ZigBee Pls Αρχάριος Βοήθεια

Ive όντας έρευνα για LM35 προσομοιώσεις σε pic18f4620, αφού αλλάξετε την pic που θα χρησιμοποιήσουμε για το project μας. Ive διαβάσετε μερικά από τα θέματα εκεί έξω και ήταν ως επί το πλείστον understading του. ive κατεβάσει προσομοίωση fragnance σε proteuse, το δοκιμάσω και ήταν επιτυχής. πήρε τους κωδικούς, αλλά ήταν σε. ASM και. bas. Καταλαβαίνω την επίκλιση. ASM αν και από im δεν είναι καλό στην Ολομέλεια, αλλά είχε πάρει από τα σημεία της. bas. και είμαι η ανάπτυξη ενός κώδικα τώρα για την προσομοίωση του LM35 να pic18f4620 και εξόδου τα στοιχεία σχετικά με LED.
Υποθέτω ότι πρόκειται να μεταδώσει τις μετρήσεις θερμοκρασίας που χρησιμοποιούν το δίκτυο ZigBee. Εδώ είναι ένα PIC 18F Σειρά LM35 έργων με χρήση C: LM35 αισθητήρα θερμοκρασίας με μικροελεγκτή PIC. [/URL] Το παραπάνω παράδειγμα θα πρέπει να αναλάβει τη φροντίδα του LM35 λεπτομέρειες interface. BigDog

Γεια σου κύριε bigdogguru, ευχαριστώ για την youve σύνδεσμο κοινόχρηστο. θα συμπεριλάβει αυτό για το project μας και ναι, θα μεταδίδουν μετρήσεις θερμοκρασίας που χρησιμοποιούν Zigbee δίκτυο, για τώρα αναπτύσσουμε ένα πρωτότυπο pic dem z, ελπίζουμε ότι μπορούμε να κάνουμε ένα πρωτότυπο pic dem z με επιτυχία, και για τον πηγαίο κώδικα, νομίζω ότι μπορεί να κάνει ένα αύριο ή την επόμενη μέρα από την ομάδα μας αποφάσισε να τελειώσει το πρωτότυπο ASAP ώστε να μπορούμε να το δοκιμάσετε, κύριε, το youve demo μου έδωσε στο demo συντονιστής, ό, τι κάνει; Είναι το ίδιο με το demo προεπιλεγμένη PICDEM Z που είχαν αγοραστεί από μικρο τσιπ; ή ότι έχει κάτι διαφορετικό με αυτό; μέχρι τότε κύριε.

Γεια σου κύριε! πρώτη καλή είδηση ​​μου στο έργο μας! και την πρόοδο! ive με επιτυχία την προσομοίωση της LM35 να pic18f4620 για LCD κύριε! βασίζοντας στο link που μου δώσατε! Σας ευχαριστώ κύριε! σοβαρά, ένα μεγάλο ευχαριστώ, til τότε!

Ναι, είναι το ίδιο. Υπάρχουν πράγματι πολλά demos στο συνημμένα αρχεία I δημοσιεύτηκε νωρίς. Εφαρμόζουν μια συσκευή Συντονιστής, Router και Τέλος. Πώς είναι το έργο σας εξελίσσεται; Περιοχές Τι εξακολουθούν να χρειάζονται βοήθεια; BigDog

Γεια σου κύριε, καλά, για το LM35 προσομοιώσεις, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα δεδομένου ότι έχουμε το πρόγραμμα και το σχηματικό, αργότερα αγοράσει άρρωστος τα συστατικά και δοκιμάστε το σε breadboard. για το μεγάλο πρόβλημα, η επικοινωνία μεταξύ του χρήστη συντονιστή, router και το τέλος. Το βρίσκω δύσκολο να εντοπιστεί από το Zigbee πρόγραμμα demos που μου δώσατε κύριε, συγγνώμη για την ύπαρξη μια αργή μαθητής. αιτία im χειρισμό και την προσομοίωση για LM35, δεδομένου ότι ήταν επιτυχία, ίσως μπορώ να επικεντρωθούν τώρα στο πρότυπο Zigbee, αλλά δεν τον πηγαίο κώδικα ακόμα, την επόμενη εβδομάδα θα έπρεπε να ολοκληρώσει τρία πράγματα, το πρότυπο Zigbee, η φωτοαισθητήρας / φωτοαντίσταση για την ανίχνευση καπνού και LM35 interface. τώρα im που εργάζονται στο πρότυπο Zigbee. κύριε, μπορείτε να με διδάξει πώς επικοινωνούν συντονιστής Zigbee με router και το αντίστροφο τελικό χρήστη; έτσι μπορώ να το κάνουν ως σημείο αναφοράς για την program.thank μας σας κύριε.

Επίσης, τέθηκε σε όλη αυτό το έγγραφο, το οποίο μπορεί να έρθει σε βολικό για το έργο σας: [URL = "http://www.waset.org/journals/ijece/v3/v3-12-112.pdf"] Σχεδιασμός, Ανάπτυξη & Εφαρμογή έναν αισθητήρα θερμοκρασίας χρησιμοποιώντας Zigbee Έννοιες [/URL] BigDog

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Δημοσίευση προστίθεται στο 2:48 ---------- Προηγούμενη μετά έγινε στις 02:35 ----------</span></span>
Μπορείτε να φερμουάρ τρέχοντα κωδικό του έργου σας και φορτώστε το έτσι ώστε να μπορώ να ρίξετε μια ματιά;

ελέγξτε αυτές τις συνδέσεις ... [Url = http://homepage.uab.edu/cdiamond/How% 20Zigbee% 20Works.htm] Πώς ZigBee Έργων [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back