ua741 opamp ανάλυση

Συγγνώμη για typo λάθους ..

Θέλω να μετρήσει το ρεύμα εισόδου στον ενισχυτή.

τρέχουσα αγοραία ==> τρέχοντα δείκτη

Για να αναφερθώ στην προηγούμενη ερώτηση.
Κωδικός:

Τι είναι το σημείο που υποκαθιστούν ένα κύκλωμα που δεν θα λειτουργήσει για την πραγματική;

Ένα παλιό opamp, όπως το 741 έχει ένα DC προκατάληψη και η σημερινή τρέχουσα AC μεροληψία λόγω της αντίστασης εισόδου.

Το ρεύμα εισόδου είναι προσιτό σε προσομοίωση με πολλούς τρόπους, δεν βλέπω το πρόβλημα.

hi,,

ναι το σημερινό κατάλοιπο pspice = τρέχουσα καθετήρα

FvM,, θα σας παρακαλούσα να μου δώσει συμβουλές πώς να το μέτρο το ρεύμα εισόδου της opamp;Ναι πιστεύω ότι η πολύ εύκολο ... αλλά i dont ξέρει πώς να προσομοιώνουν αυτό ...

Η παράμετρος αυτή είναι ουσιαστικά προσβάσιμα στον καθετήρα εργαλείο, εάν καταστεί δυνατή η αποθήκευση όλων των παραμέτρων στο δειγματολήπτου setup.Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια σχεδόν μηδενικές Ω αντίσταση ως τρέχουσα καθετήρα.

Audioguru έγραψε:

Ένα παλιό opamp, όπως το 741 έχει ένα DC προκατάληψη και η σημερινή τρέχουσα AC μεροληψία λόγω της αντίστασης εισόδου.

Hi all,

ευχαριστώ για όλες τις συμβουλές ..
i ήδη ολοκληρώσει το πρόγραμμα εκμάθησης n μάθει πολλά από εδώ.

εις υγεία

Γεια σου ρε παιδιά Θέλω να ρωτήσω .. Έχω μερικές ερωτήσεις που χρησιμοποιούν pspice για να βρείτε μερικές πρακτικές op-ενισχυτή με περιορισμούς op-amp uA741 .. το πρόβλημα είναι τώρα .. έχω ήδη κατασκευάσει το κύκλωμα, όπως αυτό αναφέρεται στη μου δάσκαλο .. αλλά έτσι
ν 'αποκτήσετε την προσομοίωση του κυκλώματος αυτού .. και μπορεί να με βοηθήσει;
υπάρχει τίποτα να κάνει με τις προδιαγραφές του opamp;ή ίσως θα πρέπει να αλλάξετε οποιαδήποτε ρύθμιση για το op-amp;; .. εδώ δίνω μου κύκλωμα
Λυπούμαστε, αλλά χρειάζεται login για να δείτε αυτό το συνημμένο

Το κύκλωμα δουλεύει τέλεια.Η opamp είναι inverter με απολαβή -1.με
5 V εισροών τότε η SIM παρουσιάζει μια παραγωγή των-5V που είναι σωστή.

Η αντίσταση στο μη inverting εισροών δεν έχει καμία αξία.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back