WiMAX εφαρμογή (FPGA)

S

System.out

Guest
Γεια σας, έχω το σκάψιμο σε αυτό το φόρουμ, η εύρεση * πολύ καλή * βιβλία και άλλα ωραία πράγματα. Είμαι σχεδιάζει να εφαρμόσει μια WiMAX πομπού και δέκτη. Προς το παρόν, θα επικεντρωθεί σε πομπό. Πάω να χρησιμοποιούν κυρίως VHDL και ανοιχτή πυρήνες. Έτσι, αν έχετε κάποιο σχόλιο και αν θέλετε να συζητήσουμε γι 'αυτό. Είχα apreciate ανατροφοδότηση. Αυτή τη στιγμή, είμαι αναθεώρηση των προτύπων για την τεχνολογία 802.16, δεν είστε σίγουροι ποια να εφαρμόσουν, υποθέτω REV δ θα ήταν το πιο εύκολο, ποια είναι η γνώμη σας; : D PS-Ναι, ίσως 802.16e είναι πολύ δροσερό, αλλά Scalable OFDMA δεν είναι ακόμη ένα ανοικτό πυρήνα και τυποποίηση δεν έχει κλείσει ακόμα. BTW, είναι αυτή η δουλειά; οποιαδήποτε χρήσιμη ιστοσελίδα;

ίσως πραγματικά χρήσιμο για σας.
Ναι - Έχω την ανάγνωση για OFDM πυρήνα. Αλλά δύσκολο μέρος πιστεύω ότι είναι το πώς να τοποθετήσει τα πάντα, όλα τα μέρη, από κοινού. BTW, έχω κατεβάσει ένα βιβλίο που φαίνεται ωραίο να με "Ασύρματα Συστήματα OFDM: Πώς να τα κάνουμε να λειτουργούν" στο http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=93421&highlight=802 και WiMAX πρότυπα, φυσικά. : D

Είναι ένα μεγάλο έργο της ομάδας για την εφαρμογή του WiMax, ακόμη και αν μόνο το φυσικό επίπεδο. Θα πρέπει οι άνθρωποι να εργάζονται για το σχεδιασμό architetcure σύστημα, enginerrs σύστημα να λειτουργήσει για την ανάπτυξη αλγορίθμων, σε σταθερό σημείο εφαρμογής του μόντεμ, ψηφιακές μηχανικούς να εργάζεται για RTL κωδικοποίηση και κάποια μηχανικός HW να εργαστούν για την FPGA του σκάφους, καθώς και ΝΔ για τον έλεγχο τη λειτουργία μόντεμ. Τουλάχιστον 20-30 μηχανικούς να εργάζεται για την πραγματική WiMAX. Αν απλά την εργασία σε ένα έργο για την κατηγορία, θα πρέπει να επιλέξετε μία λειτουργία στο μόντεμ WiMAX, όπως η εκτίμηση καναλιού, sync., Αποζημίωση συχνότητα, equalizer, Viterbi / Tubor / LDPC αποκωδικοποιητή.

[Quote = spweda] Πρόκειται για μια μεγάλη ομαδική εργασία για την υλοποίηση του WiMax, ακόμη και αν μόνο το φυσικό επίπεδο. Θα πρέπει οι άνθρωποι να εργάζονται για το σχεδιασμό architetcure σύστημα, enginerrs σύστημα να λειτουργήσει για την ανάπτυξη αλγορίθμων, σε σταθερό σημείο εφαρμογής του μόντεμ, ψηφιακές μηχανικούς να εργάζεται για RTL κωδικοποίηση και κάποια μηχανικός HW να εργαστούν για την FPGA του σκάφους, καθώς και ΝΔ για τον έλεγχο τη λειτουργία μόντεμ. Τουλάχιστον 20-30 μηχανικούς να εργάζεται για την πραγματική WiMAX. Αν απλά την εργασία σε ένα έργο για την κατηγορία, θα πρέπει να επιλέξετε μία λειτουργία στο μόντεμ WiMAX, όπως η εκτίμηση καναλιού, sync., Αποζημίωση συχνότητα, equalizer, Viterbi / Tubor / LDPC αποκωδικοποιητή. [/Quote] Η πραγματική. Αλλά ίσως με κάποια IP πυρήνες, θα μπορούσα να κάνω μια ακαδημαϊκή προσέγγιση WiMAX.

Είμαι πολύ ενδιαφέρονται για αυτό το έργο, έτσι System.out, μπορείτε να μοιράζονται την πρόοδό σας σε αυτό το forum από καιρό σε καιρό;

Πτυχιακή μου είναι το ίδιο με τα δικά σας, αλλά θα mplement τα 16ε και επίσης να καταστήσει ένα λογισμικό προσομοίωσης usinf Scilab

Σίγουρα, αλλά δεν έχω πολύ χρόνο, έτσι αυτό είναι το είδος της σταμάτησε. Διάβασα μερικά έγγραφα και άρθρα ... όπως το http://www.iec.org/newsletter/oct06_1/analyst_1.html νομίζω ότι δεν θα κάνει πολύ σε αυτόν τον τομέα για τους επόμενους μήνες. Αλλά, θα ήθελα να είναι καλό να επικεντρωθούμε σε όσους ενδιαφέρονται από κοινού, και ίσως αυτό θα μπορούσε να καταλήξει σε ένα WiMAX εφαρμογή ... :) [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 1 λεπτό: [/color] [/size] [quote = fm_com_28] πτυχιακή μου είναι η ίδια με τα δικά σας, αλλά θα mplement τα 16ε και επίσης να καταστήσει ένα λογισμικό προσομοίωσης usinf Scilab
Αν το κάνετε αυτό δημόσια, θα ήθελα να το δω. Ένα καλό μέρος για να βρείτε μερικά χρήσιμα κομμάτια και ότι μπορείτε να βάλετε τα κομμάτια σας είναι πολύ opencores.org. Regards

Γεια σου, είμαι εφαρμογή WiMAX MAC.All τα προηγούμενα μηνύματα έχουν σχετικά PHY υποθέτω. Είναι κανείς την εφαρμογή MAC; Χρειάζομαι βοήθεια.

Είμαι σχεδιάζει να ανατεθεί αυτό το έργο ως πτυχιακή εργασία. Είμαι πραγματικά ενδιαφέρονται να συνεργαστούν.

στο έργο μου, ψάχνουμε για: 1-FPGA kit με θύρα Ethernet θύρα αρχίσαμε να διαβάσετε στο αποκωδικοποιητή Viterbi, όπως είναι απαραίτητο για την εφαρμογή θα πρέπει επίσης να διαβάσετε για OFDM τεχνική

Είμαι σχεδιασμό για το λιμάνι του σχεδιασμού μου επάνω σε ένα διοικητικό συμβούλιο FPGA που έχω, αλλά tht θα έρθουν σε μεταγενέστερο στάδιο. Αυτή τη στιγμή, είμαι συγκέντρωση από την πλευρά της εφαρμογής. Πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε κάποια κωδικοποίηση γρήγορα όσο έχω να παρουσιάσουν τη δουλειά μου, τον Ιανουάριο. Αυτή τη στιγμή, είμαι εφαρμογή του τμήματος downlink χρησιμοποιώντας VHDL. Νομίζω ότι πρέπει να γράψετε κάποιο είδος του πακέτου για την εφαρμογή. Μπορεί κανείς να δώσει οποιεσδήποτε προτάσεις; Και χρειάζομαι προτάσεις για MAC και όχι για PHY.

Νομίζω ότι u θα πρέπει να ερμηνευθεί υπό το Viterbi κωδικοποίησης / αποκωδικοποίησης τεχνική

Ur σχεδιασμού Τι να κάνω ήταν πτυχιακή μου, αλλά χρησιμοποίησα ένα TI DSK c6414 αντί της VHDL & FPGA. Αν u ανάγκη κάτι παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο haytham_sief@hotmail.com ή +20125539943

για την ουσιαστική υλοποίηση στρώμα είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε DSPs αντί του FPGA σε περίπτωση έργων αποφοίτηση, FPGAs χρειάζεται πολύ χρόνο ανάπτυξης και χρησιμοποιείται σε ένα εταιρικό ομάδες ανάπτυξης κλίμακα. Σχεδόν DSPs χρειάζονται λιγότερο χρόνο για την ανάπτυξη και τη χρήση πιο εύκολο να αναπτύξει μεθόδους για τη χρήση ως C-langauge. Μπορείτε να αρσενικά πολύ easeir χρησιμοποιώντας ένα από τα DSPs TI που ενσωματώνονται με το λογισμικό MathWorks όπως το MATLAB και Simulink, αυτό το καθιστά ευκολότερο. Για το στρώμα MAC, είναι κυρίως ένα πρόγραμμα λογισμικού που χρειάζεται καλές γνώσεις προγραμματισμού espcially σε C-langaue, επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα προϊόντα της MathWorks που είναι STATEFLOW, μια ερευνητική ομάδα στη χρησιμοποίησε Berkely για την ανάπτυξη στρώμα MAC του νέου ασύρματο σύστημα αυτό είναι στην κλίμακα της ανάπτυξης, μπορείτε να αλλάξετε το έργο σας στην εφαρμογή WiMAX, με την αγορά ενός WiMAX chip και διασύνδεση αυτή με PCB σε μια κεραία και RF κυκλώματα και να δημιουργήσει ένα WiMAX CPE μπορείτε να βρείτε αυτές τις μάρκες από το 6482 TI και η Atmel ένα http://www.atmel.com/products/wimax/

Γεια σου, κάποια από pls upoload μερικά καλά βιβλία για WiMAX Φυσική εφαρμογή στρώμα .. Thnaks και αφορά, MRK

Πηγαίνετε στο WiMAX επίσημη ww.wimaxforam.org foram

Επίσης, είμαι εργασίας με την εφαρμογή Wimax Opencore Blocks IP. Υπάρχει κάποιος θα ήθελε να μοιραστεί και να εργαστούμε μαζί εκεί;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back