12VDC σε 24VDC μετατροπέα κίνηση επιστροφής (Multiple Output)

P

peggy

Guest
Γεια σου, είμαι προσπαθεί να σχεδιάσει ένα κίνηση επιστροφής DC-DC μετατροπέα που μπορεί να προσφέρει έως 24V DC από μια κανονική 12V DC μπαταρία μολύβδου-οξέος που έχει κάθε αυτοκίνητο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τρέξει τα ραδιόφωνα, μικρά φώτα, ρελέ, κέρατα και άλλα αξεσουάρ 24V (Multiple Output) από ένα όχημα 12V. Έχω κάνει έρευνα για τοπολογία κίνηση επιστροφής και το σχεδιασμό το διάγραμμα συνδεσμολογίας. Δεν μπορούσα να πάρω τα 24V DC από την έξοδο, αφού συναρμολόγηση όλων των εξαρτημάτων. Είναι το σχέδιο μου έχει πρόβλημα ή θα επιλέξει λάθος κίνηση επιστροφής μετασχηματιστή; Επισυνάψτε τα σχεδιασμός μου και τις πληροφορίες του μετασχηματιστή κίνηση επιστροφής. http://images.elektroda.net/11_1312757763.gif http://www.farnell.com/datasheets/323239.pdf IC chip είναι UC3843AN (τρέχουσα κατάσταση) και η κίνηση επιστροφής μετασχηματιστή είναι myrra 74014. View attachment 59851 [ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΤΕ = CONFIG] 59852 [/attach] PLS Βοήθεια και συμβουλές! Σας ευχαριστώ.

Νομίζω ότι 74.014 δεν είναι για 12V σε 24V. Είναι για 100V σε 24V.

Γεια σου φίλος, δεν υπάρχει πρόβλημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμα ότι μετασχηματιστή. Σύμφωνα με το σχέδιό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Aux εκκαθάρισης (pin-1 & pin-2) ως βασική λύση και να κάνει παράλληλα και τα δύο δευτερεύουσες περιελίξεις μαζί (καρφίτσες-7, 9 καρφίτσες $ 8,10) για να πάρετε περισσότερες αμπέρ. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μετασχηματιστή σας, όπως μετασχηματιστή. Τέλος θα πρέπει να παίξετε με αντιστάσεις δίκτυο ανάδρασης και comp αντίσταση για να τελειοποιήσουν το τροφοδοτικό σας σε μονοπάτι και βάση λάθους. Εύχομαι κάθε επιτυχία σας

πολύ εκτιμώ για όλους απάντηση. YAS_HASHI: Εννοείς αυτό το μετασχηματιστή κίνηση επιστροφής δεν μπορεί να λειτουργήσει όταν η τάση μικρότερη από 100V (από αυτό το μετασχηματιστή διαθέσιμη μόνο για 100V σε 24V), δεν μπορώ να βρω την άλλη κίνηση επιστροφής μετασχηματιστή που είναι κάτω από την απαίτηση μου στην αγορά πια;.. murali_dece: Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας. Με την ευκαιρία, πώς για + Ε και την εκκαθάριση αποστράγγισης (pin-6 & pin-4) ή απλά να το αγνοήσουμε; Το τροφοδοτικό ροών προς την μετασχηματιστή DC τάση, αλλά ο μετασχηματιστής μπορεί να λάβει μόνο στην τάση εναλλασσόμενου ρεύματος, έτσι λειτουργεί αυτό το κύκλωμα; Παρακαλώ συμβουλές! Σας ευχαριστώ.

Γεια σου, για 12V έως 24V που πραγματικά θα πρέπει να συνιστάται να περατωθεί το δικό σας μετασχηματιστή. ή ακόμα και - Πυκνωτή μεταγωγής (Ι πραγματικά πρέπει να προσπαθήσουμε αυτό εγώ μίας ημέρας), αν το Google για όρους όπως μετατροπείς αυτοκινήτων ενισχυτή DCDC, θα πρέπει να βρείτε κάποιες επιτυχίες. Big ενισχυτές αυτοκινήτου χρησιμοποιούν DCDC μετατροπείς στο βήμα 12V σε +-35V για παράδειγμα. Είναι, επίσης, πάντοτε push-pull. Μπορείτε να πάρετε συμβουλές από αυτά τα σχέδια. Ο μετασχηματιστής που έχετε, για το διπλασιασμό της τάσης εισόδου σας θα απαιτήσει ένα τόσο σύντομο κύκλο λειτουργίας αναρωτιέμαι εάν θα ήταν βιώσιμο, και αναμένουμε υψηλή κυμάτωση .... Θα αναφέρουμε τρέχει 24v ραδιόφωνα ........ έτσι δεν θα θελήσετε πολύ κυματισμός, ή ο θόρυβος! Περιμένω από εσάς θα πρέπει να φιλτράρετε περαιτέρω τη 24V με πνίγουν.

Τι γίνεται με έναν απλό μετατροπέα ώθηση γίνεται με μια εθνική Semi απλό switcher IC; πολύ εύκολη και βολική. LM2585 Regards, Orson καλάθι.

Επειδή δεν χρειάζεται απομόνωση από την έξοδο στην είσοδο (όπως απεικονίζεται από τα σχόλιά σας και κοινό έδαφος) μπορείτε να πάρετε από ένα πολύ πιο απλό με μόνο μια ώθηση μετατροπέα με ένα μόνο πηνίο. Πηγαίνοντας από 12V σε 24V είναι μόνο ο διπλασιασμός που γίνεται εύκολα με μια σπείρα ώθηση. Μια κίνηση επιστροφής είναι συνδεδεμένη πηνίο. Η ενέργεια αποθηκεύεται στον πυρήνα κατά τη διάρκεια της πρωτοβάθμιας πλευρά φόρτισης στη συνέχεια μεταφέρονται σε δευτερεύουσα έξοδο για τη χορήγηση απαλλαγής. Έχοντας μια αναλογία στροφές παίρνει το καθήκον του κύκλου της πρωτοβάθμιας πλευρά σε μια πιο βέλτιστη περιοχή.

RCinFLA πώς μπορούν να παράγουν πολλαπλά εξόδου με τη χρήση μόνο πηνίο; Το μόνο που βρήκε το μετατροπέα κίνηση επιστροφής σε θέση να παράγουν πολλαπλές εξόδου.

Γεια σου Peggy, μόνο μετατροπέα ώθηση πηνίο προτείνεται από άλλους φίλους είναι επίσης μια καλή ιδέα για το πώς μπορείτε οποιαδήποτε ήδη δαπανήσει κάποια χρήματα σε αυτό το σημείο και να είναι στην εργασία. σχετικά με pin4 & pin6 τις αγνοήσετε και να είναι προσεκτικοί, ενώ το κύκλωμά σας είναι σε πλήρη λειτουργία αυτών των δύο καρφίτσες θα παρέχει morethan 70V. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, ενώ δοκιμές κύκλωμα σας. αμφιβολία σας για τη λειτουργία του μετασχηματιστή με το DC είναι γνήσια, πραγματικά dc ρεύμα μέσω πρωτογενούς εκκαθάρισης (σε περίπτωση που σας pin-1 & pin-2) και σταματά στη MOSFET, παλμό εξόδου διαμορφωτή πλάτους λειτουργεί το MOSFET με τέτοιο τρόπο που καθιστά πρωταρχική DC εκκαθάρισης ρεύματα είναι sqare Παλμικά η οποία οδηγεί σε εναλλασσόμενη μαγνητική ροή προς απόδοση της ενεργειακής μετατροπής από την πρωτοβάθμια στη δευτεροβάθμια εκκαθάρισης. αλλά τάση μετατροπής εξαρτάται από τις στροφές αναλογία. προχωρήσει με κύκλωμα σας και να μάθετε πρακτικά, να είστε προσεκτικοί για άλλη μια φορά.

Πόσες o / p κάνουμε χρειάζεστε; μπορούν να είναι κοινό έδαφος ή μήπως απαιτούν την πλήρη απομόνωση μεταξύ όλων των εξερχομένων δεδομένων και με την είσοδο;

Hi όλα, σας ευχαριστώ για όλα απάντηση και τις συμβουλές. Ήμουν σε θέση να δημιουργήσει πρώτα εξόδου (24VDC) με S1 και 0V, αλλά ακόμη περισσότερο στην S2 και 0V, το κύκλωμα έδειξε λάθος και δεν μπορούν να παράγουν και οι δύο έξοδοι (24VDC). Για τη δεύτερη έξοδο, συνδέω μόνο τη δίοδο zener (1N5818) και πυκνωτή. Πρέπει να προσθέσω τον βρόχο ανατροφοδότησης για τη δεύτερη έξοδο ή να προσθέσετε οπτοζεύκτη να απομονώσουν την τάση εξόδου; Παρακαλούμε advice.Thank σας Orson καλάθι, 2 εξόδου (24VDC, 0.5mA) murali_dece, Τι είναι ο μέσος όρος για τις δύο παράλληλες δευτερεύουσες περιελίξεις μαζί (καρφίτσες-7, 9 $ καρφίτσες 8,10); συνδεθεί μαζί για καρφίτσα 7 & 9;

Γεια σου, είμαι ευτυχής να ακούσω από εσάς, έχω προτείνει ότι για να πάρει μόνο και μόνο έξοδο με περισσότερα ενισχυτές, δεδομένου ότι θα πρέπει να έχετε πολλές εξόδους dont ενώσουν τις δυνάμεις τους θα πάρετε διπλή τάση εξόδου με ονομαστικό ρεύμα. Νομίζω ότι θα πετύχει αν μία έξοδο ήρθε μέσα defnitely δεύτερη, επίσης, θα έρθει, μόνο λάθος είναι, ενώ ενώνει δεύτερη λύση (S2 & 0V) είναι έξω από τη φάση και δίνει μηδενική τάση, οι κουκίδες σε δευτερεύουσας περιέλιξης του μετασχηματιστή φύλλου δεδομένων αντιπροσωπεύει τον προσανατολισμό του εκκαθάρισης. εσείς dont ακριβώς ενταχθούν στην δευτερεύουσες περιελίξεις θα πάρετε διπλή έξοδο. Τέλος ξέχασαν αριθμός των περιστροφών εξόδου μία ανατροφοδότηση τάσης εξόδου είναι επαρκής. Νομίζω ότι είναι σαφές τώρα συγγνώμη για την σύγχυση νωρίτερα

Γεια σου Peggy, παρακαλώ δώστε μου το τάσεις εξόδου που χρειάζεστε και το ρεύμα της κάθε εξόδου, μπορώ να υπολογίσει την εκκαθάριση στροφές για σας για ένα δεδομένο μέγεθος του πυρήνα φερρίτη. Ελπίζω να είναι σε θέση να σας βοηθήσει. Raza

Raza, 24VDC, 0.5mA x 2 murali_dece, όταν απενεργοποιείτε το τροφοδοτικό 12V DC, η τάση εξόδου από τη δεύτερη θα πέσει πολύ αργά (0.01VDC ~ 0.02VDC), εν τω μεταξύ η τάση εξόδου από την πρώτη σταγόνα είναι φυσιολογικό .. στο Ταυτόχρονα, η θερμοκρασία από το IC chip είναι υψηλή. Ποια είναι η βασική αιτία για αυτό το πρόβλημα; πώς μπορεί να διορθωθεί; παρακαλώ συμβουλές. Σας ευχαριστώ.

Γεια σου, Πέγκυ, μην ανησυχείτε, είναι φυσιολογικό, από την πρώτη τάση εξόδου μειώνεται γρήγορα λόγω εξόδου απορρίψεις πυκνωτής μέσα από αντιστάσεις που χρησιμοποιούνται για τη διατροφή των πίσω, ενώ στη δεύτερη έξοδο δεν υπάρχει μονοπάτι προς την απαλλαγή για το φίλτρο πυκνωτή. Εάν εφαρμόσετε οποιοδήποτε φορτίο για το δύο εξόδους, οι δύο τάσεις θα μειωθεί με τον ίδιο ρυθμό. τελικά να βρει αιτία για πάνω από IC θέρμανση στείλετε τελικό κύκλωμα σας με τις αξίες συνιστώσα για την ανάλυση. αφορά, Murali

HI Πέγκυ, Myrra 74014 έχει 140 DC εισόδου βολτ και 18 βολτ εξόδου σε θέση να χειρίζονται 12 βατ εξόδου. Εάν είναι δυνατόν για να μπορείτε να πάρετε πυρήνα E25/13/7 μπορώ να σας δώσω τις στροφές και τον αριθμό σύρμα έτσι ώστε να μπορείτε μόνοι σας άνεμο.

murali_dece, η οποία επισυνάπτεται η οριστική μελέτη κύκλωμα μου. Υπάρχει κάποιος τρόπος να απαλλαγής για το φίλτρο πυκνωτή για τη δεύτερη έξοδο (το ίδιο ποσοστό από την πρώτη έξοδο); Νόμιζα ότι καμία διαδρομή προς την απαλλαγή για το φίλτρο πυκνωτή για τη δεύτερη έξοδο θα προκαλέσει η υπερθέρμανση IC. [ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΤΕ = CONFIG] 60514 [/attach]

Γεια σου Peggy, είμαι υποψιάζεται ότι η αποτυχία του κυκλώματος αποσβεστήρα στην πρωτοβάθμια λύση μπορεί να οδηγήσει σε πάνω από τάση της ΕΑΘ στην περίπτωσή σας, κατά την εναλλαγή τρανζίστορ είναι σε off κατάσταση της ενέργειας αποθηκεύεται στην πρωτοβάθμια εκκαθάρισης παράγουν ανάστροφη τάση πάνω από τάση λειτουργίας Vin σε εφαρμογές που λειτουργούν με τάση περισσότερα από 10V. Σε περίπτωση που σας τάση λειτουργίας είναι 12V έτσι αποσβεστήρα κύκλωμα πρέπει. Αποσβεστήρα κύκλωμα είναι ένας συνδυασμός του γρήγορου δίοδος ανάκαμψης που συνδέονται με την παράλληλη σύνδεση των resister και πυκνωτή, το δίκτυο αποσβεστήρα είναι συνδεδεμένη παράλληλα με την πρωτογενή εκκαθάριση και χρησιμεύει ως μονοπάτι απαλλαγή υψηλής συχνότητας αναγεννητική κυματισμούς. και άλλη μία παρατήρηση i βρέθηκε σε κύκλωμα σας από το δίκτυο ανάδρασης, R1 και R2 αξίες δικαιολογούν για 19,8 V του κανονισμού, για 24V ρύθμιση θα πρέπει να αλλάξετε R1 η αξία σας ως 370K ohm. Για τα σχόλιά σας πρέπει να χρησιμοποιήσετε allways αντιστάσεις ταινία μέταλλο έχουν 1% ανοχή και το χρώμα του σώματός τους είναι μπλε, τι αφορά, Murali

γεια murali_dece, μπορώ να χρησιμοποιήσω 0.22uF πυκνωτή, 2k αντίσταση και 1N4148 (γρήγορη εναλλαγή δίοδος) για αποσβεστήρα κύκλωμα, αλλά η θερμοκρασία του IC εξακολουθεί να είναι υψηλό. Εγώ δεν βέβαιος ποια στοιχεία i επιλέξτε λανθασμένα; γρήγορη εναλλαγή δίοδος είναι ίδια με γρήγορη δίοδος ανάκαμψης; Με την ευκαιρία, μπορώ να χρησιμοποιήσω 37k και 2K για δίκτυο ανατροφοδότηση; Αυτό που διαφέρει μεταξύ της χρήσης (37k & 2k) και (370k & 20K); Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σαφές αμφιβολίες μου.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back