υπηρεσία εγχειρίδιο για Panasonic NV-DS60EG

A

AquaMan

Guest
Γεια σας, Μήπως κάποιος έχει την υπηρεσία εγχειρίδιο για αυτή τη φωτογραφική μηχανή; (Panasonic NV-DS60EG) Προβλήματα: - στην οθόνη apears ένα εικονίδιο που αναβοσβήνει για την αλλαγή της μνήμης, compatible .... αλλά η Μπαταρία είναι ΟΚ! - Η λυχνία αναβοσβήνει - μερικά κουμπιά δεν λειτουργούν ... REC, κουμπί μενού ... - Μετά από 5 λεπτά. η φωτογραφική μηχανή απενεργοποιείται. Οποιαδήποτε ένδειξη? Χάρη, Πάολο Cabrita

γεια Aquaman δεν είμαι στο έκκεντρο επισκευές, αλλά έχω NV-DS15EG και NV-DS30 εγχειρίδια αν μία βοήθεια που μπορώ να ανεβάσω για u καλύτερες ευχές

καλά, δοκιμάστε αυτό που μπορεί να βοηθήσει όσον αφορά

Γεια σας, Ευχαριστώ για το εγχειρίδιο, οι κάμερες είναι παρόμοια σε caracteristics ...... αλλά είναι diferent στο σχεδιασμό ........ Αλλά βοήθησα, τώρα, έχουν τους κωδικούς σφαλμάτων ..... μία αναλαμπή .... είναι "T-Ροδέλες Lock" ..... όταν έφτασα στο σπίτι ..... Θα επιθεωρήσει τις Μηχανισμοι ταινία .. Χάρη, Πάολο Cabrita

γεια Πάολο ελπίδα u όλη την τύχη με αυτό το έκκεντρο τις καλύτερες ευχές

γεια Πάολο εάν το u δεν παίρνουν την τύχη με το προηγούμενο εγχειρίδιο είναι εδώ για το εγχειρίδιο PANASONIC NV-DS15EG. τις καλύτερες ευχές

Γεια σου ..... Έχω μια froiend των οποίων επισκέπτονται από Κύπρος ... εμφανίστηκε με ένα DS60 .... αλλά το ίδιο πρόβλημα .... κόκκινο σύμβολο αναβοσβήνει στην οθόνη .... μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη, αλλά ... φωτογραφική μηχανή σβήνει μέσα σε περίπου 10 δευτερόλεπτα .... που δεν έχουν το εγχειρίδιο :-/ ... μπορεί κάποιος να βοηθήσει παρακαλώ

Γεια sawwa7, Ευχαριστώ για το εγχειρίδιο! Με βοήθησε!! :) Το πρόβλημα ήταν "S-Ροδέλες Lock" ........ μια μικρή βοήθεια για να "ξεκλειδώσει" το ... και tiiiinnnyyyy llliiiiiiitle λίγο από τα καλύτερα του πετρελαίου ...... problema λύθηκε! :) Ευχαριστώ, Πάολο Cabrita [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 19 λεπτά: [/color] [/size] Γεια Zebbeeddee, έχω μόνο το εγχειρίδιο υπηρεσία που παρέχεται από sawwa7. μπορείτε να δείτε τον κωδικό σφάλματος στο κόκκινο LED ΓΙΑ ..... 1 αναβοσβήνει κάθε 2,5 δευτερόλεπτα. -> T-Ροδέλες Lock (ισχύς θα σβήσει μετά από 1 λεπτό) 2 φλας κάθε 2,5 δευτερόλεπτα. -> S-Ροδέλες Lock (ισχύς θα σβήσει μετά από 1 λεπτό) 3 φλας κάθε 2,5 δευτερόλεπτα. -> Η εκφόρτωση Lock (ισχύς θα σβήσει μετά από 1 λεπτό) 4 φλας κάθε 2,5 δευτερόλεπτα. -> Φόρτωση Lock (ισχύς θα σβήσει μετά από 1 λεπτό) 5 φλας κάθε 2,5 δευτερόλεπτα. -> Κυλινδρική κλειδαριά (ισχύς θα σβήσει μετά από 1 λεπτό) 1 φλας κάθε δευτερόλεπτο -> ανιχνευτή Δρόσου (ισχύς θα σβήσει μετά από 18 δευτερόλεπτα) 1 φλας κάθε δευτερόλεπτο -> Focus με κινητήρα ή κινητήρα ζουμ Πιθανή πρόβλημά σας είναι στην DEW η κάμερα .......... βγάλτε την ταινία ..... βγάλτε το, compatible ...... και προσπαθήστε να στεγνώσει την μηχανή με ένα πιστολάκι για τα μαλλιά (ελάχιστη δύναμη και ζεστό) .... για περίπου 10 λεπτά ..... περιμένετε 5 λεπτά .... και επαναλάβετε τη διαδικασία 2 ή 3 φορές! Με φιλικούς χαιρετισμούς Πάολο Cabrita

πρόβλημα στην εύρεση έξοδο ήχου καλώδιο βίντεο NV-DS60EG να καταγράφουν τελευταία κλιπ κάμερα, pls μου. σας βοηθήσει να βρείτε εδώ τα μέρη στις Φιλιππίνες

Έχω λύσει το πρόβλημα λυχνία LED, τα 2 ή 3 αναβοσβήνει κάθε 2,5 δευτερόλεπτα σημαίνει ότι υπάρχει μια κατάσταση κλειδώματος τροχών. , - Αλλά είναι μια "ψευδή" μήνυμα. Το πραγματικό πρόβλημα είναι η Τ και S καλώδιο ανιχνευτή τροχούς (FPC flatcable), πιθανώς λόγω των λεγόμενων τριβή, το καλώδιο σήματος χάνει επαφή με την υποδοχή FPC. Για να λυθεί αυτό το Bl .... ενοχλητικό πρόβλημα, αφαιρέστε προσεκτικά το κάλυμμα στο κάτω μέρος σας NV-DS60, ροκ προσεκτικά το καλώδιο 1 mm και έξω από την υποδοχή μερικές φορές, ----- ιδού το πρόβλημα εξαφανίζεται. Έχω επισυνάψει δύο εικόνες, ένα που δείχνει την T (arget) και S (ource) τροχούς, και ένα άλλο επισημαίνοντας τη θέση του συνδέσμου. Lars Hansen, 06-2006

Έχω το ίδιο πρόβλημα με NV ds60 θα δοκιμάσετε τις suggetions [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 37 λεπτά: [/color] [/size] Η επιτυχία άνοιξε και είχε ένα βιολί και λειτουργεί τώρα! !

Μου έχουν πολύ το ίδιο πρόβλημα, αλλά με gs400 Panasonic. Θα προσπαθήσω και θα σας ενημερώσουμε ... ίσως κάποιος άλλος πήρε το ίδιο πρόβλημα. (Έκανα εκτενή αναζήτηση στο διαδίκτυο αλλά δεν βρήκε τίποτα ... ελπίζω αυτό βοηθά!)

έχουν το πρόβλημα της «διπλής αναλαμπή» για DS30 μου καθώς και - θα προσπαθήσει τώρα το παραπάνω

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα (και κάποια διακοπές ... :)) Δοκίμασα όλα όσα θα μπορούσα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Panasonic nvgs400 μου κρατά μου δίνετε το μήνυμα "πιέστε το κουμπί επαναφοράς» με το φως που αναβοσβήνει. Χρησιμοποιώντας τις οδηγίες για το πώς να πάρει τους κωδικούς σφάλματος στην οθόνη LCD, έχω ανακαλύψει t είναι εναλλακτικά το τύμπανο περιέλιξης ασφαλίζει S και Τ τύμπανο περιέλιξης ασφαλίζει (σε ​​2/3 βάση), αλλά τίποτα δεν έχω κάνει με βοήθησαν, όπως πεπιεσμένο αέρα ψεκασμό. Είμαι έτοιμος να αγοράσει το εγχειρίδιο συντήρησης, εγώ θα το δημοσιεύσετε εδώ αν θ ανακαλύψει κάτι. Οποιοσδήποτε άλλος πήρε ένα παρόμοιο πρόβλημα;

Είχα το ίδιο πρόβλημα με την NV-DS60: ισχύς LED ήταν αναβοσβήνει 2 φορές, άνοιξα το κάτω κάλυμμα Υπάρχουν πολλά επίπεδα καλώδια εκεί! Μετακόμισα μερικοί απ 'αυτούς και δουλεύει!

Έχω προσπαθήσει να ανοίξει το κάτω κάλυμμα, αλλά η NVGS400 (ίσως όλες οι σειρές GS) είναι διαφορετικός από τους άλλους: δεν μπορείτε απλά να το κάνουμε αυτό! Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να ξεβιδώσετε τα πλευρικά καλύμματα πρώτα, και αυτό είναι κακό, γιατί υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία για να ξεβιδώσετε ... Ωστόσο, όπως έχω ανακοινώσει πριν, έχω αγοράσει ένα αντίγραφο του εγχειριδίου των υπηρεσιών ... Ποια ήταν άχρηστη, δεδομένου ότι ορισμένες λειτουργίες απαιτούν techie εξοπλισμού, και άλλοι είναι απλώς πολύ μεγάλη για να ολοκληρώσει (2 ή 3 σελίδες οδηγίες ακριβώς για να ανοίξετε την κάμερα!). Ωστόσο, μπορεί να είναι χρήσιμο για κάποιον, έτσι είμαι μοιράζονται αυτό ... ελπίζω ότι βοηθά! Θα το βάλω σε ένα νέο θέμα, όμως, έτσι δεν το χάος με το άλλο δημοσιεύτηκε εδώ. Αναζήτηση για ένα θέμα που ονομάζεται «εγχειρίδιο για Panasonic υπηρεσία NVGS400

Γεια σας Παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα με το μου NV-DS60EG όταν είμαι να ενεργοποιήσετε την λειτουργία κάμερας. Viever μου και LCD οθόνη παραμένει «μαύρο». Είμαι σε θέση να καταγράψει, αλλά όταν παίζετε ό, τι γράφω ακούω μόνο τη φωνή. Θα εξετάσουμε αρέσει το τσιπ CCD δεν παίρνουν οποιαδήποτε πληροφορία. Αν είμαι αναπαράγει ένα παλιό βίντεο βλέπω την εικόνα στην οθόνη και θεατή. Έχει κάποιος να έχει, επίσης, αυτή την εμπειρία και να έχουν μια λύση για αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Marcus

Έχω το ίδιο πρόβλημα που είπε marcusmat, θεατή μου και LCD οθόνη παραμένει «μαύρο» και δεν μπορεί να βρει ένα εγχειρίδιο συντήρησης για NV-DS60EG μοντέλο για την επίλυση αυτή. Έχετε κάποιο οποιαδήποτε λύση; Ευχαριστώ. Istvan

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back