Fingerprint εξαγωγή χαρακτηριστικών - matlab

Υπάρχουν πολλές μέθοδοι και αλγόριθμοι για την αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων.Εξαρτάται από το έργο σας και σας απαίτηση υπέρ.Μπορείτε να διαβάσετε κάποια βιβλία ή έγγραφα σχετικά με αυτό, τότε να αποφασίσει ένα καλό αλγόριθμο.Είμαι με τη χρήση νευρωνικών δικτύων, είναι πολύ καλή επίσης.Μια άλλη δημοφιλής μέθοδος είναι μικρολεπτομέρειες που βασίζονται ταιριάζουν.

hi πράσα ...

congrats!

Κατά τη δική μου ρίχνει πολύ το κεντρικό θέμα δεν είναι ακριβείς όλη την ώρα.
Αλλά αποδεκτή ...
Έτσι, συνέχισε με το μοντέλο polyomial
Δεν κατάρτισης με νευρωνικά δίκτυα ...

Γεια σου, MEKA

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ακούσουμε και πάλι.POLYNOMIAL μοντέλο για μια άλλη μέθοδο αντιστοίχισης δακτυλικών αποτυπωμάτων.Σας εύχομαι κάθε καλό.

Αγαπητέ MEKA

Χρησιμοποίησα τον κωδικό σας.είναι να λειτουργήσει καλύτερα.αλλά ο λόγος που δεν τραβάει τα βασικά σημεία σχετικά με το αποτύπωμα της εικόνας.

αν μπορείτε να μου πείτε σχετικά με τον πλήρη κώδικα

με τις καλύτερες ευχές

Ali

Γεια σου, είμαι προσπαθεί να εφαρμόσει το δικό μου σύστημα αναγνώρισης των δακτυλικών αποτυπωμάτων για την πτυχιακή εργασία ..... κανένας από βοηθήσεις σε ορισμένους κωδικούς ιδίως την ανίχνευση των sigularites (πυρήνα, δέλτα)
ευχαριστώμε σεβασμό
yousi

Hi all

Έχω εφαρμοστεί Προσανατολισμός Εκτίμηση κώδικα αλλά δεν ξέρω αν οι τιμές είναι σωστές ή μη ..
Είμαι με τη χρήση Java (για την ανάγνωση και την εμφάνιση Εικόνες) και Γ (για αλγόριθμοι) για την εφαρμογή μου
κάθε μία μπορεί να με βοηθήσει για το πώς μπορεί να ελέγξει αν οι αξίες που έχουμε ή δεν είναι σωστά;
Επίσης, πώς μπορώ να καταρτίζει τον προσανατολισμό εικόνας, όπως αυτή εμφανίζεται παντού;

plz βοήθεια

Hi all
im εργάζονται επίσης για την αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων
i HAV γραπτή κωδικό για αυτό και των ομάδων εργασίας
ώστε κάποιος χρειαστεί βοήθεια im έτοιμη να παράσχει

γεια

Θα χρειαστεί κωδικό για fingerrint recoginition μου gradulation pojectπαρακαλώ, βοηθήστε με

γιατί δεν μπορούμε να δούμε corepoint σε εικόνες δακτυλικών αποτυπωμάτων;

vurgac έγραψε:

γιατί δεν μπορούμε να δούμε corepoint σε εικόνες δακτυλικών αποτυπωμάτων;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back