GPRS Ενότητα με PIC

Θέλω να Δεδομένα από PIC κάρτα I / O σε απομακρυσμένο server μέσω GPRS (Siemens MC35 i) και Recevie δεδομένα φόρμας διακομιστή TCP ή UDP σύνδεση;

TCP = είστε βέβαιοι ότι όλα τα δεδομένα σας λαμβάνονται UDP = δεν είστε βέβαιοι ότι όλα τα δεδομένα που λαμβάνονται

TCP πρωτόκολλο είναι σχεδιασμένο για αξιοπιστία. Έχει αρκετές πολιτείες (κλειστό, ανοιχτό, ακούστε). Αρκετά πακέτα που αποστέλλονται με τους δύο τρόπους για να αλλάξει η κατάσταση. Μετά από μια σύνδεση, για κάθε πακέτο δεδομένων που αποστέλλονται με τον ένα τρόπο, υπάρχει μια αναγνωρίζουν πακέτο που αποστέλλεται πίσω. Αυτό χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της αξιοπιστίας της μετάδοσης. Εάν μία πλευρά δεν λάβει αναγνωρίζουν για ένα πακέτο (πακέτο χάθηκε), θα τις διαβιβάζει εκ νέου μετά από ένα χρόνο. Ωστόσο, αυτό έχει το κόστος της, η κίνηση θα αυξηθεί με τα δεδομένα ελέγχου. Από την άλλη πλευρά το πρωτόκολλο UDP είναι σχεδιασμένο για ταχύτητα. Δεν υπάρχουν καταστάσεις σύνδεσης, καθώς και ένα πακέτο στέλνεται χωρίς να περιμένει κανενός είδους επιβεβαίωση. Το πακέτο μπορεί να είναι ή να μην φθάσει στον προορισμό, και ο αποστολέας δεν έχει τρόπο να γνωρίζει αυτό. Αυτό είναι κατάλληλη για τα δεδομένα, όπου μπορείτε να αντέξετε οικονομικά κάποιες απώλειες (π.χ. video streaming). / Pisoiu

Γεια σας όλους, θέλω να εργαστώ στο GPRS σύστημα telemetery όπου μπορώ να monitior τα απομακρυσμένα δεδομένα στο διαδίκτυο. Από αυτές τις παραπάνω θέσεις που έχω σύντομη επισκόπηση ότι με τον τρόπο για την αποστολή δεδομένων με χρήση στοίβας tcpip της ενότητας GPRS σε συγκεκριμένο λιμάνι. Αλλά i dont ξέρει πώς να λάβει αυτά τα δεδομένα σχετικά με τη χρήση υπολογιστή στο διαδίκτυο. Αν κάποιος μπορεί να προσθέσει κάτι σε αυτό, στη συνέχεια, ευχαριστώ για την εκ των προτέρων. αφορά

Για την πλευρά του pc, θα πρέπει να γράψετε μια εφαρμογή που χρησιμοποιεί επικοινωνίες πρίζα. Ευτυχώς, πολλές γλώσσες, παρέχει ένα περιβάλλον εργασίας πρίζα για να στείλετε τη λήψη δεδομένων μέσω TCP / IP. Και υπάρχουν πολλά παραδείγματα από εκεί που το κάνει αυτό.

Σας ευχαριστούμε techie .. Εάν γνωρίζετε τον πηγαίο κώδικα ή άρθρα σχετικά με το πώς να το κάνετε αυτό όλα στην πλευρά του pc, τότε μπορώ να με βοηθήσει πολύ για να ξεκινήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων .. αφορά

Ποια PC γλώσσα / πλατφόρμα σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε.

[Quote = techie] Ποια γλώσσα PC / πλατφόρμα σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε. [/Quote] Θέλω να χρησιμοποιήσω Visual Basic 6.0 αφορά

Είναι αρκετά εύκολο στην VB6. Πολλά παραδείγματα που εργάζονται εκεί έξω. Για μια εισαγωγή, ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω. Για επιπλέον, seatch για "υποδοχές VB6" http://www.osix.net/modules/article/index.php?id=25

Ευχαριστώ πολύ .. Ένα ακόμα ερωτήσεις. Στην πραγματικότητα είμαι προορίζεται να λειτουργήσει σε Αυτόματο σύστημα ανάγνωσης μετρητών. Ξέρω ότι είναι μακριά το θέμα το θέμα, αλλά μπορούμε να σας προτείνουμε με τον πιο οικονομικά αποδοτικό τρόπο επικοινωνίας και το μοντέλο για αυτήν την εφαρμογή. Η ιδέα μου είναι να επισυνάψετε GPRS module με κάθε μέτρο Ενέργειας για να πάρει την ανάγνωση του στον server, αλλά έχω και εγώ dissucsed .. Αυτό δεν πρόκειται να είναι costeffctive λύση. Έχετε κάποιες ιδέες για αυτό το θέμα πάρα πολύ .. αφορά

Το GPRS είναι το πράγμα που χρησιμοποιείται αυτές τις μέρες. Έχουν οι μεταφορείς γραμμή ρεύματος έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν. Το GPRS είναι προτιμότερος αφού δεν υπάρχει κόστος της καλωδίωσης. Ναι, η ενότητα είναι λίγο ακριβό ($ 30-40 κατά qty), αλλά οι τιμές πέφτουν.

Γεια σου, είμαι έχοντας SIM305 modem.I είμαι τώρα εργάζεται για σχέδιο που βασίζεται σε GPRS. Έχω να στείλει κάποια δεδομένα σε ένα διακομιστή μέσω αυτού του μόντεμ. Είμαι νέος σε αυτόν τον τομέα. κανένας από τους παρακαλώ να με βοηθήσει να έχουμε μια εκκίνηση;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back