υπηρεσία εγχειρίδιο για Panasonic NV-DS60EG

Έχω κόκκινο φως που αναβοσβήνει πρόβλημα πάρα πολύ, προσπαθώντας να το διορθώσετε τώρα [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 1 λεπτό: [/color] [/size]
Θα προσπαθήσω ότι χάρη

Γεια σας! Μου προσπάθησαν και πάλι (μετά από αρκετό καιρό τώρα) για να ελέγξετε παλαιών ηχογραφήσεων από κασέτες DV-με το NV-ds30. Αλλά κάμερα άρχισε να μασήσει κάποια ταινία και η κάμερα είχε προειδοποιήσει μου πραγματικά με αναβοσβήνει το φως έτσι πρέπει να υπήρξαν κάποια προβλήματα με τροχούς. Ανάγκη να ψάξετε στο εγχειρίδιο και να δούμε αν υπάρχει κάτι θα μπορούσα να κάνω.

Γεια σας, Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

Χρειάζομαι serive εγχειρίδιο για NV-ds60! Λοξοτομώ κατεβάστε το αρχείο από εδώ, δεν έχω αρκετά σημεία, Τι μπορώ να κάνω;

Η ταινία σταματά μετά από 3 secons. Είδα ένα μήνυμα σε ΔΕΙΚΤΗΣ screeen; Μπορείς να με βοηθήσεις; Συγγνώμη για την κακή αγγλικά μου [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 39 λεπτά: [/color] [/size] [quote = Shanda] Γεια σου, έχω ένα Panasonic NV-DS30 και τις λάμψεις φωτός δύναμη. Μπορώ να δω τις εικόνες στην οθόνη, αλλά δεν μπορεί να καταγράψει. Δεν μπορώ να παίξω ακόμη και τις ταινίες. Οποιαδήποτε ιδέα τι λάθος. Έχω την αρχική εγχειρίδιο, αλλά τίποτα για να αναβοσβήνει το φως εξουσία. [/Quote] δεν έχω το ίδιο πρόβλημα.

Γεια σας! Προσοχή! Όταν η εξουσία οδήγησε να αρχίσει να αναβοσβήνει και τίποτα δεν λειτουργεί μονομιάς Αφαιρέστε την ταινία σας, προκειμένου να σώσει ταινία σας. Panasonic υπηρεσία φροντίζει αυτά τα προβλήματα, ώστε να λάβει την ειρήνη σας στην υπηρεσία το συντομότερο δυνατόν. Παιδιά Υπηρεσία ανέφερε ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο με την Panasonic, αλλά και άλλες ετικέτες.

Γεια σας. Παρακαλώ χρειάζομαι εγχειρίδιο συντήρησης για Panasonic NV-DS60EG τις καλύτερες ευχές. Staruss

Γεια σας - απλά θέλω να πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Μετά τη λήψη από το κάτω κάλυμμα και έχοντας ένα μικρό βιολί με το καλώδιο σύνδεσης, όλα είναι πλέον σταθερό! Εξαιρετική συμβουλές - σας ευχαριστώ και πάλι! Julie: D

Γεια σας. Έχω όλα τα εγχειρίδια υπηρεσία Panasonic για ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και πολλά άλλα. Επικοινωνήστε μαζί μου αν σας ενδιαφέρει στο servicemanual2000@gmail.com . Byebye!

HI Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την Panasonic μου HV-DS60EG .... μπορεί κανείς να με βοηθήσει, γιατί θ τσαντισμένος .... plsss

Αν το LED αναβοσβήνει μία φορά κάθε 2,5 δευτερόλεπτα για NV-DS60. Είχα ένα βιολί με τον Τ και S καλώδιο ανιχνευτή τροχών, όπως περιγράφεται από dunfinc, και τώρα κάμερα λειτουργεί εντάξει. Χάρη dunfinc για πληροφορίες και φωτογραφίες.

Θα εργαστεί. Panasonic NV-μου DS60EG έχουν αναβοσβήνει ένα κόκκινο φως. Μόλις άνοιξα το κάτω μέρος και προσαρμόζεται κάποιες από τις συνδέσεις, όπως περιγράφεται από dufnic και λειτουργεί πλέον όπως πριν. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες εδώ παιδιά.

Χαιρετισμούς και καλή Χρονιά σε όλους: Είμαι, επίσης, μια νέα είσοδος! Να με συγχωρείτε, δεν ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω τη ΝΔ του μοντάζ (VW-DTM20E) για την NV-DS60EG; :?: Φαίνεται ότι δεν μπορεί να βρεθεί! :?:

Απαντώ στον εαυτό μου: το πρόγραμμα κίνησης Ψηφιακό Studio που περιέχονται στο cd-VW DTM20E μπορεί να θεώρησε αυτό: arrow: [URL = "http://panasonic.jp/support/global/cs/soft/download/motionDV60E_LE_1. html "] διεύθυνση [/URL] :: wink:

διεύθυνση [/URL] :: wink:
Δυστυχώς, έχω διαπιστώσει ότι η έκδοση του MotionDVStudio κατάλληλο για τη λειτουργία με την firewire θύρα είναι το 3,0, ενώ στο σύνδεσμο που έχω έχουν δημοσιεύσει υπάρχει η 6.0.what λειτουργεί μόνο με USB πόρτα .... Η συνεχής αναζήτηση.

[Quote = Ισίδωρος Cat? 836081] Δυστυχώς, έχω διαπιστώσει ότι η έκδοση του MotionDVStudio κατάλληλο για τη λειτουργία με την firewire θύρα είναι το 3,0, ενώ στο σύνδεσμο που έχω δημοσιεύτηκε υπάρχει η 6.0.what λειτουργεί μόνο με θύρα USB .. .. Η συνεχής αναζήτηση. [/Quote] Έχω βρεθεί η κατέβασμα [/URL] του MotionDV Στούντιο 3, αλλά εγώ δεν θα τα καταφέρουν να κατεβάσετε το πρόγραμμα. Μήπως κάποιος γνωρίζει πώς να το κάνουμε;

[Quote = Shanda? 399870] Γεια σου, έχω μια Panasonic NV-DS30 και τις λάμψεις φωτός δύναμη. Μπορώ να δω τις εικόνες στην οθόνη, αλλά δεν μπορεί να καταγράψει. Δεν μπορώ να παίξω ακόμη και τις ταινίες. Οποιαδήποτε ιδέα τι λάθος. Έχω την αρχική εγχειρίδιο, αλλά τίποτα για να αναβοσβήνει το φως σε ενέργεια, [/quote] Δύο κόκκινες λάμψεις σημαίνει S-κύλινδρο κλειδώσει "ψευδή" κώδικα -. Δείτε Lars Hansen παραπάνω μήνυμα. Έχω μια NV-DS29 (που είναι σχεδόν ταυτόσημη με NV-DS30) με το ίδιο πρόβλημα, αλλά μάλλον τη διάλυση και το κλυδωνισμό της FPC καλώδιο που χαστούκισε δύο φορές την κάμερα στον πάτο και τώρα εργάζεται τώρα! Η ραπίσματα αποκατασταθεί πιθανότατα τη σύνδεση του καλωδίου. Αν σταματήσει να λειτουργεί και πάλι θα το πάρω, εκτός και τρέμει το βύσμα του καλωδίου.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back