταν κλήρωση μαξιλάρια και mm όταν I `m κάνοντας pcb.Using μιλς ή λλ εξαρτάται μόνο από τις manifacturer` s εξοπλισμό, επειδή οι περισσότερες από τις επιχειρήσεις που δούλεψα με θέλουν το αρχείο τρυπάνι να είναι σε μιλς .

Αυτό πραγματικά δεν έχει σημασία καιρό σχεδιάζετε σε mm μιλς, ή τα πόδια. Το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι ότι οι μονάδες μέτρησης είναι σαφώς για όποιον έχει να τα χρησιμοποιήσουν και να υπακούει σε κανέναν από τους περιορισμούς ανοχή. Όλα τα σημαντικά ΕΟΑ και έκκεντρο πακέτα μπορεί να μετατρέψει μεταξύ της τακτικής μονάδες μέτρησης. Έτσι, το σχεδιασμό σε ό, τι σας αρέσει και στο τέλος μετατρέψει εάν αυτό ευχαριστεί τους πελάτες σας.

γεια εγώ χρήση mm, ενώ η δημιουργία συστατικό δίπλα στη θάλασσα, εκτυπώσεις που είναι 0,5 mm, 0,65 χιλιοστών, 1mm πέρα ​​και χρήση μιλς, ενώ η δρομολόγηση τους disdavantage με το συνδυασμό και των δύο μονάδων είναι ότι θα έχετε συνομιλία εκ λάθους, mil έχει ακρίβεια 5: 2, όπου, όπως mm μπορεί να πάει 2:04 Allegro τώρα δεν θα σας επιτρέψει να αλλάξετε την ακρίβεια περισσότερο από 2 ψηφία για μιλς. (Μπορείτε να το παρακάμψετε με τον καθορισμό των drawing_4mils param στην προτίμηση των χρηστών), το θέμα είναι αν αλλάξετε τις μονάδες τώρα και τότε τα δεδομένα σας θα έχουν inconistant μετρήσεων κατά μήκος του πλοίου. μια καλή πρακτική είναι χιλιοστών χρήση για τη δημιουργία συστατικών και εκ. για τη διάταξη του πλοίου αφορά

και οι δύο είναι ok! i χρήση MM κάνοντας το πόδι-εκτυπώσεις, MIL ενώ διάταξη

Για το σχεδιασμό ¨ mm · και για την κατασκευή μιλς ¨ ¨. Regards.

Χρησιμοποιώ μιλς. Μερικοί κατασκευαστές χρησιμοποιούν milimeters για τις διαστάσεις συστατικό σε φύλλα δεδομένων τους. Σε τέτοιες περιπτώσεις έχω μετατρέψει mms σε mils (με το χέρι / κεφαλή / αριθμομηχανή 8), στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μιλς διαστάσεις για τα νέα εξαρτήματα στις βιβλιοθήκες. Ω σχεδόν ξεχνάω ότι έχω μιλήσει για ORC * δ.

Γεια σου ό, τι είναι happenig είναι μια μεταβατική περίοδος από μιλς να mm αλλά ακόμα περισσότεροι άνθρωποι (συμπεριλαμβανομένου μου) κάνει το σχεδιάγραμμα του σκάφους σε μιλς. Μάνη

Η εμπειρία μου μου λέει ότι τα περισσότερα από τα τσιπ είναι σχεδιασμένες κατά του εκ., και θα είναι ευκολότερο για εσάς να κάνετε το δικό σας πατημασιές σε εκατ. του. Επίσης μετάβαση από την εκ. σε mm δεν είναι δύσκολο να επιτευχθεί, με αυτόν τον τρόπο δεν είναι ασήμαντο ότι τα μέτρα που θα χρησιμοποιήσετε.

γεια u μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε μέρος της μονάδας, σύμφωνα με ur ευκολία αλλά ασφαλίσουν επιθυμητή μονάδα που συνιστάται από ur κατασκευαστή κατά το χρόνο της τελευταίας γενιάς Gerber. σημαίνει, ενώ κατά τη φάση του σχεδιασμού PCB για το κούνημα της ευκολίας u μπορεί να χρησιμοποιήσει μιλς. ενώ decal κάνοντας επιλέξτε μονάδα σύμφωνα με την μονάδα που αναφέρεται στην φύλλα δεδομένων. να είναι ευέλικτη Nikhil

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι χρησιμοποιούν ίντσες και μιλς. Δεν είναι το SI χιλιόμετρα μονάδες, m, mm, εεε; Έτσι, γιατί χρησιμοποιείτε ίντσες; Γνωρίζω ότι στις ΗΠΑ είναι η κινητήρια δύναμη στην αγορά, αλλά για ποια είναι τα πρότυπα; Υπάρχει ένα 3 / 8 μιας ίντσες καλύτερα να undersant από 9,5 χιλιοστά; Νομίζω πως όχι ... Το πρόβλημα των προγραμμάτων μετατροπής mm έως μιλς είναι επειδή γίνονται στις ΗΠΑ. Ίσως η Ευρωπαϊκή αυτά μετατρέπουν εσωτερικά μιλς να mm! : D Και γιατί εσείς λένε 0,90 nm ενίσχυση ή 13um και δεν μιλς X; Νομίζω ότι κάθε θα πρέπει να χρησιμοποιούν το ίδιο πρότυπο. Και τι είναι 1 inche; Είναι αυτό το πιο φυσικό από mm; Το μήκος του inche του που, ο φίλος μου;

Θα χρησιμοποιηθεί για μιλς, εύκολο για κλήρωση συστατικά πατημασιές! Έχω μιλήσει από τη Βραζιλία και νομίζω ότι οι περισσότεροι σχεδιαστές PCB χρήση εδώ μιλς ... Gorkin.

Έχω χρησιμοποιήσει τα δύο εκατ. και mm

στη χώρα μου που χρησιμοποιούμε χιλιοστά

Για PCB τοποθέτηση και ίχνος δρομολόγησης, μπορώ να χρησιμοποιήσω εκ. επειδή πλακέτα κατασκευαστή κανονική αναφέρονται σε αυτό το πρότυπο. Για τη συνιστώσα ή το αποτύπωμα κάνει, μπορώ να χρησιμοποιήσω mm ή ίντσες επειδή οι περισσότεροι από το δελτίο χρήσης αυτών πρότυπο μέτρησης στο σχεδιασμό τους. Για πάχος PCB ή stack-up σχεδιασμό, την κανονική όλων των χρησιμοποιούμενων ounce, όπου αυτό είναι το πρότυπο κατασκευαστής PCB αναφέρονται.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back