P89V51RD2 προγραμματιστής Circuit

V

vmaxusb

Guest
Γεια σας, χρειάζομαι ένα κύκλωμα προγραμματιστή Για P89V51RD2. Είμαι πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό Flash μαγεία Για τον προγραμματισμό της συσκευής με σειριακής θύρας. Μπορεί μία να μου δώσει το διάγραμμα του κυκλώματος για τον προγραμματισμό της MCU P89V51RD2; Ευχαριστώ εκ των προτέρων .... vmax.

Έχω δει αυτό το φόρουμ. Νομίζω ότι υπάρχουν προβλήματα με Επαναφοράς της συσκευής. Επίσης, δεν υπάρχει καμία σύνδεση για PSEN. Μπορείτε να μου δώσετε διάγραμμα του κυκλώματος με κάποια Περιγραφή ..; -------------- Σας ευχαριστούμε ... vmax

Vmax, το σχηματικό που παρέχονται από FlashMagic είναι τέλεια, έχω χρησιμοποιήσει το ίδιο κύκλωμα με το πρόγραμμα P89C51RD2, P89V51RD2, 89C669 κλπ. μου έδωσε δύο swithches, ένα για RESET και ένα για PSEN, P89V51RD2 δεν απαιτεί PSEN, είμαι χρησιμοποιώντας αυτό εδώ και χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Regards, John.

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τις προτάσεις σας. Είμαι impementing αυτό το κύκλωμα. -------------- Σας ευχαριστούμε ... vmax [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 1 λεπτό: [/color] [/size] Έχω implenented ότι διάγραμμα του κυκλώματος. Η επαναφορά παράθυρο appearing.it είναι να μην πάρει εξαφανίστηκε. Για πόσο χρόνο παράθυρο Reset θα πρέπει να εμφανιστεί; Δεν έχω πάρει συσκευή προγραμματιστεί. παρακαλώ, βοήθησέ με! Σας ευχαριστώ .... vmax

Υπάρχουν εκτεταμένες βοηθάει για την επίλυση των προβλημάτων ISP στην FLashMagic τοποθεσία φόρουμ, όπως το πρώτο μήνυμα Sticky στην cathegory P89V51RD2 και τη σύνδεση σε αυτό. Έχω στείλει τις συνδέσεις στο νήμα σας εκεί, επίσης. JW

Όταν η επαναφορά εμφανιστεί το παράθυρο, επαναφέρετε ελεγκτή-στόχο σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το 89V51RD2 (υποθέτω ότι αυτό είναι ο ελεγκτής που προσπαθείτε να του προγράμματος), επιλέξτε χαμηλότερο ρυθμοί baud στο FlashMagic παράθυρο αρχικά, και βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει το τελευταία έκδοση από FlashMagic ιστοσελίδα. Αν μπορώ να θυμηθώ, μου είχε εφαρμόσει το σχηματικό από FlashMagic, αλλά πρόσθεσε το chip επίπεδο, ελέγχου, όπως το MAX232, και τους διακόπτες. Όπως wek προτείνει θα πάρετε την εκτενή βοήθεια FlashMagic ιστοσελίδα. John.

Υπάρχει μια gotcha σε νεότερες εκδόσεις των FlashMagic: πρέπει να απενεργοποιήσετε το DTR-> επιλογή επαναφοράς, αν δεν έχετε την "αυτόματη επαναφορά" υλικό! (Options -> Advanced Options -> Config Hardware -> DTR για να ελέγχετε τη RST tickbox) JW

Γεια σας, έχω εφαρμόσει όλα τα Circuit. Και τώρα έχω πάρει όλα τα πράγματα δεξιά και έχω προγραμματίσει το MCU P89V51RD2 με επιτυχία. Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας. vmax

Γεια σας, παιδιά. Είμαι σχεδιασμό ενός προγραμματιστή για την P89V51RD2. Τώρα είμαι πρόκειται να προγραμματίσετε το μικροελεγκτή χρησιμοποιώντας το Rx, καρφίτσες μόνο Tx. Δεδομένου ότι δεν Im goin για να χρησιμοποιήσετε PSEN πρέπει να αφήσω αυτό το πλωτό καρφίτσα ή συνδέστε το με +5 V και GND;

[Quote = mercyjohn] Vmax, το σχηματικό που παρέχονται από FlashMagic είναι τέλεια, έχω χρησιμοποιήσει το ίδιο κύκλωμα με το πρόγραμμα P89C51RD2, P89V51RD2, 89C669 κλπ. μου έδωσε δύο swithches, ένα για RESET και ένα για PSEN, P89V51RD2 δεν απαιτεί PSEN, I Χρησιμοποιώ αυτό εδώ και χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Regards, John. [/Quote] Γεια σας Θα ήθελα επίσης να γίνει το κύκλωμα προγραμματιστή για p89v51rd2fn (40 pin). u hav δοθεί στη σύνδεση του ένα νήμα. αλλά θα μπορούσε να ανοίξει το σύνδεσμο κύκλωμα που υπάρχει, pls στείλτε το κύκλωμα στο xxxxxxxxxx@gmail.com ή να δώσει ότι μπορεί να ανοίξει pls θα είμαι εξαιρετικά ευγνώμων στο u [color = red] [ size = 6] Δεν ιδιωτικές ανταλλαγές ... ΧΡΗΣΗ SMS ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΔΩ [MOD] [/color] [/size]

Hi όλα Im που προσπαθεί να προγραμματίσετε p89v51rd2 ελεγκτή με flashmagic αλλά im δεν είναι σε θέση να it.it πρόγραμμα δίνει λάθος ως επαναφορά της συσκευής σε λειτουργία ISP τώρα .. ακόμα κι αν μπορώ να επαναφέρω αυτό το παράθυρο δεν εξαφανίζεται .. plz μπορεί κάποιος να μου το διάγραμμα κυκλώματος γι 'αυτό ..

[QUOTE = Vignya? 811826] hi όλα Im που προσπαθεί να προγραμματίσετε p89v51rd2 ελεγκτή με flashmagic αλλά im δεν είναι σε θέση να it.it πρόγραμμα δίνει λάθος ως επαναφορά της συσκευής σε λειτουργία ISP τώρα .. ακόμα κι αν μπορώ να επαναφέρω αυτό το παράθυρο δεν εξαφανίζεται .. plz μπορεί κανείς να μου το διάγραμμα του κυκλώματος για αυτό .. [/quote] εδώ θα πάτε.

Σας ευχαριστούμε ctownsend για την απάντησή σας έκανα αλλαγές στο κύκλωμα μου σύμφωνα με το διάγραμμα που δίνονται από εσάς εκτός από όλα τα γύρω max232 πυκνωτές που είναι 10UF αντί 1uF.but ακόμα δεν im σε θέση να προγραμματίσετε ic.im μου κατάρτιση κωδικό μου στο Keil compiler να μου πείτε το οποίο περιλαμβάνει αρχείο που πρέπει να περιλαμβάνει για p89v51rd2.if δυνατόν plz προσφέρει στις μικρές hello πρόγραμμα.

Είστε πραγματικά τον προγραμματισμό των μικρο ελεγκτή; ή είναι flashmagic δίνοντάς σας λάθη; δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το HyperTerminal σε χαμηλό baud ποσοστό (όπως το 9600) να στείλετε ένα κεφαλαίο "U" και αν αντηχεί πίσω, προγραμματιστής σας λειτουργεί, το μικρο ελεγκτή έχει εισέλθει με επιτυχία λειτουργία εκκίνησης

Στην πραγματικότητα όταν προσπαθώ να το πρόγραμμα UC μου χρησιμοποιώντας flashmagic im πάρει μασάζ ως επαναφορά της συσκευής σε λειτουργία ISP τώρα. αλλά ακόμα κι αν μπορώ να επαναφέρω αυτό το παράθυρο δεν disappear.i έχουν δοκιμάσει την υποστήριξη βρόχο χρησιμοποιώντας βραχυκυκλώματος το RX και TX pin και εγώ μ πάρει απάντηση στο τερματικό Hyper. δεν διαγράφει όλα τα bootloader σβήνει σε 89v51rd2; αν μπορώ να χρησιμοποιήσω περιλαμβάνει το αρχείο της 89s52 για p89v51rd2 λειτουργεί;

hey ευχαριστίες για τη βοήθεια. Άλλαξα ελεγκτή μου και im σε θέση να προγραμματίσετε ελεγκτή μου τώρα .....

hey guyz! Μήπως χρειάζεστε ένα κουμπί reset και alongwith το αναιρώντας την επιλογή των "DTR για να ελέγχετε τη RST" στις προηγμένες επιλογές του Flash Magic ... Plz απάντηση σύντομα ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back