PCB design σε Mils (ίντσες) ή του MM;

P

p!six

Guest
Γεια σου Όλα, Αναρωτιόμουν αν εσείς / τα κορίτσια: lol: να πλακέτες σας σε milimeters ή σε ίντσες ή ίσως ένας συνδυασμός και των δύο κόσμων. Και ποιες είναι οι εμπειρίες σας και ίσως έχετε συμβουλές; / Π! Έξι

Οι περισσότεροι mils για χρήση από thats που συμβατικά DIP ΣΔ ο τρόπος να πάει. Αλλά Ifyou χρησιμοποιούν τα νεότερα τμήματα γήπεδο 2mm, τότε χρησιμοποιείτε MM

Το να είσαι εθνικιστής, και ως κοινό πρότυπο και μέτρο στη χώρα μου είναι με βάση το μέτρο, εγώ φυσικά μετατρέπεται κάθε εκατοστό που βασίζονται στην αξία χιλιοστά και το χρησιμοποίησε κατά τη γνώμη μου CAD-εργαλείο, το οποίο ήταν Cadstar εκείνη την εποχή. Αν ήξερα μόνο καλύτερα εκείνη τη στιγμή ... Το συγκεκριμένο εργαλείο (όπως και αρκετοί άλλοι, είμαι σίγουρος!), Μετατρέπει σε εσωτερικό επίπεδο τις τιμές που δίνονται i χιλιοστά προς ιντσών-με βάση τις τιμές (mils), και δεδομένου ότι αυτό δίνει αναπόφευκτα στρογγυλοποίηση σφαλμάτων είχα ένα τεράστιο έργο να πάρει τα πάντα για να ματιά, όπως ήθελα. Η συμβουλή μου είναι ότι, ακόμα και αν νομίζετε ότι και τα πόδια μου χιλιοστά, να χρησιμοποιούν ιντσών-με βάση τις τιμές (mils) κάθε φορά που πρόκειται να κάνει οποιαδήποτε εργασία σε μια EDA-CAD πρόγραμμα, είτε πρόκειται για σχηματικές αναπαραστάσεις ή διατάξεις (ειδικά σχεδιαγράμματα!). Επίσης, κύκλωμα του σκάφους ιθύνοντες περισσότερες πιθανότητες από ό, τι δεν έχουν τρυπάνια τους σε μιλς και όχι σε χιλιοστά. Έτσι, ακόμη και τότε, όταν είστε αποστέλλοντάς τους το τρυπάνι-αρχείο για το κύκλωμα του σκάφους, είναι στρογγυλοποίηση τα μεγέθη τρυπάνι για να μιλς, και η οποία μπορεί να οδηγήσει σε πολύ μικρά μεγέθη εκκαθάρισης για τα τακάκια και πολλά άλλα απρόβλεπτα λάθη. Pim

Χρησιμοποιώ πάντα μιλς. Αλλά είμαι στη Βόρεια Αμερική και την χιλιοστά ποτέ δεν έφτασε εδώ. Όλοι οι πωλητές θα ασχοληθεί με για τα PCB mils χρησιμοποιούν το έργο.

Εδώ, στην εταιρεία μου (κέντρο / νότια Ευρώπη) που χρησιμοποιούμε πάντα μιλς και αυτό έχει εκτιμηθεί (μερικές φορές αναγκάζονται) από τους κατασκευαστές PCB. Προσπαθήσαμε για ορισμένες ειδικές εφαρμογές να χρησιμοποιούν mm, αλλά έχουμε βρεθεί πάντα προβλήματα με τις εταιρείες που πωλούν PCB. BTW ξέρω όλες τις εταιρείες σε μιλς περιοχή μου χρήση. Mandi

Οι μονάδες μέτρησης πρέπει να ρυθμιστεί έτσι ώστε να είναι η ίδια με εκείνη που απαιτείται για την κατασκευή του πλοίου (photoplotter, τρυπάνι εξοπλισμό. Κλπ.)

Γεια σου, περισσότεροι Mils χρήση - το οποίο είναι 1 / 1000 της ίντσας. Θα το βρείτε πολύ εύκολη μόλις αρχίσετε να εργάζεστε με μιλς. Ο λόγος για αυτό είναι επειδή οι περισσότεροι βιβλιοθήκη PCB compnents έχουν υπάρξει συστατικό σε μιλς, αλλά και τα δελτία είναι σε μιλς ως πιο convinient τρόπο. Θα ήθελα να σας προτείνω, αν έχετε το χρησιμοποιήσετε για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε μιλς και όχι mm - milimeters. Ο λόγος για αυτό είναι επειδή θα σας δώσει καλή hubits από την αρχή. Και επίσης, αυτό εξαρτάται Νομίζω ότι αν θέλετε να είστε σε αυτήν την επιχείρηση για μεγάλο χρονικό διάστημα ή είναι μια σύντομη έργο ποτέ δεν το λιγότερο, εάν πρόκειται για μικρές είτε για μεγάλες δεν μπορείτε ποτέ να ξέρετε όταν το χρειάζεστε γι 'αυτό είναι καλύτερο για σας να χρησιμοποιήσετε μιλς. Απολαύστε, Tibi

Γεια σου, mil είναι πιο φυσικό από το αποτύπωμα περισσότερα συστατικά »ορίζονται σε μιλς.

1000 μιλς = 1 ίντσα. 25.41 milimeters (μμ.) = 1 ίντσα. 39.354584 μιλς = 1 mm. draftly 40 μιλς = 1 mm.

Ποτέ δεν χρησιμοποιείται μιλς μέχρι που ξεκίνησε να κάνει τα PCB:), αλλά αξίζει να τα χρησιμοποιούν, να βρω τα πιο άνετα για να δουλέψει, και τώρα ακόμα πιο εύκολα. Αλλά υπάρχει το πρόβλημα, όταν μιλάμε με ανθρώπους που λειτουργεί σε mm, πρέπει να μετατρέψετε τα πάντα στο κεφάλι, αλλά εξακολουθεί να είναι καλή χρήση mils (εκτός ίχνη αλλάζουν σε mm): D

Έχω χρησιμοποιώντας μιλς από τότε που άρχισα να τη διάταξη PCB. Προέρχομαι από μια χώρα μετρικό. Θα χρησιμοποιηθεί για τα δύο συστήματα, τώρα μετακόμισα σε ΗΠΑ και έχω περάσει σε μετρικό και βοηθάω μηχανικό παιδιά μου να το κάνουμε αυτό. Όλα τα πράγματα είναι κατασκευασμένο πάνω από τις θάλασσες τώρα και που χρησιμοποιούν μετρικό. Εάν χρειαστεί να ξεκινήσετε το δικό σας βιβλιοθήκη θα σας προτείνω να το κάνετε σε μετρικές μονάδες. Σε ένα-δύο χρόνια τα πάντα θα είναι μετρικού, ακόμη και στις ΗΠΑ. Κοιτάξτε IPC, evrything είναι μετρικό στα βιβλία τους. Αντιλαμβάνομαι ότι η αλλαγή στις ΗΠΑ θα είναι πολύ δύσκολο. GOMETRIC

Δεν θα πρέπει να έχει σημασία τι μονάδων που χρησιμοποιούνται, τα συστήματα CAD λαμβάνουν υπόψη τη μετατροπή και θα πρέπει να είναι σε θέση να εργαστούν σε δύο ή μετάβαση από το ένα στο άλλο σε σχήματα βιβλιοθήκη εισόδου. Το μπροστινό άκρο εργαλεία που χρησιμοποιούνται από την FABS συμβούλιο θα κάνουν το ίδιο. Phil 8)

Όλα βιομηχανία είναι μεταναστεύουν σε mm Δείτε: hxxp: / / www.pcbstandards.com

Η επιλογή των μονάδων που είναι επίσης ένα είδος επιλογής ακρίβεια τι χρειάζεστε. επιλογή MM, mils, UM (μικρόμετρο) και το αντίστοιχο ποσό των δεκαδικών θα σας δώσει είτε μια ομαλή εργασίας ή όλη την ώρα πολλά λάθη στρογγυλοποίησης που μπορεί να επηρεάσει το έργο σας πολύ. για παράδειγμα, που εργάζονται σε Allegro με μιλς και 4 δεκαδικά ψηφία θα όλη την ώρα εσείς κάνετε μια autovoid σχημάτων σας δώσει ωραία αποτελέσματα, Allegro είναι η μετατροπή κάθε τοποθεσία X / Y σε μια εσωτερική αξία της βάσης δεδομένων (ανεξάρτητα από MIL, MM, UM) που προκαλούν πολύ συχνά γύρω από τα λάθη ... Tobias

Αγαπητοί φίλοι που έχω δει κάνει έργο για την IBM, Εφαρμοσμένη Υλικού, Αμερικανός Predator, HP, ... όλα mils χρήσης της εταιρείας στο σχεδιασμό τους, αλλά στην Ευρώπη χρήση mm, Ιαπωνία Micron χρήση και mm. τα πάντα εξαρτώνται από τον πελάτη σας, αλλά όταν U χρήση της μονάδας, U πρέπει να φροντίσει η ανοχή με την Μονάδα U χρήση. Best Regards concat

εθνικό πρότυπο μου saya mm αλλά όλα τα PCB κατασκευαστές επιμένουν μιλς ταρσό

Εξαρτηθεί από την pitch.If αποτύπωμα της picth χιλιοστά χρήση θα χρησιμοποιήσω mm ή μπορώ να χρησιμοποιήσω εκ..

Χρησιμοποιώ MM για την τοποθέτηση των κρίσιμων στοιχείων, όπως η περιγραφή του σκάφους, οπές στερέωσης κ.λπ., ώστε να μην γίνει κάποιο λάθος με αξίες όπως η μηχανική σχέδια είναι όλα σε mm τώρα. Χρησιμοποιώ επίσης MM κατά τη δημιουργία ενός αποτύπωμα (εκτός αν το spec είναι μόνο σε χιλ.). Τότε εσύ χρήση κατά την τοποθέτηση και δρομολόγηση. Όσον αφορά τη βιομηχανία μετάβαση σε ΜΜ, OH ναι, όπως και εγώ θα πιστεύω ότι όταν συμβαίνει στην πραγματικότητα. Ακριβώς επειδή ΣΜΝ βιομηχανία θέλει να δεν σημαίνει ότι θα το κάνουμε. Ζήτω η INCH! : D

Χρησιμοποιώ εκ., νομίζω χρήση που μονάδα αυτή δεν impadent!

μιλς είναι τόσο standart λόγω της όλα τα στοιχεία τα μεγέθη και καρφίτσες σχετίζονται μιλς.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back