Ποια είναι τα καυτά θέματα σε αναλογική έρευνα σχεδιασμό;

r υπάρχουν τόσα πολλά θέματα. u μπορεί να αναζητήσει στο διαδίκτυο.

Νομίζω ότι η RF και PLL θα είναι το καυτό θέματα μετά από αυτό ήρθε χαμηλή ισχύ.

Hi όλα Ένα προγραμματιζόμενο ρολόι φάσματος. Ενδιαφέρουσες αρκετά

Νομίζω, ότι είναι RFID. coz που χρειάζεται πάντα και εξαρτάται από τις πιο διαδικασία κοπής τεχνολογίας αιχμής.

Για να επικεντρωθεί σε ένα μόνο τομέα φαίνεται να είναι μια παλιά προσέγγιση της μόδας. Αντί να επικεντρωθεί σχετικά με την παρακολούθηση μεταξύ των διαφόρων επιπέδων τομέα. Αν ρίξετε μια ματιά στα ασύρματα δίκτυα αισθητήρων που έχετε για το σχεδιασμό νέων αποτελεσματικών πρωτόκολλα com και ειδικά αναλογικά κυκλώματα. Στο μεταξύ υπάρχουν hardware υλοποιήσεις MAC, χαμηλή DSPs ενέργειας, έξυπνες αρχιτεκτονικές RF ... και ούτω καθεξής. Όλοι οι τομείς είναι interessting αλλά οι περισσότεροι του χώρου λύσεων είναι μεταξύ των τομέων της γνώσης. Πάρτε λοιπόν μια ευρεία προσέγγιση για να γεμίσει το ενδιαφέρον σας.

Ασύρματη βιοϊατρικής αισθητήρες.

Κατανόηση για το ESD τακάκια στην υψηλή αισθητική τάση.

Τι την έννοια αν η ESD μαξιλάρια, και τι είναι hte πρόκληση σε αυτό το tobic να γίνουν στην περιοχή της έρευνας; [Quote = sridhar540] Η κατανόηση σχετικά με την ΕΑΑ τακάκια στην υψηλή αισθητική τάση. [/Quote]

Χαμηλή δύναμη και συσκευές υψηλής ταχύτητας.

Νομίζω ότι είναι RFID / Wimax RF / ενεργειακά αποδοτικά κυκλώματα. cchuang

αισθητήρα, AD / DA, χαμηλής ισχύος ραδιοσυχνοτήτων.

CT δέλτα-σίγμα διαχείρισης ενέργειας χαμηλής ισχύος

χαμηλής ισχύος και υψηλής συχνότητας είναι το καυτό θέμα και νομίζω ότι θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα

Σχεδιασμός Transistor με υψηλό κέρδος (χαμηλή διαρροή ρεύματος), αλλά και χωρίς σημαντικές διαφοροποιήσεις στις διαστάσεις των τρανζίστορ είναι πάντα μια ακόμα-ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ-θησαυρός για Αναλογική σχεδιαστές ..

Πιστεύω, επίσης, ADC / DAC / PLL γιατί κάθε πράγμα κινείται ψηφιακά, αλλά το worl παραμένει αναλογικά σε τόσο υψηλή απόδοση interface komponent θα είναι πάντοτε απαραίτητες. Και αυτά είναι ADC / DACs

[Quote = ddboy40] Πιστεύω, επίσης, ADC / DAC / PLL γιατί κάθε πράγμα κινείται ψηφιακά, αλλά το worl παραμένει αναλογικά σε τόσο υψηλή απόδοση interface komponent θα είναι πάντοτε απαραίτητες. Και αυτά είναι ADC / DACs [/quote] Συμφωνώ

Αισθητήρες εικόνας CMOS είναι αντικατάσταση του CCD σε όλους τους τομείς, αυτό είναι μια ενδιαφέρουσα περιοχή για να κοιτάξει έξω για.

κάθε παραδοσιακή ckts θα ήταν όλα να ερευνηθούν και να σχεδιαστεί εκ νέου σε νέα νανο period.There »τόσο πολύ challeage σε αυτό.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back