SDR SDRAM ελεγκτή Εφαρμογή

Εάν χρησιμοποιείτε την Xilinx FPGA, δοκιμάστε coregen χαρακτηριστικό ΕΙΣΑΙ webpack.

[Quote = echo47] Φοβάμαι ότι ο καθηγητής σας έχει ντεμοντέ σκέψης. Σύγχρονη FPGAs είναι πάρα πολύ πιο ισχυρή από ό, τι DSP τσιπ. Ωστόσο, FPGAs είναι γενικά πιο δύσκολο στην χρήση από DSPs, FPGAs έτσι δεν είναι για όλους. Χρησιμοποιώ FPGAs για την επεξεργασία σήματος σόναρ. Κάθε σύνολο δεδομένων είναι έως και 50 megabyte. Δεν μπορώ να αποθηκεύσετε ότι μέσα σε ένα FPGA, έτσι μπορώ να χρησιμοποιήσω SDRAM. Η SDRAM είναι επίσης χρήσιμη για buffering την έξοδο των δεδομένων μέσω Ethernet. Εδώ είναι μερικά Xilinx και _Altera FPGA πληροφορίες για DSP εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας βίντεο: http://www.xilinx.com/products/design_resources/dsp_central/grouping/index.htm www. @ ltera.com / Τεχνολογία / dsp / DSP-index.jsp [/quote] Γεια Echo47, χρειάζομαι κάποια βοήθεια σχετικά με τη χρήση SDRAM. Έχω περιλαμβάνονται τα απαραίτητα αρχείο διοικητικού συμβουλίου (. Xbd) στο αποθετήριο του έργου μου, να είναι σε θέση να επιλέξει το SDRAM από την BSB οδηγό. Αλλά τότε δεν ξέρω από πού να προχωρήσει μετά από αυτό. Πώς μπορώ να θέσει C αίτησή μου για το SDRAM; Είμαι ανίδεος για το τι πρέπει να κάνω! Μπορείτε παρακαλώ να με βοηθήσει έξω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Salma:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back