1500W Inverter Πλήρες Σχηματικές αναπαραστάσεις και PCB

Audioguru, γιατί δεν έρχεστε επάνω με ένα καλό σχέδιο για μια sine inverter κύμα που δεν περιορίζεται σε 1500 Watt της ισχύος εξόδου; σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις σας φαίνεται να γνωρίζουν τα πάντα για το θέμα. PS μου παλιό ογκώδες 4KW με ΣΜΕ και σπιτικά R2R δίκτυο ως sine γεννήτρια κυμάτων και των τεράστιων 12 - 220 μετασχηματιστή εργάζεται για 5 χρόνια ασταμάτητα. μηδενικής συντήρησης εκτός από την αντικατάσταση της μπαταρίας.

Γιατί να σχεδιάσω ένα inverter; Ποτέ δεν έχω ανάγκη από ένα μετασχηματιστή ηλεκτρικού ρεύματος, διότι μου είναι αξιόπιστο και ποτέ δεν πάει μακριά για να μη τον πολιτισμό στο στρατόπεδο, το ψάρι, το κυνήγι ή την αναζήτηση για το χρυσό. Μια σύγχρονη κινεζική inverter ημιτονοειδούς είναι διαθέσιμη παντού για μια χαμηλού κόστους. Πολλά νέα αυτοκίνητα έρχονται με ένα σύγχρονο μετατροπέα.

Γιατί να σχεδιάσω ένα inverter; Ποτέ δεν έχω ανάγκη από ένα μετασχηματιστή ηλεκτρικού ρεύματος, διότι μου είναι αξιόπιστο και ποτέ δεν πάει μακριά για να μη τον πολιτισμό στο στρατόπεδο, το ψάρι, το κυνήγι ή την αναζήτηση για το χρυσό. Μια σύγχρονη κινεζική inverter ημιτονοειδούς είναι διαθέσιμη παντού για μια χαμηλού κόστους. Πολλά νέα αυτοκίνητα έρχονται με ένα σύγχρονο inverter.
Δεν είμαι μιλάμε για ένα inverter οδήγησης ηλεκτρική ξυριστική μηχανή μου όταν είμαι κάμπινγκ, υπάρχει ένας κόσμος χρειάζεται μεγάλη για την υψηλή μετατροπείς ενέργειας και αυτό είναι που αυτή νήμα είναι περίπου. Έλα και να λάβει την πρόκληση, να μας δείξει τι μπορείτε να κάνετε.

Πω πω αυτό το κύκλωμα δούμε μεγάλη. Αλλά πλακέτα που στέλνετε δεν είναι της δουλειάς μας. αν πραγματικά wana βοηθήσει στη συνέχεια u θα πρέπει να αποστείλουν Orignal πλακέτα σαν τις οποίες κάνατε σε PCAD από proteous οποιουδήποτε άλλου λογισμικού

[Quote = khawarsiddiq] Wow αυτό το κύκλωμα δούμε μεγάλη. Αλλά πλακέτα που στέλνετε δεν είναι της δουλειάς μας. αν πραγματικά wana βοηθήσει στη συνέχεια u θα πρέπει να αποστείλουν Orignal πλακέτα σαν τις οποίες κάνατε σε PCAD από proteous από οποιοδήποτε άλλο λογισμικό [/quote] Κι εγώ, να με βοηθήσει πλακέτα προέλευσης αρχείο πρωτότυπο (Protel ή ORCAD). Σας ευχαριστώ!

IAM προσπαθεί να κάνει μια 500w 12vdc/230vac καθαρό αναστροφέα ημιτονική χρησιμοποιώντας διαμόρφωση πλάτους παλμού, θέλω το διάγραμμα κυκλώματος, τη διάταξη πλακέτα και λεπτομερείς discription γι 'αυτό παρακαλώ κάποιος να με βοηθήσει

πυκνωτή, s (C54, C55) αξία δείξουν ότι είναι Inverter από 12V DC σε 110 βολτ ac.And Irf250 δεν μπορούν να στραφούν 220V DC (. διατάξεις για τη διακοπή 220dc, IRF460 τρανζίστορ είναι κατάλληλο). Αν ο δεύτερος του μετασχηματιστή είναι 110volts (αγ) μετά rectifire γέφυρα DC volt θα πρέπει να είναι, 160 (χωρίς φορτίο)

audioguru! χρειάζονται ένα διάγραμμα του μετασχηματιστή λιγότερο μετατροπέα.

[Quote = amjadali56? 798016] audioguru! χρειάζονται ένα διάγραμμα του μετασχηματιστή λιγότερο inverter. [/quote] σας δεν έχουν νόημα. Πιστεύω ότι εννοείς "μετασχηματιστής-λιγότερο" (η οποία δεν χρησιμοποιεί μετασχηματιστή). Ο μετασχηματιστής που χρησιμοποιείται σε ένα μετατροπέα για να stepup η τάση εναλλασσομένου ρεύματος. Δεν έχω δει ποτέ ένα inverter που δεν χρησιμοποιεί μετασχηματιστή. Παλιά μετατροπείς χρησιμοποίησε 50Hz ή 60Hz μετασχηματιστή που ήταν τεράστιο, βαρύ και ακριβό. Σύγχρονη μετατροπείς χρησιμοποιούν ένα κύκλωμα που παράγει μια υψηλή συχνότητα τότε μετασχηματιστή του είναι μικρό, ελαφρύ και χαμηλού κόστους.

Σχεδόν 18 μπαταρίες των 12 volt που απαιτούνται για μετασχηματιστή λιγότερο inverter.all μπαταρίες θα πρέπει να conect σε series.almost 216v dc.one να αντιστρέψετε dc 216 βολτ σε εναλλασσόμενο με h-γέφυρα κύκλωμα μετατροπέα. Power Inverter που χρησιμοποιούνται σε αυτοκίνητα, πλοία κλπ, τα οποία έχουν με 12 volt μπαταρία. 12v dc κύκλωμα αναστροφέα παράγουν 220VAC για secondery εκκαθάριση των transformer.these 220VAC μετατρέπουν σε συνεχές βολτ με γρήγορη ανάκαμψη διόδους και πυκνωτές. Τώρα dc βολτ είναι περίπου 270vdc.one να δείτε h-γέφυρα here.it κύκλωμα μετατροπέα αποτελείται από 4 IGBT ή FETs.

εννοώ υψηλής συχνότητας φως βάρος inverter μετασχηματιστή, [color = "Silver"] [SIZE = 1] --- ------- Post προστέθηκε στις 10:12 ---------- Προηγούμενη θέση ήταν στις 10:09 ----------[/SIZE] [/color]
εννοώ υψηλής συχνότητας φως βάρος inverter μετασχηματιστή,:.-D

Γεια σας Amjad, Ξέρετε πώς να κάνει μια υψηλή συχνότητα ισχυρό μετασχηματιστή; Μπορείτε να αγοράσετε πυρήνα από φερρίτη της στη χώρα σας; Τι σχήμα κύματος μορφή θέλετε στην έξοδο του αντιστροφέα σας; Ημιτονοειδούς, τροποποιημένο ημιτονοειδούς ή τετράγωνο κύμα; Θα πρέπει να προσπαθήσετε να φτιάξετε το δικό σας διάγραμμα. Υπάρχουν δύο τρόποι για να κάνει το κύκλωμα: 1) Κάντε το διαμορφωμένο σήμα PWM στην τάση της μπαταρίας, στη συνέχεια, εντείνει τάση της με τον μετασχηματιστή. 2) Η χρήση ενός απλού ταλαντωτή υψηλής συχνότητας ρεύματος στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το μετασχηματιστή για να stepup τάση. Στη συνέχεια, εκ νέου και να φιλτράρουν το AC να κάνω μια υψηλής τάσης DC. Οι εξουσίες τάσης DC υψηλής τάσης με διαμόρφωση PWM κυκλώματος.

Αν πυρήνα από φερρίτη δεν κάνει χρήση στην αγορά μπορεί κανείς να αλλάξει παλιό εκκαθάριση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, η ισχύς μετασχηματιστή ρεύματος (υψηλής συχνότητας πυρήνα φερρίτη). Ένα φως inverter βάρος σχεδόν αποτελείται από DC to DC converter.i σημαίνει 12 ή 24 Volt DC είσοδο και 250 dc έξω που. έξω που 250V DC μπορεί να ιμβερτοποιημένο σε 220 V AC, με παλμό διαμόρφωσης πλάτους (PWM) κύκλωμα ταλαντωτή. και στις δύο πλευρές PWM τσιπ TL494 ή SG3525 (συχνά χρησιμοποιείται σε τροφοδοτικό του υπολογιστή) μπορεί να χρησιμοποιήσει. Σε 12 ή 24V IRF1404 πλευρά και στα 250 V DC IRF460, IRF840. IRF1404 μπορούν να αντλήσουν υψηλής τάσης και την ανάγκη ψύκτρα.

[Quote pnjbtr =? 802872] DC to DC μετατροπέα .... εξόδου DC 250V μπορεί να ιμβερτοποιημένο σε 220 V AC, με διαμόρφωση πλάτους παλμών (PWM) κύκλωμα ταλαντωτή. [/quote] Όχι Η τάση ανόδου των 220V AC-ημιτονοειδές κύμα είναι 311V, ώστε η έξοδος της DC σε DC μετατροπέα πρέπει να είναι μια λίγο περισσότερο από 311V. Τα MOSFETs εξόδου πρέπει επίσης να έχει αυτή η υψηλότερη ονομαστική τάση.

ήρθε η ιδέα: τόσο χρήσιμο ευχαριστώ γκουρού, panjbtr ευχαριστίες

κάθε χρήσιμη παραπομπή που απαιτείται! (Εξακολουθεί να εργάζεται για αυτό δεν είναι εντελώς τελικά) [url = http://images.elektroda.net/35_1288375159.png]
35_1288375159_thumb.png
[/url]

Προσπαθείτε να προσθέσετε σε ολες τις 4 FETs, ΟΠΩΣ Q1, Q2, Q3, Q4 Ή FET1, FET2 ..... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ των επιθυμητών INVERTER POWER ΣΑΣ. Και κάλεσε H-BRIDGE ΚΥΚΛΩΜΑ OSCILLATOR. Αυτό το κύκλωμα αποτελείται από δύο ΣΕΤ 4 FETs. ΚΑΘΕ FET και στις δύο σειρές είναι conected σε σειρά, DRIAN conected με ΠΗΓΗ (OUT 1 ΚΑΙ OUT2). Για 1000 WATT Χρειαζόμαστε 4 FETs IRF460. Και σε 12 SIDE V μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε 8 FETs IRF 1404. Μετασχηματιστή υψηλής συχνότητας (που χρησιμοποιείται σε ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ), ΜΟΝΟ μπορεί να παρέχει 250 watt μέγιστη. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 4 μετασχηματιστές ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ΥΨΗΛΗΣ TRANSFORER ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ (FERRITE CORE) της 21ης ιντσών οθόνη, νομίζω ότι αυτό μπορεί να προσφέρει περισσότερες ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΑΠΟ PC τροφοδοτικό.
52_1288382449_thumb.jpg
[/url] [/IMG]

thnx pnjbtr! εγώ θα δημοσιεύσετε νέα schem σύντομα.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back