GSM / GPRS module και κάμερα

Γεια σε όλους, Θέλω να διεπαφή sim 340e με UART του ελεγκτή 8051 και θέλετε να μεταφέρετε κάποια δεδομένα μέσω φορέα παροχής υπηρεσιών GSM. είναι δυνατή η αποστολή μεγάλου όγκου των δεδομένων με αυτόν τον τρόπο;

Έχω εργαστεί σε μια φωτογραφική μηχανή με UART interface. Χρησιμοποιήσαμε ένα FPGA για την επικοινωνία με την κάμερα (CMOS Sensor Omnivision) και να αποθηκεύουν τις εικόνες σε μια SDRAM (από κάμερα θα έξοδος δεδομένων σε ένα πολύ γρήγορο ρυθμό). Μια πρώτη YUV 4:02:02 εικόνα για την επίλυση VGA είναι περίπου 600 KB και κωδικοποίηση JPEG εικόνα περίπου 20-30 KB. Είχαμε αναπτύξει έναν ελεγκτή κάμερα, SDRAM ελεγκτή και UART ελεγκτή. Η λειτουργία ήταν κάπως έτσι. Έχουμε πάρει κάποια εντολή από το UART μετά receving αυτή την εντολή, το FPGA συλλαμβάνει μια ενιαία εικόνα και την αποθηκεύει σε μια SDRAM και στέλνει την εικόνα μέσω του UART με σταθερό ρυθμό baud. Μέσω του UART u θα μπορούσε να συνδέσετε οτιδήποτε, SIM 300 ή Siemens MC55 για να στείλετε την εικόνα μέσω GPRS interface σε ένα σταθερό i / σ. Το FPGA μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να στείλει εντολές AT στη μονάδα GPRS. Ένας server θα πρέπει να αναπτυχθούν σε έναν υπολογιστή για να λάβετε την εικόνα μέσω του Διαδικτύου και u πρέπει να αναπτύξουν κάποιο πρωτόκολλο για να λάβετε την εικόνα σωστά (κάποια κεφαλίδα / υποσέλιδο πράγματα για να δείξει έναρξης και λήξης της εικόνας). Η CMOS / FPGA του σκάφους θα κοστίσει περίπου $ 10 - $ 15 Siemens MC55 με ενσωματωμένο TCP / IP stack κόστος περίπου $ 30 - $ 35. Χρησιμοποιώντας GPRS είναι καλύτερη αφού μπορούμε να στείλουμε ένα μεγάλο αρχείο το οποίο δεν είναι δυνατόν σε περίπτωση MMS.

hi Teja Μπορώ να στείλω MMS / SMS από μια IP-κάμερα σε ένα μόντεμ GSM χωρίς υπολογιστή στο μεταξύ; Ευγενικά μου πείτε δεδομένου ότι είμαι νέος σε αυτόν τον τομέα. Εάν έχετε κωδικό, να μου δώσει ώστε να μπορώ να δοκιμασία για την κατανόηση χάρη

[color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 17 λεπτά: [/color] [/size] Γεια σας, θέλετε ένα σύνδεσμο για να αγοράσει SIM306

Θα μπορούσε κανείς παροχή υλικού έγγραφο προδιαγραφής του sim306. Οι sim300C και sim306 καρφίτσα συμβατή. ευχαριστίες

έκανε το κάνετε σε αυτό το έργο; θα μπορούσε να στέλνετε SMS / MMS με μηχανή χωρίς υπολογιστή; :)

SIM300 ή σχεδόν GSM Modem επικοινωνούν με UC μέσω UART. Έτσι, όλα τα πράγματα που χρειάζεται u είναι η AT πρότυπα διοίκησης. Με εντολή AT πρότυπο, u μπορεί να συνδεθεί και τον έλεγχο SIM300 εύκολα. Καλή τύχη!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back