Ποια είναι τα καυτά θέματα σε αναλογική έρευνα σχεδιασμό;

Νομίζω ότι είναι ADC, DAC, PLL, διαχείριση ενέργειας

SAR ADC και Pipeline ADC είναι επίσης Σημαντικά θέματα στην αναλογική σχεδιασμό ..

Μνήμη, χαμηλής ισχύος, ADC και DAC του μεγάλου μεγέθους Ίσως επίσης το σχεδιασμό νέων μοντέλων για την νανοκλίμακας τεχνολογία

Νομίζω ότι η επόμενη θα είναι RFID.

Συμφωνώ απολύτως άποψη renwl είναι το θέμα που έχει σχέση με τις Τηλεπικοινωνίες, τα τσιπ θα είναι καυτό, από την UniqueICs τρόπο φαίνεται να είναι μια πολύ όμορφη ρωσική ομορφιά.

αδελφός εργαστήριό μου είπε ότι το αναλογικό σχέδιο θα πέσει σε τρία μέρη: AD / DA RF διαχείριση ενέργειας Νομίζω ότι είναι λογικό.

Νομίζω ότι κάποια νέα περιοχή, όπως η βιοϊατρική τσιπ θα είναι καυτή. Επικοινωνίας, όπως πομποδέκτη, CT σίγμα δέλτα ADC και ούτω καθεξής. Η υψηλή ακρίβεια και υψηλή ταχύτητα AD / DA θα είναι πάντα να παραταθεί. Έρευνα χαμηλή τάση και κυκλώματα χαμηλής ισχύος »και PM είναι hotspot πάρα πολύ.

Χαμηλή δύναμη και RF και τα δύο είναι αρκετά μεγάλη επιτυχία!!

πώς για βιο-ιατρικές εφαρμογές; χαμηλό ενεργειακό σχεδιασμό για χρήση σε αυτή την ιατρική βιομηχανία.

Αναλογικά καυτά θέματα - RF σχεδιασμού, Analog Design by (Νέο) gm / ID τοπολογία, μικτή σχεδιασμό σήματος.

Αυτά είναι κλείσετε παλιές, freq>>>

κλασματική συνθέτες και RFID είναι όλα ζεστά.

Εκτός ADC / DAC / PLLs νομίζω σταθερή τάση αναφοράς / Αναφορά γεννήτρια

Τι λέτε για τρέχοντα σχεδιασμό αναλογική λειτουργία, ειδικά στον τομέα της υψηλής συχνότητας εφαρμογές;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back