12VDC σε 24VDC μετατροπέα κίνηση επιστροφής (Multiple Output)

Αγαπητοί Πέγκυ, ό, τι αφορά δίκτυο ανάδρασης είναι απλή, πρέπει να παρέχουμε 1.23V στο ανατροφοδοτούν pin, στην απαιτούμενη τάση εξόδου μας. Ας υποθέσουμε ότι χρησιμοποιείτε R2 = 20K ohm και να αναλάβουν 1.23V συσταθεί σε όλη την τότε τρέχουσα ροή αντίσταση είναι 0.0615mA. Τώρα ρύθμιση σας / απαιτούμενη τάση εξόδου είναι 24V και ρεύμα που απαιτείται για να περάσει μέσω του δικτύου της ανατροφοδότησης είναι 0.0615mA, λοιπόν συνολικά reistance δίκτυο ανάδρασης = 24V/0.0615 = 390244 ohm = 390K ohm, τώρα R1 = 390K-R2 = 370K. Μου έδειξαν τον υπολογισμό με αυτόν τον τρόπο scince πολλά χομπίστα μεταβάλλει την R1 αξία για την αλλαγή τάσης SMPS, κρατούν το R2 αρχική τιμή και αν είναι, αν γνωρίζουμε την τιμή R2 αυτός είναι ο τρόπος για να υπολογίζεται το R1. Διαφορετικά, έναν άμεσο τύπο δίνεται σε φύλλα δεδομένων. σχετικά με τη θερμοκρασία να ελέγξει την τάση υφιστάμενων σε όλη την IC και το ρεύμα που διέρχεται από πρωτογενή του μετασχηματιστή μπορεί να είναι morethan 3A. αλλιώς αυτό είναι φυσιολογικό.

γεια murali_dece, Σας ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες και χρήσιμες συμβουλές. Τελειώσω μόνο συναρμολόγηση μου με όλα τα στοιχεία και ανακάλυψε η τάση εξόδου είναι πολύ ασταθής (τάση ροής μεταξύ 23.7VDC να 24.3VDC). Έχω κάνει την αλλαγή στην τάση εισόδου έγινε 12VDC 2A, έτσι αυτό είναι ο κύριος λόγος που δεν μπορεί να παράγει σταθερή τάση εξόδου; (από το i ανάγκη δημιουργίας 24VDC 1A αντί 0.5mA). Τι μπορώ να κάνω για να κάνουν την τάση εξόδου έγινε σταθερή (ή ίσως απλά αλλάξτε τον πυκνωτή από 560uF να 1200uF); παρακαλώ συμβουλές. Σας ευχαριστώ. [ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΤΕ = CONFIG] 61149 [/attach]

Γεια σου Peggy, μπορώ να ζητήσω την τάση εξόδου τόσο των προμηθειών; Και το φορτίο στις δύο πλευρές; Και ποιο πακέτο που χρησιμοποιείτε από LM2577; Αν TO220 πακέτο χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε ψύκτρα; Επιβεβαιώστε το φορτίο και από τις δύο προμήθειες ξεχωριστά.

γεια Raza, τόσο τάση εξόδου είναι 24VDC 2A.I χρησιμοποιώντας LM2577S-ADJ και δεν χρησιμοποιούν ποτέ ψύκτρα για την τελική συναρμολόγηση μου. ή αυτή είναι η αιτία για να μην μπορεί να δημιουργήσει σταθερή τάση εξόδου;

Γεια σου Peggy, είχα το ίδιο πρόβλημα νωρίτερα, αλλά βρήκα ότι η παραγωγή έγινε σταθερή μετά τη σύνδεση του φορτίου (αλλά αυτό είναι διαφορετικό Pulsewidth διαμορφωτή). Σε περίπτωση που σας ότι χρησιμοποιείτε 35V πυκνωτή εξόδου που είναι κοντά στην ελάχιστη απαίτηση (τουλάχιστον greaterthan 20% Vout) πάει για την τριτοβάθμια πρώην αξίας: 50V 1000uF. RC και Κοιν. συστατικά παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στην σταθεροποίηση κυμάτωσης εξόδου, να αυξηθεί ελαφρώς αξία Κοιν. πάνω 0.22uF και παρατηρούν. Βρήκα ένα δοχείο στην τελική συναρμολόγηση σας για το πώς χρησιμοποιούνται you'r ότι το ένα και γιατί. όσον αφορά, murali_dece

Μπορείτε να μας στείλετε ένα πλήρες σχηματικό (σαρωμένο σκίτσο χέρι θα το κάνει), ώστε να μπορούμε να δούμε τι συμβαίνει και να δώσει κάποιες οριστικές απαντήσεις παρακαλώ; Έχουμε αρκετή εμπειρία με αυτά εντείνουν τις ΣΔ.

Γεια σου Peggy, Μόνο ένα ερώτημα, όπως είπατε οι πυκνωτές απαλλαγή μία πλευρά γρήγορη και άλλα σιγά-σιγά. Είναι αυτή η κατάσταση με φορτίο συνδεδεμένο ή απενεργοποίηση του φορτίου; Δεδομένου ότι το εν λόγω κύκλωμα πρέπει πάντα να φορτώνονται με άλλο τρόπο τη συμπεριφορά τους θα αλλάξει μια για πάντα.

Συγγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησης. murali_dece, έχω αλλάξει τον πυκνωτή να 50V 1000uF, η τάση εξόδου παραμένει ίδια (ασταθής). Η τιμή cc που χρησιμοποιώ είναι 0.47uF.The Pot είναι να ρυθμίσετε την τάση εξόδου. Αφαιρώ ήδη, δεδομένου ότι μόνο μπορεί να προσαρμόσει ένα τάσης εξόδου. Orson καλάθι, αποδίδουν οι διάγραμμα schmetic μου. Raza, μπορώ να δοκιμάσω την τάση εξόδου με off φορτίο.

Η λύση στο D1 μπορεί να πραγματοποιήσει κατά τη διάρκεια της περιόδου κίνηση επιστροφής - αλλά, με το κλείσιμο να D2 έχει λάθος φάση και δεν μπορεί να πραγματοποιήσει κατά τη διάρκεια της περιόδου κίνηση επιστροφής - ο μετασχηματιστής χρειάζεται να αλλάξει ώστε να υπάρχουν δύο δευτερεύοντα, το καθένα με τη μη-dot τέλος θα το δίοδος - Regards, Orson καλάθι.

Γεια σου Peggy, είχα περάσει από τελικό κύκλωμα σας, μετά από τη σύγκριση με παρόμοια κυκλώματα ένιωσα δίοδος 1N4148 σε κύκλωμα αποσβεστήρα στην πρωτοβάθμια πλευρά είναι πολύ μικρή για να διεξάγει scince σημερινή μεταγωγή μας είναι 3A max. Βρήκα δίοδος 1N4937 σε παρόμοιο κύκλωμα αποσβεστήρα. Νομίζω αδέσποτα αυτεπαγωγή προκαλεί το πρόβλημα. πολλές φορές αυτό δεν θα πρέπει να τηρούνται κατά φορτίο είναι συνδεδεμένο. Για να αποφύγετε αυτή την κατάσταση κατά τη διάρκεια της χωρίς φορτίο ένα ακόμη δίκτυο RC απαιτείται παράλληλα με δίοδος εξόδου προς την απαλλαγή πετάξει πίσω ρεύματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 47ohm 1W σειρά αντίσταση με 1Kpf 63V πυκνωτή σε όλη Δ1. RC --- ^ v ^ v ^ v --- ||----- ----------| |--------- ------|>| ------------ Δ1

HI Πέγκυ, Μπορείτε να μου δώσετε τον αριθμό του τμήματος και την ονομασία της, ει δυνατόν, του μετασχηματιστή; Η ενεργοποίηση να ψάξουν για κατάλληλες συνδέσεις στο δευτερογενή.

Orson καλάθι, (με το κλείσιμο να D2 έχει λάθος φάση και δεν μπορεί να πραγματοποιήσει κατά τη διάρκεια της περιόδου κίνηση επιστροφής - ο μετασχηματιστής χρειάζεται να αλλάξει ώστε να υπάρχουν δύο δευτερεύοντα, το καθένα με τη μη-dot τέλος θα τη δίοδο). Μπορείτε νοείται το σύνολο των D2 σύνδεση είναι λάθος; Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω τι πρέπει να αλλάξει. Παρακαλούμε advice.Thank σας. murali_dece, αποδίδουν οι μεγέθυνση σχηματικό διάγραμμα του δικτύου με νέα RC. Παρακαλώ διορθώστε με αν έχω λάθος κλήρωση. Raza, η κίνηση επιστροφής μετασχηματιστή γίνεται από Myrra και το όνομα μέρος είναι 74.014. Btw, έχω ανακαλύψει για μετασχηματιστή, η οποία ισχύς1 [pin7 (S2) & pin 8 (0V) τα συνδέετε μεταξύ τους] και output2 [pin9 (S1) και pin 10 (0V) συνδεθεί μαζί]. Αν μπορώ να συνδέσω τα δύο 0V στο GND , με αποτέλεσμα να σημαίνει και τα 4 καρφίτσες είναι βραχυκυκλωθεί από κοινού. Θα πρέπει να συνδεθείτε σαν αυτό ή συνδεθείτε λανθασμένα; παρακαλώ συμβουλές. Σας ευχαριστώ.

Γεια peggay, Αν κοιτάξετε τις προδιαγραφές μετασχηματιστή του μετασχηματιστή από Myrra στο συνημμένο πίνακα, η είσοδος είναι 140 βολτ. [ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΤΕ = CONFIG] 61537 [/attach] Και εδώ η συνδεσμολογία: [ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΤΕ = CONFIG] 61538 [/attach] Και εδώ είναι τα τυπικά αποτελέσματα του μετασχηματιστή: [ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΤΕ = CONFIG] 61539 [/attach] Και εδώ είναι τα παραδείγματα της χρήσης του μετασχηματιστή: [ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΤΕ = CONFIG] 61540 [/attach] Τώρα, αν η τάση εισόδου είναι 140 βολτ δεν μπορείτε να το λειτουργήσει στις 12 βολτ. Την ίδια στιγμή πρέπει να συνδέσετε τις περιελίξεις μετασχηματιστών με το δέοντα τρόπο, όπως φαίνεται στο συνημμένο σχεδιάγραμμα. Σημειώστε την διακεκομμένη τελειώνει, εννοούν την ίδια πολικότητα. [ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΤΕ = CONFIG] 61541 [/attach] Ελπίζω να βοηθάει.

Γεια σου Peggy, Σχεδιάσατε σωστά χρησιμοποιούν παρόμοιες RC δίκτυο και για τις δύο διόδους εξόδου, Σε παλαιότερες δημοσιεύσεις έχω suggeted να χρησιμοποιήσετε aux εκκαθάρισης (1 & 2) ως κύριο και την εκκαθάριση (διαρροή 4 & Ε + 6) να μην χρησιμοποιούν. έχετε κάνει το ίδιο πράγμα ή όχι. Αν ναι τι έχετε κάνει για την εκκαθάριση (διαρροή 4 & Ε + 6) άφησαν ανοικτό ή βραχυκυκλωμένο.

Raza, μπορώ μόνο να βρεθεί αυτή κίνηση επιστροφής μετασχηματιστή και να παράγουν 24VDC voltage.You εξόδου έχουν καμία σύσταση ή υπόδειξη. murali_dece, u σημαίνει ότι πρέπει να επιστήσει την ίδια δίκτυο RC που ήθελα να επιστήσω την τελευταία φορά και για τις δύο διόδους εξόδου; Για την εκκαθάριση (διαρροή 4 & Ε + 6), άφησα ανοιχτή και χωρίς σύνδεση στο πλοίο μου. Ανησυχώ μόνο Abou γιατί όλη η παραγωγή εκκαθάριση όλων των συνδέουν μαζί. (S1 & 0V μικρή με S2 & 0V). γιατί απλά καεί μία δίοδος, όταν θ tesing και την ανάγνωση της τάσης εξόδου είναι 42VDC .. Αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν αυτό να συμβεί. Παρακαλούμε advice.Thank πολύ για χρήσιμη.

Γεια σου Peggy, πρότεινα RC καθαρό έργο σε όλη την δίοδο για την παροχή απαλλαγής στην πορεία αναγέννησης τρέχουσα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια μεταγωγής παλμού off χρόνο (που είναι αποθηκευμένες μαγνητική ροή καταρρέει με αποτέλεσμα την τρέχουσα ροή σε αντίθετη κατεύθυνση από την οποία δεν διέρχεται μέσω διόδων και να περάσει μέσα από το δίκτυο RC εάν παρέχεται). Εάν προγραμματίζετε για διπλή χρήση δικτύων παράγει στην έξοδο δύο RC. dont σύντομο περιελίξεις εξόδου, το κύκλωμά σας είναι αρκετά καλός για να λειτουργήσει. να αποσαφηνίσει τις αμφιβολίες σας regardinng δευτεροβάθμια προσανατολισμό εκκαθάρισης, πρώτα δεν κάνουν καμία κοινά σημεία και για τις δύο εξόδους (καμία αρνητική κοινή και για τις δύο O / P), συνδέστε το δίκτυο ανάδρασης προς (μετασχηματιστή S1 ή S2 εξόδου κάθε ένα άκρο λατρεύουν) και παρατηρήστε φωτεινότητά τάση σταθερότητας, συνδεθείτε τώρα το δίκτυο ανάδρασης σε οποιοδήποτε άκρο OV η οποία είναι από άλλο άκρο του έχουν ήδη δοκιμαστεί O / P εκκαθάρισης, παρατηρούμε και πάλι τη σταθερότητα τάσης εξόδου. Κάθε μία από τις παραπάνω λειτουργία ανάδρασης λύνει O / P πρόβλημά σας αστάθεια, τότε μπορείτε να συμπεράνει πρόβλημα έγκειται στις ζωοτροφές πίσω, δηλαδή δείγμα ανατροφοδότηση και τον έλεγχο PWM κυκλώματα δεν είναι στην ίδια φάση. Αν doesnot ακούσετε οποιοδήποτε αντιληπτού θορύβου από Μετασχηματιστής σύγχρονη στη διακύμανση εξόδου, στη συνέχεια, την επιλογή και τη διαμόρφωση του στοιχείου σας είναι καλή μόνο που χρειάζεστε για να τελειοποιήσουν. Οποιαδήποτε από τους φίλους σας έχουν Osscilloscope είναι καλή βοήθεια για να λύσετε το πρόβλημά σας.

murali_dece, Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας. Αν μου χρησιμοποιήσετε ένα RC δίκτυα για διπλή παραγωγή, τότε όλα τα τυλίγματα εξόδου μπορεί να βραχυκυκλωθεί από κοινού; Μπορείτε σημαίνει τόσο 0V (pin 8 & 10) άφησε ανοικτό και χωρίς σύνδεση με GND καρφίτσα; Συνδέστε το δίκτυο ανάδρασης προς (μετασχηματιστή S1 ή S2 εξόδου κάθε ένα άκρο λατρεύουν) και παρατηρήστε εξόδου σταθερότητα τάσης. Μετά από αυτό, μετακινηθείτε στο τέλος OV η οποία είναι από άλλο άκρο του έχουν ήδη δοκιμαστεί O / P εκκαθάρισης, παρατηρούμε και πάλι τη σταθερότητα τάσης εξόδου. Στη συνέχεια, αυτό θα προκαλέσει 2 σενάριο: 1) S1 συνδεθεί με δίοδο εξόδου & δίκτυο ανάδρασης και 0V άφησε ανοικτό και χωρίς σύνδεση με GND pin. S2 συνδεθεί με δίοδο εξόδου και 0V άφησε ανοικτό και χωρίς σύνδεση με GND pin. 2) S1 συνδεθεί με δίοδο εξόδου και 0V συνδεθείτε στο δίκτυο ανάδρασης. S2 συνδεθεί με δίοδο εξόδου και 0V άφησε ανοικτό και χωρίς σύνδεση με GND pin. Παρακαλείστε να ενημερώσετε μου αν έχω παρανοήσει τη δική σας εξήγηση.

Hello guyz! Έχω σπουδάσει στο σχολείο μου, ότι η ενέργεια δεν μπορεί ούτε να δημιουργηθεί ούτε να καταστραφεί ... τότε πώς η κόλαση εσείς οι άνθρωποι προσπαθούν για 24V DC από 12 V, χωρίς να παρέχει καμία εξωτερική ενέργεια; Θεωρώ αδύνατο της!

Γεια σου Peggy, Όχι, αυτό δεν συμβεί σύντομα από δύο εξόδους, αν χρησιμοποιείτε ένα δίκτυο RC, όχι μόνο παρακάμπτοντας το αντίθετο δίκτυο ρεύματα RC προστατεύει επίσης η δίοδος έξοδος από την εναλλαγή αιχμές. χρήση RC δίκτυο και για τις δύο διόδους. πήρατε το σημείο μου, αλλά μικρή διόρθωση από την πλευρά μου, scince στη διαμόρφωση του κυκλώματος σας δεν υπάρχει απομόνωση για είσοδο και έξοδο atleast μία έξοδο το ένα άκρο (0V) θα πρέπει να στηρίζονται για τη σωστή ανατροφοδότηση, για λόγους σαφήνειας και πάλι θα εξηγήσω τα δύο σενάρια 1) S1 θα πρέπει να συνδεθεί με το δίκτυο δίοδος και feedbacck και 0V της ίδιας εκκαθάρισης σε έδαφος 2) τώρα 0V των παραπάνω εκκαθάρισης συνδεθείτε στο δίκτυο δίοδος και την ανατροφοδότηση και S1 στο έδαφος. Και στις δύο παραπάνω casses βρείτε ποιο δίνει καλή έξω θέσει σταθεροποίηση, όσον αφορά την S2 και 0V μένει μόνο του για την ευκολία των δοκιμών αργότερα, μπορείτε να αποφασίσετε πώς να συνδεθείτε. Αν δεν επιτευχθεί η σταθεροποίηση μπορείτε να προσπαθήσετε να απομονώσετε εξόδου από οπτικοί ζεύκτες. Μην ανησυχείτε για το χρόνο σας και την προσπάθεια που μπορεί να αποκτήσει καλή γνώση και εμπειρία με αυτό το έργο

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Δημοσίευση προστέθηκε στις 18:20. - -------- Προηγούμενη θέση ήταν στις 18:05 ----------</span></span>
σχετικά με srikath Γεια σας, Είστε πολύ νέος στο χώρο της ηλεκτρονικής, που είναι σωστή ενέργεια ποτέ να δημιουργηθεί, αλλά μπορεί να μετατραπεί από μια μορφή σε άλλη. Κατά τον ίδιο τρόπο μπορούμε να αυξήσουν την τάση του να χάνει τη δυνατότητα παραγωγής που μεταφέρουν και των απωλειών. V * εισόδου Ι = V * έξοδος I + απώλειες

murali_dece, Σας ευχαριστώ για suggestion.I σας, ακολουθήστε το βήμα σας και είναι σε θέση να δημιουργήσουν τη σταθερή τάση εξόδου. Όμως, έχω συναντήσει ένα πρόβλημα που η τάση εξόδου θα αυξηθεί μέχρι 28V DC όταν με τη χρήση δύο πολύμετρο για να διαβάσετε την έξοδο. (Μπορείτε να διαβάσετε ατομικές τάση 24V DC εξόδου χρησιμοποιώντας ένα πολύμετρο). παρακαλώ συμβουλές. Σας ευχαριστώ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back