Ποια είναι τα καυτά θέματα σε αναλογική έρευνα σχεδιασμό;

Τώρα ίσως DC-DC, LDO REGULATOR είναι καυτά εργαστήριο μας και κάποιες άλλες πανεπιστήμιο είναι όλα σε αυτόν τον τομέα.

Δεδομένου ότι οι συσκευές που τώρα μειώνεται σε μέγεθος, είναι όλα τα πεδία που έχουν ως αποτέλεσμα μικρότερες διαστάσεις θεωρούνται ζεστό. Για παράδειγμα, στην ασύρματη τεχνολογία, είναι μια μεγάλη προσπάθεια να μειωθεί η δύναμη που απαιτείται για μια συσκευή με το χαμηλότερο βαθμό. Υπάρχουν επίσης και άλλες περιοχές όπως για παράδειγμα η μετατροπή από αναλογικό σε ψηφιακό ή digiral σε αναλογική. Αλλά μπορεί να είναι πάνω από όλα τα παραπάνω, υπάρχει ένα νέο πεδίο το οποίο λειτουργεί σε μικτά συστήματα σήμα, δηλαδή διοικητικά συμβούλια ή τα συστήματα στα οποία αναλογικά και ψηφιακά είναι ολοκληρωμένη. Νομίζω ότι η νέα γενιά των μελλοντικών διοικητικών συμβουλίων και των συστημάτων θα είναι μικτή.

χαμηλής ισχύος και υπο-1V προσφοράς.

Απολύτως λανθασμένη. Τα πιο καυτά θέματα είναι όλοι τους μέσω αναλογικού αυτοματισμός του σχεδιασμού και βελτιστοποίησης μέσω γεωμετρικών προγραμματισμού. Έχει παρατηρηθεί αύξηση της απόδοσης περίπου 20 ~ 30% σε σχέση με παλιά σχέδια, χρησιμοποιώντας αυτές τις τεχνικές, και με φθηνότερο κόστος, επειδή η πλήρης μείωση του χρόνου σχεδιασμού από εβδομάδες έως ώρες. Συνεχίστε παιδιά.

Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση, νομίζω χαμηλό σχεδιασμό θόρυβος είναι ένα δύσκολο θέμα της έρευνας

ADC, διοχέτευσης και δέλτα-σίγμα, και διαχείρισης της ισχύος τους.

Αγαπητέ φίλε νομίζω, Σχεδιασμός χαμηλής τάσης, χαμηλής κατανάλωσης αναλογική μπλοκ θα είναι στην προσοχή λόγω της ανάπτυξης των φορητών εξοπλισμών και επίσης RFID έχει γίνει το πολύ ενδιαφέρον. Ευχόμαστε να έχετε καλή τύχη.

χαμηλής τάσης / βαθιά submicro AD / DA / PLL που υφίστανται όρια διαδικασία, όπως η διαρροή ή μοντελοποίηση accurace

Αν αναλογικό κύκλωμα μπορεί να βελτιστοποιηθεί EDA εργαλεία, θα είναι ενδιαφέρον.

Νομίζω ότι η πρόκληση τώρα είναι η πολυ-GIGA συχνοτήτων εφαρμογή, όπως seriallizers ADC, και Deseriallizers

πώς για cis; Είναι η έρευνα κανείς σε αυτό το τώρα;

I / O σχεδιασμός είναι το πιο δύσκολο ... σε υψηλή συχνότητα εφαρμογής ....

Δεδομένα μετατροπείς, διαχείριση ενέργειας και την RF ...

Περιοχή αποδοτική χαμηλή ισχύς είναι απαραίτητη για οποιαδήποτε αναλογική ckts σχεδιασμό.

πεδίο προγραμματιζόμενη αναλογική σειρά

ένα ακόμη: ψηφιακά επικουρείται αναλογική όλων των AD / DA, RF, PLL.

mismach επίδραση στο αναλογικό κύκλωμα είναι για τα βαθιά sub τεχνολογία micron είναι νομίζω ένα καλό θέμα.

χαμηλής τάσης κυκλώματα Μικτή Συστήματα σηματοδότησης (PLL, CDR, ADC) στον τομέα της νανοτεχνολογίας κυκλώματα υψηλής ταχύτητας επικοινωνίας

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back