GSM / GPRS module και κάμερα

S

sunish

Guest
hai όλα πώς μπορούμε να interface κάμερα να GPRS module και να στείλετε φωτογραφίες; Είμαι σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει SIM300 και 8051 μικροελεγκτή. Θα ήθελα να πάρετε περισσότερες λεπτομέρειες να σας ευχαριστήσω Κυρ

Νομίζω ότι ο πιο εύκολος τρόπος να γίνει αυτό είναι να χρησιμοποιηθεί ένα τηλέφωνο και την πλήρη λειτουργικότητα του τηλεφώνου. Κρατώντας κατά νου ότι αυτό που θέλετε να κάνετε μπορεί να γίνει πατώντας τα πλήκτρα του τηλεφώνου και ότι τα πλήκτρα του τηλεφώνου μπορεί να υιοθετηθούν και από την αποστολή κάποιες εντολές ΑΤ, μπορείτε να σχεδιάσετε ένα μικροελεγκτή που στέλνει εντολές AT στην κάμερα-τηλέφωνο υπό έλεγχο προγράμματος . Το τηλέφωνο παίρνει τις εικόνες και στέλνει τις φωτογραφίες μέσω MMS σε οποιοδήποτε σημείο θέλετε.

Αλλά μην τα κινητά τηλέφωνα έχουν ενσωματωμένο TCP / IP stack ενώ έχουν GSM / GPRS ενότητες.

Ναι. Γι 'αυτό είπα ότι εσείς dont αποστείλετε την εικόνα μέσω GPRS. Μπορείτε να αποστείλετε μέσω MMS. Απλά είναι ένα θέμα για την αποστολή λίγες εντολές AT να πατήσετε μερικά πλήκτρα.

hai όλα το πραγματικό πρόβλημα εδώ είναι το κόστος και την εφαρμογή Θέλω να πάρω τη φωτογραφία / βίντεο ενός τόπου όπου είμαι, για τον καθορισμό του συστήματος και ένα κινητό τηλέφωνο με κάμερα με την υποστήριξη MMS θα σας κοστίσει περισσότερο και δεν θα πάρετε οποιοδήποτε τύπο experiance έργου εμείς εδώ προσπαθούμε να τους εαυτούς μας κάτι υποθέσουμε ένα σύστημα στο γραφείο σας και να είστε έξω από την πόλη, όταν θέλετε να ελέγξετε τι συμβαίνει στο γραφείο σας, μπορείτε απλά να το πάρετε στο ligin στο Διαδίκτυο ή να πάρετε εικόνες από την αποστολή ενός SMS με το σύστημα ήλιος

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να έχει (1) μια φωτογραφική μηχανή με μια ψηφιακή διεπαφή (β) μια μονάδα GPRS όπως SIM300 και (γ) ο υπεύθυνος της επεξεργασίας (8051 ίσως αργά για αυτή την εφαρμογή. Το τμήμα κάμερα φαίνεται να είναι το δύσκολο μέρος εδώ από το περισσότερες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές έρχονται με μια θύρα USB και ένα USB υποδοχής σε έναν ελεγκτή είναι κάπως δύσκολο για έναν αρχάριο. Επίσης, θα είστε σε θέση να ελέγχει την κάμερα, όπως για τη λήψη φωτογραφιών, να υπεισέλθω σε λειτουργία βίντεο κλπ. Από την άλλη πλευρά, αν χρησιμοποιείτε μια αναλογική κάμερα surveyllance, θα πρέπει να έχουν ένα γρήγορο κύκλωμα σύλληψη και κάποια εικόνα / βίντεο buffer.

αγαπητέ φίλε βρήκα τη φωτογραφική μηχανή εδώ που μπορούν να συνδεθούν απευθείας με την τηλεόραση και σε ένα purticular κανάλι μπορείτε να δείτε τα pictures.ther κίνησης Οι κάμερες με RS 232 έξω θέσει επίσης. υπάρχουν δύο σειριακές θύρες στο sim 300.so νομίζω ότι μπορώ να συνδέσετε μία κάμερα σε μία σειριακή θύρα και ένα άλλο για AT commands.when Θέλω να στείλετε φωτογραφίες θα παρέχει την εντολή για να συλλάβει τις εικόνες και να το στείλετε. Νομίζω ότι αυτό μπορεί να γίνει με 8051.this είναι απλώς μια ιδέα του mine.you όλες οι εμπειρογνώμονες και μπορείτε να με οδηγήσει σε ένα καλύτερο τρόπο που μπορούμε να επιλέξετε ελεγκτές 8051/PIC/AVR για αυτό το purpose.they είναι διαθέσιμες εδώ Κυρ

Πώς θα σας το πρόγραμμα της SIM300 για την επικοινωνία με τη σειριακή θύρα της φωτογραφικής μηχανής. Φαίνεται απλό το υλικό, αλλά νομίζω ότι θα έχετε έναν σκληρό χρόνο προσπαθώντας να πάρει τη φωτογραφική μηχανή RS-232 πρωτόκολλο λεπτομέρειες και να προγραμματίσετε το SIM300 να επικοινωνεί με την κάμερα του στη δεύτερη σειριακή θύρα. Δεν έχω δει καμία AT εντολές που μπορεί να κάνει αυτό.

Τι είδους φωτογραφική μηχανή χρησιμοποιήσατε;

Νομίζω ότι χρησιμοποιώντας ένα φθηνό κινητό τηλέφωνο, όπως chenese ένα είναι η καλύτερη επιλογή, επειδή είναι φθηνή και μπορεί να ελεγχθεί χρησιμοποιώντας εντολές AT εύκολα. Επίσης, παρέχουν σε σας για να omitt πολλά πολυπλοκότητα του σχεδιασμού και της implimentaion.

Χαιρετισμοί, νομίζω ότι μπορεί να μην φρέζα πρέπει να έλατα αποκωδικοποιήσει την εικόνα με τα στοιχεία που μπορούν να αποσταλούν με GPRS, ότι 's η πρόκληση ... καμία ιδέα;

Έχω το ίδιο πρόβλημα έχω ανάγκη GPRS module με IP κάμερα

Βρήκα αυτό το έγγραφο σχετικά με την κάρτα SIM 306 που υποστηρίζουν MMS. Αυτό pdf εξηγήσει την funtions και εφαρμογές με παραδείγματα. Οι ακόλουθες λειτουργίες που παρέχονται από Sim306: (1) Λήψη θέμα MMS, εικόνα και κείμενο σε μονάδα από το σειριακής θύρας (2) Ερώτημα την κατάσταση της λήψης (3) Ορισμός και να σώσει τους αποδέκτες των υπηρεσιών MMS (4) Ρυθμίστε το URL του κέντρου πολυμέσων διακόπτη μήνυμα (MMSC) (5) Διαχείριση MMS κουτί (6) Αποστολή MMSain

Η SIM306 έχει MMS Δυνατοτήτων και το μέγεθος της εικόνας μπορεί να είναι μέχρι 60K

Όποιος μπορεί να ανεβάσετε το φύλλο δεδομένων του sim306 θα είμαι ευγνώμων

Αγαπητοί φίλοι Έχω την παρόμοιο πρόβλημα. Αλλά μπορώ να χρησιμοποιήσω μαυρόπτερος 561 επεξεργαστή επισυνάπτεται φωτογραφική μηχανή η οποία πρέπει να συνδεθεί με μόντεμ GPRS για την αποστολή MMS / SMS. Θέλουν να γράψω C κώδικα στην πλατφόρμα των Windows Παρακαλούμε να με βοηθήσει.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back