GPRS Ενότητα με PIC

B

BasePointer

Guest
Γεια σας φίλοι, Ψάχνω για χαμηλό κόστος GPRS module για σύνδεση server μου (ακούει τη θύρα TCP 2256), γραμμένο στους Δελφούς μέσω internet με PIC18LF4620. - Τι είδους μονάδα πρέπει να κάνω γι 'αυτό (ή να είναι αρκετά); - Τι πρέπει να γνωρίζω στο πλευρό ΣΜΕ, όπως το λογισμικό; Είμαι χρησιμοποιώντας HITECH C και μπορώ εύκολα να στείλετε και να λάβετε όλα τα δεδομένα πάνω από UART του. - Ποια GPRS module εσείς μου συμβουλές για να ξεκινήσει το έργο μου, θα πρέπει να είναι σταθερό και φθηνή. - Πού μπορώ να αγοράσω ένα module αμέσως; 10x

[Quote = shashavali_m] Δοκιμάστε TELIT GM862 PCS [/quote] 10x shashavali_m για προσανατολισμό. Έχετε χρησιμοποιήσει αυτή την ενότητα πριν? Θα χρειαστώ κάποιο λογισμικό εφαρμογής στοίβες με αυτό; Είναι σταθερή εργασία; Ποια είναι η διαφορά μεταξύ GM862-PCS και GM862-GPRS; Τι είναι το E-GSM 900/1800 MHz και E-GSM 900/1800/1900 MHz;

Τι γίνεται με SIM100S32-E; Είναι μόνο 35 $ και έχει ενσωματωμένο TCP / IP stack. Οποιοσδήποτε χρησιμοποιήσει πριν; Is It wotking σταθερό;

είναι μια σύνδεση για να επιλέξετε από εκεί; πώς μπορούμε να ελέγξουμε την ευχρηστία; οποιαδήποτε πληροφορία ..;

[Quote = gorkin] Γεια σας, παιδιά! Για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με SINCOM ενότητες, δοκιμάστε τα link: h ** p:. / / Www.simcommunication.com/english/productssolutions/wirelessmodule/sim100s.htm Gorkin [/quote] Έχουν γράψει SIM100S είχε "Ένα ενσωματωμένο ισχυρό TCP / IP stack ", όμως, κάποιος είπε ότι δεν είναι έτσι. Όποιος το δοκιμάσετε; Χρειαζόμαστε εφαρμογή του λογισμικού για PPP και TCP / IP stack?

Ναι, SIM100S32E έχει μια στοίβα TCP / IP. Επίσης ένα dosent πρέπει να γράψετε μια στοίβα ΣΔΙΤ. Iam χρησιμοποιώντας αυτό λειτουργεί μια χαρά.

[Quote = vdharan] Ναι, SIM100S32E έχει μια στοίβα TCP / IP. Επίσης ένα dosent πρέπει να γράψετε μια στοίβα ΣΔΙΤ. Iam χρησιμοποιώντας ότι λειτουργεί μια χαρά. [/Quote] Για παράδειγμα, Πώς μπορώ να στείλω το ψευδώνυμό μου "BasePointer" ως string σε ένα διακομιστή που ακούει τη θύρα TCP 2256 αριθμημένα με SIM100S32E μετά από όλα διαδικασία επικοινωνίας; Μπορείτε να μας δείξει ότι με μία γραμμή εντολών;

Μπορείτε να εξετάσει με MC56, η Siemens ενότητα Είχε δύο τρόπος για πρόσβαση στο Διαδίκτυο: 1 - Χρήση λειτουργίες ή εντολές GPRS με μια εξωτερική στοίβα TCP / IP ή 2 - Χρήση λειτουργιών ή εντολές για την πρόσβαση στο Internet με εσωτερική στοίβα TCP / IP Best Regards

Αυτό δεν μπορεί να γίνει σε ένα και μόνο εντολή AT. Μια σειρά από βήματα πρέπει να ακολουθηθούν. Βήμα 1: AT + cgdcont = 1, "IP", "" - Αυτό είναι το APN που έδωσε βήμα τον φορέα παροχής υπηρεσιών 2: AT + CSTT = "","","" Βήμα 3: AT + CIICR Βήμα 4: AT + CISFR Βήμα 5: AT + CIPSTART = "TCP ",""," θύρα Όχι" Στο λιμάνι περίπτωσή σας δεν θα είναι 2256 Βήμα 6: AT + CIPSEND = CNTRLZ Σε περίπτωση που τα στοιχεία σας για την αποστολή θα είναι BasePointer. Στο διακομιστή θα πρέπει να υπάρχει ένα πρόγραμμα υποδοχή διακομιστή ακούει στο 2256 το λιμάνι. -

Αυτό δεν μπορεί να γίνει σε ένα και μόνο εντολή AT. Μια σειρά από βήματα πρέπει να ακολουθηθούν. Βήμα 1: AT + cgdcont = 1, "IP", "" - Αυτό είναι το APN που έδωσε βήμα τον φορέα παροχής υπηρεσιών 2: AT + CSTT = "","","" Βήμα 3: AT + CIICR Βήμα 4: AT + CISFR Βήμα 5: AT + CIPSTART = "TCP ",""," θύρα Όχι" Στο λιμάνι περίπτωσή σας δεν θα είναι 2256 Βήμα 6: AT + CIPSEND = CNTRLZ Σε περίπτωση που τα στοιχεία σας για την αποστολή θα είναι BasePointer. Στο διακομιστή θα πρέπει να υπάρχει ένα πρόγραμμα υποδοχή διακομιστή ακούει στο 2256 το λιμάνι. -
Φαίνεται εύκολο vdharan. Αποφάσισα να ξεκινήσω με αυτό. 10x για αυτό.

αν κάποιος γνωρίζει που AT comands θα πρέπει να αποστέλλονται στη Siemens TC65 για να πάρει το ίδιο αποτέλεσμα;

[Quote = techie] Το TC65 έχει ενσωματωμένο TCP / IP stack? [/Quote] Ναι, έχει.

Δεν μπορώ να βρώ μια λίστα των εντολών AT για το Nokia (6310i) για GPRS. Υπάρχει κάποιος που έχει τους; Με φιλικούς χαιρετισμούς, Trax

Οι teher οποιοδήποτε κώδικα όπως το Siemens MC35i; Πώς μπορώ να sende Δεδομένων ΘΡΟΥ GPRS;

Ι dont πιστεύετε ότι θα πάρετε ένα υπάρχον λύση για MC35. Ποια είναι η αίτησή σας

Γεια σας, είμαι ενδιαφέρεται να αγοράσει ένα SIM100S32-Ε, όπου μπορώ να τον βρω. Θέλω να κατασκευαστεί ένα συμβούλιο με ένα GPS και ένα GPRS για τον εντοπισμό οχημάτων, έχει ο καθένας έκανε ότι πριν. Σε τιμή θεός

Υπάρχουν πολλές δημοσιεύσεις σε αυτό το φόρουμ. Έρευνα

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back