P89V51RD2 προγραμματιστής Circuit

ναι χρειάζεστε ένα κουμπί reset ή αλλιώς μικρή καρφίτσα επαναφορά και VCC με ένα καλώδιο για 2 δευτερόλεπτα .. ότι πρέπει επίσης να εργαστεί

Είναι αυτό το διακόπτη S στη σωστή του θέση; Δεν χρειάζεται να προσθέσω οτιδήποτε άλλο? Επιπλέον alongwith το αναιρώντας την επιλογή των "DTR για να ελέγχετε τη RST" στις προηγμένες επιλογές του Magic Flash; Plz απάντηση σύντομα Thanx πολλά για τη συνεργασία σας

τη θέση του διακόπτη είναι σωστή ... κάντε τα εξής .. πατήστε το κουμπί reset .. (Δεν το δελτίο) .. Κάντε κλικ στο κουμπί προγραμμάτων στο μαγικό flash .. θα ζητήσει επαναφορά του διοικητικού συμβουλίου, στη συνέχεια αφήστε το κουμπί reset. ή μία ακόμη επιλογή, αφού ζητά να επαναφέρετε τη δύναμη συσκευή και σε αυτό ..

@ Ckshivaram: "!! Thnx έναν τόνο" κάτι ακόμα, μπορώ να τοποθετήσετε ένα οδήγησε σε p2.0 με μια αντίσταση των 220 ohm για να αλλάξετε ώστε να πάρει ικανοποίηση ότι MCU μου έχει προγραμματιστεί μιλώ να τεθεί υπό την ηγεσία της στο διοικητικό συμβούλιο προγραμματιστή ίδια που έχω επισυνάπτονται στην τελευταία μου δημοσίευση. Και βλέπετε στην ίδια εικόνα ότι ένα πυκνωτή 100nF έχει παρασχεθεί στο VCC pin του pin 40 \ mu γ ... είναι αυτό που προβλέπεται για το φιλτράρισμα του θορύβου;

Δεν μπορεί να είναι μια καλή επιλογή du προγραμματισμού δαχτυλίδι ......

ok i willfirst κάψει το πρόγραμμα ελέγχου της εναλλαγής του οδήγησε σε p2.0. τότε θα πάρει το UC από το porgrammer και θα χρησιμοποιήσει ένα ξεχωριστό κύκλωμα για τον έλεγχο μιας οδήγησε την κατάσταση. bt u did'nt απάντησε στη δεύτερη thanx ερώτησή μου πολλά.

soory,,, έχασα το μέρος seccond ...... Του μια πολύ καλή πρακτική να διατηρήσει ένα χαμηλό τιμή στην είσοδο ρεύματος σε οποιαδήποτε συσκευή .. όχι μόνο θόρυβο μπλοκ, αλλά, ρυθμίζει κομμάτι σημερινή .. μερικές φορές κάποιες συσκευές χρησιμοποιούν 10uf μαζί με 100nF .. το μπλοκ μαζικού ρεύματος και χοντρό κομμάτι ρεύμα στη συσκευή

τα 100nF πυκνωτές και 1uf είναι και οι δύο από κεραμικά τύπου, εφόσον κάθε ένας είναι ηλεκτρολυτικές ή κεραμικά συνέχεια, κάντε επιτρέψτε μου να ξέρω .. αν υπάρχει ηλεκτρολυτική plz αναφέρει στο διάγραμμα χιλ. στην προηγούμενη θέση μου (τα θετικά και τα αρνητικά συμπτώματα) ... plz συνεργάζονται Thanx

C1, 2,3,4,6 Οι ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές ... συνδεθείτε + ve σε θετικές του max Ic όπως επισημαίνεται ... C6 είναι σωστή

Δεν guyz! Δεν έχω πάρει τη συσκευή μου προγραμματισμένη .. Η επαναφορά της συσκευής εμφανίζεται το παράθυρο, αλλά ακόμα και όταν ο διακόπτης reset απελευθερώνεται ή ακόμα και όταν πιέζεται, δεν συμβαίνει τίποτα (παράθυρο δεν εξαφανίζεται) ... εδώ είναι μερικές εικόνες που δείχνουν τι τάση εμφανίζεται στον πίνακα .. (επισυνάπτονται φωτογραφίες) .... το έδαφος σήμα της σειριακής θύρας που συνδέονται με το έδαφος του προγραμματιστή .. ακόμη και προσπάθησε από την τοποθέτηση ενός καλωδίου για την επαναφορά pin βραχυκυκλώματος της pin9 (reset pin του UC) με την VCC για 2 δευτερόλεπτα και ακόμη περισσότερο .. Αλλά το παράθυρο δεν εξαφανίζεται ..: (Plz βοήθεια έχω για την κατασκευή του έργου εντός περιορισμένου χρόνου ... thanxx (δείτε τις εικόνες πολύ ..)

Επιπλέον, έχω την ανεξέλεγκτη "DTR χρήσης για τον έλεγχο RST" και σε χρονικά όρια "Χρήση χρονικά όρια μου για ISP επιχειρήσεις» και στο misc έχω ανεξέλεγκτα "αρχείο κύμα Παίξτε κατά τον προγραμματισμό πλήρης" και όλες τις άλλες επιλογές στο misc έχει ανεξέλεγκτες. . Επιπλέον, στην επικοινωνία που έχω ανεξέλεγκτα "επικοινωνιών Half duplex" ... Κάνω κάτι λάθος plz επιτρέψτε μου να ξέρω ...

[QUOTE = ELKRISHAN? 740873] Γεια σας Θα ήθελα επίσης να γίνει το κύκλωμα προγραμματιστή για p89v51rd2fn (40 pin). u hav δοθεί στη σύνδεση του ένα νήμα. αλλά θα μπορούσε να ανοίξει το σύνδεσμο κύκλωμα που υπάρχει, pls στείλτε το κύκλωμα στο xxxxxxxxxx@gmail.com ή να δώσει ότι μπορεί να ανοίξει pls θα είμαι εξαιρετικά ευγνώμων στο u [color = red] [ size = 6] 89v51rd2 προγραμματιστής εδώ είναι :cool: MADE EASY: 89V51XX ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΜΕ σειριακή θύρα (COM1) [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back