υπηρεσία εγχειρίδιο για Panasonic NV-DS60EG

Γεια σου, έχω NVDS60 και είμαι έχοντας ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Η οθόνη LCD και η VU-Finder παραμένει μαύρη, μπορώ να ακούσω τα πάντα δύσκολο όταν είμαι καταγραφή και όταν το παιχνίδι, αλλά theres καμία εικόνα. Παρακαλώ κάποιος να με βοηθήσει να καταλάβω πώς μπορεί να διορθωθεί. Ευχαριστώ Seema

Γεια σας αυτό είναι Άγαν μου με το ίδιο πρόβλημα ... Είναι κανείς που θα μπορούσε να με βοηθήσει με την Panasonic μου NVDS60 εκεί, παρακαλώ. Ευχαριστώ

[Quote = sawwa7] γεια Πάολο εάν το u δεν παίρνουν την τύχη με το προηγούμενο εγχειρίδιο είναι εδώ για το εγχειρίδιο PANASONIC NV-DS15EG. τις καλύτερες ευχές [/quote] Γεια σου, είναι αυτό το εγχειρίδιο αρκετά καλή για να επιλύσει το πρόβλημά μου για την ds60eg. Δεν μπορώ να ανοίξω το casetteholder και είμαι affraid να το σπάσει. Είδος αφορά Mark

Γεια σας. Λοξοτομώ μιλούν πολύ καλά αγγλικά και θα ήθελα να βρω ένα εγχειρίδιο συντήρησης για Panasonic NV-DS60EG (Ι προσπαθώντας να επισκευάσει αυτό για τον φίλο μου). Σε αυτό το φόρουμ βρήκα αυτό, αλλά έχω πάρα πολύ χαμηλά σημεία για αυτό το κατεβάσετε. Θα είμαι σε επτά ουρανούς, αν μου στείλει το εγχειρίδιο στο e-mail μου krejcik.h (at) seznam.cz. Ευχαριστούμε και καλή αντίο

[Quote = gromin] Γεια σας. Λοξοτομώ μιλούν πολύ καλά αγγλικά και θα ήθελα να βρω ένα εγχειρίδιο συντήρησης για Panasonic NV-DS60EG (Ι προσπαθώντας να επισκευάσει αυτό για τον φίλο μου). Σε αυτό το φόρουμ βρήκα αυτό, αλλά έχω πάρα πολύ χαμηλά σημεία για αυτό το κατεβάσετε. Θα είμαι σε επτά ουρανούς, αν μου στείλει το εγχειρίδιο στο e-mail μου krejcik.h (at) seznam.cz. Ευχαριστούμε και καλή αντίο [/quote] Γεια χαρά μου frined μου για να στείλετε u το εγχειρίδιο με το ταχυδρομείο, αλλά δυστυχώς έχω ένα πρόβλημα με τον ISP μου αυτή τη στιγμή και μετά βίας θα μπορούσε να περιηγηθείτε στο Internet, δεν ανεβάσετε ή κατεβάστε το τώρα. εάν το u μπορεί να περιμένει λίγο χρόνο μέχρι να το πρόβλημά μου λύθηκε Θα διαβιβάσει το εγχειρίδιο για να ur ταχυδρομείου άμεσα. ή μπορεί να είναι κάποιος άλλος θα μπορούσε να βοηθήσει u Φιλικά

Έχω ένα πρόβλημα - FireWire δεν λειτουργεί πλέον στον NV DS60 βιντεοκάμερα μου. Χρειάζομαι διάγραμμα του κυκλώματος.

πού μπορώ να βρω Tektronix 2225 service manual [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 1 λεπτό: [/color] [/size] μπορεί κάποιος παρακαλώ να ανεβάσετε το εγχειρίδιο Tektronix 2225 αναφέρουν ή μια σύνδεση από όπου μπορώ να κατεβάσω το service manual

Γεια σου ρε παιδιά είναι ένας τρόπος υπάρχει για να το διορθώσω αυτό χωρίς να αφαιρέσετε το κατώτατο σημείο μου προκαλέσει κάμερα του μπαμπάδες και Ι dont wanna παίρνει σε μπελάδες αν έχω σπάσει, ps im πάνω από 17 lol έτσι είμαι αρκετά μεγάλος για να το κάνει ούτως ή άλλως κάποια παιδιά hhahhahahaha ιδέες .. .. [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 2 λεπτά: [/color] [/size] ps i πρέπει probally ρωτήστε πρώτα, είναι επικίνδυνο ή μπορεί u να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα με την αφαίρεση των ζητωκραυγές κάτω.

Γεια σου, έχω μια Panasonic NV-DS30 και τις λάμψεις φωτός δύναμη. Μπορώ να δω τις εικόνες στην οθόνη, αλλά δεν μπορεί να καταγράψει. Δεν μπορώ να παίξω ακόμη και τις ταινίες. Οποιαδήποτε ιδέα τι λάθος. Έχω την αρχική εγχειρίδιο, αλλά τίποτα δεν υπάρχει για το φως που αναβοσβήνει δύναμη.

Γεια σας. Μου NV-DS60B έχει ένα νεκρό οθόνη LCD και δεν εξόδου από την κάμερα CCD. Η EVL (σκόπευτρο) εξακολουθεί να λειτουργεί και εμφανίζει πληροφορίες, αλλά δεν εξόδου της κάμερας. Όποιος γνωρίζει τι μπορεί να προκαλεί αυτό;

Έχω το ίδιο πρόβλημα με τον αισθητήρα CCD με το ίδιο μοντέλο, αλλά LCD μου δουλεύει μια χαρά. Έχω την εντύπωση ότι η CCD είναι νεκρός. Το ορυχείο άνοιξε και ελέγχονται όλες τις συνδέσεις, αλλά ακόμα το ίδιο. Κοιτώντας γύρω μου να δω αν μπορώ να εντοπίσετε ένα αισθητήρα CCD αντικατάστασης τόσο φθηνές όσο το δυνατόν.

αν χρειαστεί ακόμα ... Ελπίζουμε ότι βοηθά

Συγνώμη χτύπημα μου, αλλά είμαι αντιμετωπίζουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Μήπως αγγίζετε με επιτυχία το μηχανισμό ταινία;

Σας ευχαριστούμε Lars! Είχα την "αναβοσβήνει" το πρόβλημα με τα παλιά μου φωτογραφική μηχανή NV-DS60 και μετά την επίλυση όλων των προβλημάτων που ακολούθησε sugestions σας. Μερικά πράγματα που αυξάνει την αξία του χρόνου, όπως το κρασί, δεν είναι έτσι; :)) Nicu από τη Ρουμανία

γραμμών και συνίσταται io ho ilproblema della spia che lampeggia 2 μεταστροφή ... proverò ένας ναύλος έρθει dite

Έχω πρόβλημα με τη συμπύκνωση ... πώς να το διορθώσω; [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 1 λεπτό: [/color] [/size] Είμαι χρειάζονται επειγόντως το εγχειρίδιο ... μπορεί κάποιος να μου δώσουν κάποιο σημείο; σας ευχαριστώ

Γεια σου Όλα, έχω ένα πρόβλημα με ds60 μου. Έχει εργαστεί για μένα πιστά για περίπου 4 χρόνια μέχρι τώρα. Έχω πρόσφατα μετακόμισε στην Καλιφόρνια από το Ηνωμένο Βασίλειο, και υποθέτω ότι η βόλτα αεροπλάνο το μπέρδεμα πάνω λίγο. Παίρνω 4 αναβοσβήνει αναβοσβήνει όταν το ενεργοποιήσετε, και από την εξέταση των άλλων θέσεων, ξέρετε ποιο είναι το πρόβλημα. Δεν ξέρω πώς να το διορθώσουμε όμως. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Χάρη Κ

γεια σε όλους, ευχαριστώ για την αποδοχή μου σε αυτό το υπέροχο πλοίο :) Έχω μια NV-ds60eg του φίλου μου να rapair ... συνέδεσε μια κάμερα με 12V μπαταρία Pb γέλη: κραυγή: τώρα το κύκλωμα με μπαταρία υπάρχει 2 συνιστώσες που ονομάζεται IP1201 (32V 2A) και IP1202 (32V 1A) ... Είμαι υποτεθεί ότι, αυτό συστατικά it'a μια ασφάλειες, αλλά εγώ δεν είναι σίγουροι ... κάποιος μπορεί να με βοηθήσει παρακαλώ; PS: Συγνώμη για την κακή αγγλικά μου ... αντίο Edy

Αν έχετε πρόβλημα με ανιχνευτή Δρόσου στην DS60 - δοκιμάστε το εξής: Όταν παίρνετε το "Εντοπίστηκε Δρόσου" σήμα στην οθόνη, αφαιρέστε την μπαταρία, δίνουν καλή παλάμη χτύπησε στο κάτω μέρος, όπου κάθεται η μπαταρία. Χτύπησε μια-δυο καλές στιγμές, επανατοποθετήσετε την μπαταρία στο ιδού και το εγγυημένο θα λειτουργήσει! Νόμιζα ότι ήταν χαζή στην αρχή, προσπάθησε να λειτουργεί και, κόλαση λειτουργεί κάθε φορά. Το πιστολάκι, πλαστική σακούλα τέχνασμα δεν λειτουργούν επειδή ένα ηλεκτρικό σφάλμα του και όχι την πραγματική δροσιά.

[Quote = halflifeman] Έχω ένα πρόβλημα - FireWire δεν λειτουργεί πλέον στον NV DS60 βιντεοκάμερα μου. Χρειάζομαι διάγραμμα του κυκλώματος. [/Quote] Ελέγξτε τη θύρα FireWire της κάμερας στενά με ένα μεγεθυντικό φακό, μπορεί να έχετε κάμπτεται ή να συμπιέζεται ένα ή περισσότερα από τα επίχρυσα καλώδια, εάν το καλώδιο FireWire ήταν φθηνό ποιότητας, είπατε ότι "δεν λειτουργεί πια "έτσι υποθέτω ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back