WiMAX εφαρμογή (FPGA)

Γεια σε όλους plz θέλω το VHDL όλων των τμημάτων του WiMAX, επειδή εγώ είμαι πρόκειται να ξεκινήσει ένα πολύ μεγάλο έργο και πρέπει WiMAX έτσι plz να με βοηθήσει

Σενάριο μου λεπτομερής περαιτέρω αναγράφεται κάτω από το 1. PHY παράμετροι στρώμα θα πρέπει να διατηρείται σταθερή (την οποία έχω ήδη στείλει u) 2. Εφαρμόστε τη στιβάδα του MAC πάνω Φυσική 3 στρώματα. Mac στρώμα αποτελείται από τρία στρώματα, τα τρία στρώματα είναι υπόστρωμα * Σύγκλιση MAC (υπεύθυνη για τη συμπίεση κεφαλίδας και SFID και DIC Identification) * MAC κοινό υπόστρωμα μέρος (υπεύθυνος για τη συναρμολόγηση των MAC PDUs, ARQ Προγραμματισμός, MAC Management) * MAC Ασφαλείας υπόστρωμα (Υπεύθυνος για την κρυπτογράφηση) * Φυσική στρώμα βρίσκεται ακριβώς κάτω από υπόστρωμα MAC Ασφάλεια Τώρα τι πρέπει να κάνουμε είναι να κρατήσει όλες τις παραμέτρους σταθερές, εκτός από κοινό υπόστρωμα μέρος, πρέπει να αλλάξουμε ARQ μηχανισμός θα πρέπει να δημιουργήσουν 2 sceanario, σε 1 περίπτωση, Τι είναι ΚΑΚ όταν ARQ είναι αποτελείται από ACK και Αρνητική ACK, και τι BW θα διατεθούν για φορτίο πληρώσουν σε αυτή την περίπτωση δεύτερο σενάριο που έχουμε να δείξουμε NACK δημιουργεί ό, τι ΚΑΚ και να πληρώνουν φορτίο (Δεδομένα) 's bandwidth αυξάνεται ή όχι . γράφημα της ΚΑΚ \\ BW .... Μπορεί κάποια από HELP ME ?????? επικοινωνήστε μαζί μου ASAP 923332246872

Χρειάζομαι βοήθεια για την σκλήρυνση κατά πλάκας διατριβή μου. Έχω διαβάσει μερικά άρθρα για Wimax Handover.And αποφάσισε να εργαστεί για WiMAX παράδοση. Αλλά ακόμα δεν έχω πάρει καμία ιδέα για το συγκεκριμένο θέμα που θα έπρεπε να δουλέψω. Επίσης, i dont ξέρει πώς να χρησιμοποιήσει matlab. Πρέπει να το μάθουν επίσης. Επίσης, θέλουν να ξέρουν μπορούμε να κάνουμε WiMAX παράδοση συναφών εργασιών στον Matlab; Σας παρακαλώ βοηθήστε με, όπως έχω λίγο χρόνο. Αν έχετε οποιαδήποτε Παράδοση κώδικα στο Wimax; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Naina

γεια! i ανάγκη προσομοίωση της διασύνδεσης του IP-σύννεφο και WiMAX !!!!!!!!!! καλοσύνη να με βοηθήσει, ότι το Motorolla συσκευές CPEi σειρά κάνουν την ίδια δουλειά ????? δηλαδή διεπαφή BTW WiMAX και ip σύννεφο;;;; και 2η .... i ανάγκη προσομοίωση του interface του WiMAX και IP-σύννεφο ... βοηθήστε με έξω ... im στο μεγάλο πρόβλημα

Γεια σου, είμαι Shahid από το Καράτσι του Πακιστάν, που σπουδάζουν στην τελική Electronics έτους σε NED Πανεπιστήμιο, εκτελεστικό IEEE 802.16-2004 πομπού OFDM PHY στο FPGA ως τελική εργασία μου χρονιά Μπορεί μία να μου πει πόσα εκρήξεις μπορεί να MAC διαβιβάζει στο PHY σε ένα ενιαίο πλαίσιο; Έθεσα αυτήν την ερώτηση, διότι κατά την εφαρμογή Randomizer, η έκρηξη # 2 και μετά, είναι αρχικοποιείται με ένα διάνυσμα συμπεριλαμβανομένου ενός πλαισίου .. δεν έχω να οικοδομήσουμε μια εικονική εφαρμογή για τη δοκιμή PHY μου δίνοντας κάποια δεδομένα του χρήστη, ως εκ τούτου plz μου πείτε τότε πώς πολλές μέγιστη όχι. από εκρήξεις μπορεί να μεταδοθεί σε ένα ενιαίο πλαίσιο MAC. Lookin για τη θετική και επείγουσα απάντηση

ίσως πραγματικά χρήσιμο για σας. Bye!
Μπορείτε να μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες για opencores;

τι ήταν αυτό; μόνο η σύνδεση της ιστοσελίδας opencore, ότι δεν χρησιμοποιείται πάνω: (

Duh shahidbright: |... .... ένα δικτυακό τόπο της Θέλω να ξέρω ποια είναι τα έργα που αποστέλλονται εκεί είναι που τους αρέσει έργα ανοικτού κώδικα για την εφαρμογή I Είμαι ζητά μόνο εάν υπάρχει χρήσιμα πράγματα εκεί, και τι είδους χρήσιμα πράγματα. Εάν ξέρετε μπορείτε να το αναφέρω εδώ

Γεια σου, είμαι σήμερα εργάζονται για WIMAXusing ATOLLRF ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ TOOL.its δεν easy.anyone με χρήσιμο υλικό μπορεί να help.thanks

Μπορεί κανείς να πει επειγόντως τη διαδικασία για το πώς ακολουθία πιλοτικό genrated όπως περιγράφεται στο 8.3.3.4.2 τμήμα του προτύπου IEEE 802,16 - 2004, δεν είμαι σε θέση να παραγάγει την ακολουθία ... plz να μου πει τη διαδικασία και για τις δύο UL και DL [μέγεθος = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 51 δευτερόλεπτα: [/color] [/size] Μπορεί κανείς να πει επειγόντως τη διαδικασία για το πώς ακολουθία πιλοτικό genrated όπως περιγράφεται στο 8.3.3.4.2 τμήμα του προτύπου IEEE 802,16 έως 2.004, Είμαι σε θέση να δημιουργήσει την ακολουθία ... plz να μου πει τη διαδικασία και για τις δύο χάρη UL και DL

WiMAX είναι μια ζεστές μέρες htese υπόκεινται στις τηλεπικοινωνίες, αλλά κάνει το u σκεφτείτε όταν u θα τον μεταφέρει ή όχι οποιαδήποτε νέα τεχνολογία έχουν έρθει

Γεια σας, έχω το σκάψιμο σε αυτό το φόρουμ, η εύρεση * πολύ καλή * βιβλία και άλλα ωραία πράγματα. Είμαι σχεδιάζει να εφαρμόσει μια WiMAX πομπού και δέκτη. Προς το παρόν, θα επικεντρωθεί σε πομπό. Πάω να χρησιμοποιούν κυρίως VHDL και ανοιχτή πυρήνες. Έτσι, αν έχετε κάποιο σχόλιο και αν θέλετε να συζητήσουμε γι 'αυτό. Είχα apreciate ανατροφοδότηση. Αυτή τη στιγμή, είμαι αναθεώρηση των προτύπων για την τεχνολογία 802.16, δεν είστε σίγουροι ποια να εφαρμόσουν, υποθέτω REV δ θα ήταν το πιο εύκολο, ποια είναι η γνώμη σας; : D PS-Ναι, ίσως 802.16e είναι πολύ δροσερό, αλλά Scalable OFDMA δεν είναι ακόμη ένα ανοικτό πυρήνα και τυποποίηση δεν έχει κλείσει ακόμα. BTW, είναι αυτή η δουλειά; οποιαδήποτε χρήσιμη ιστοσελίδα;

ίσως πραγματικά χρήσιμο για σας.
Ναι - Έχω την ανάγνωση για OFDM πυρήνα. Αλλά δύσκολο μέρος πιστεύω ότι είναι το πώς να τοποθετήσει τα πάντα, όλα τα μέρη, από κοινού. BTW, έχω κατεβάσει ένα βιβλίο που φαίνεται ωραίο να με "Ασύρματα Συστήματα OFDM: Πώς να τα κάνουμε να λειτουργούν" στο http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=93421&highlight=802 και WiMAX πρότυπα, φυσικά. : D

Είναι ένα μεγάλο έργο της ομάδας για την εφαρμογή του WiMax, ακόμη και αν μόνο το φυσικό επίπεδο. Θα πρέπει οι άνθρωποι να εργάζονται για το σχεδιασμό architetcure σύστημα, enginerrs σύστημα να λειτουργήσει για την ανάπτυξη αλγορίθμων, σε σταθερό σημείο εφαρμογής του μόντεμ, ψηφιακές μηχανικούς να εργάζεται για RTL κωδικοποίηση και κάποια μηχανικός HW να εργαστούν για την FPGA του σκάφους, καθώς και ΝΔ για τον έλεγχο τη λειτουργία μόντεμ. Τουλάχιστον 20-30 μηχανικούς να εργάζεται για την πραγματική WiMAX. Αν απλά την εργασία σε ένα έργο για την κατηγορία, θα πρέπει να επιλέξετε μία λειτουργία στο μόντεμ WiMAX, όπως η εκτίμηση καναλιού, sync., Αποζημίωση συχνότητα, equalizer, Viterbi / Tubor / LDPC αποκωδικοποιητή.

[Quote = spweda] Πρόκειται για μια μεγάλη ομαδική εργασία για την υλοποίηση του WiMax, ακόμη και αν μόνο το φυσικό επίπεδο. Θα πρέπει οι άνθρωποι να εργάζονται για το σχεδιασμό architetcure σύστημα, enginerrs σύστημα να λειτουργήσει για την ανάπτυξη αλγορίθμων, σε σταθερό σημείο εφαρμογής του μόντεμ, ψηφιακές μηχανικούς να εργάζεται για RTL κωδικοποίηση και κάποια μηχανικός HW να εργαστούν για την FPGA του σκάφους, καθώς και ΝΔ για τον έλεγχο τη λειτουργία μόντεμ. Τουλάχιστον 20-30 μηχανικούς να εργάζεται για την πραγματική WiMAX. Αν απλά την εργασία σε ένα έργο για την κατηγορία, θα πρέπει να επιλέξετε μία λειτουργία στο μόντεμ WiMAX, όπως η εκτίμηση καναλιού, sync., Αποζημίωση συχνότητα, equalizer, Viterbi / Tubor / LDPC αποκωδικοποιητή. [/Quote] Η πραγματική. Αλλά ίσως με κάποια IP πυρήνες, θα μπορούσα να κάνω μια ακαδημαϊκή προσέγγιση WiMAX.

Είμαι πολύ ενδιαφέρονται για αυτό το έργο, έτσι System.out, μπορείτε να μοιράζονται την πρόοδό σας σε αυτό το forum από καιρό σε καιρό;

Πτυχιακή μου είναι το ίδιο με τα δικά σας, αλλά θα mplement τα 16ε και επίσης να καταστήσει ένα λογισμικό προσομοίωσης usinf Scilab

Σίγουρα, αλλά δεν έχω πολύ χρόνο, έτσι αυτό είναι το είδος της σταμάτησε. Διάβασα μερικά έγγραφα και άρθρα ... όπως το http://www.iec.org/newsletter/oct06_1/analyst_1.html νομίζω ότι δεν θα κάνει πολύ σε αυτόν τον τομέα για τους επόμενους μήνες. Αλλά, θα ήθελα να είναι καλό να επικεντρωθούμε σε όσους ενδιαφέρονται από κοινού, και ίσως αυτό θα μπορούσε να καταλήξει σε ένα WiMAX εφαρμογή ... :) [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 1 λεπτό: [/color] [/size] [quote = fm_com_28] πτυχιακή μου είναι η ίδια με τα δικά σας, αλλά θα mplement τα 16ε και επίσης να καταστήσει ένα λογισμικό προσομοίωσης usinf Scilab
Αν το κάνετε αυτό δημόσια, θα ήθελα να το δω. Ένα καλό μέρος για να βρείτε μερικά χρήσιμα κομμάτια και ότι μπορείτε να βάλετε τα κομμάτια σας είναι πολύ opencores.org. Regards

Γεια σου, είμαι εφαρμογή WiMAX MAC.All τα προηγούμενα μηνύματα έχουν σχετικά PHY υποθέτω. Είναι κανείς την εφαρμογή MAC; Χρειάζομαι βοήθεια.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back