ψηφιακή RF LNA vs Analog

T

tieuquaybk

Guest
Υπάρχει κάποιος που να έχει εμπειρία στο σχεδιασμό και την ψηφιακή μοντελοποίηση LNA;Είναι diffenrence σε σύγκριση με την αναλογική.

Na nasze strony trafiło właśnie najnowsze wydanie programu Rufus. To narzędzie, które może posłużyć nieocenioną pomocą w wielu sytuacjach.

Read more...

ποια είναι η ψηφιακή LNA, είναι κέρδος programmble LNA
ή τον ενισχυτή που χρησιμοποιείται στα υψηλής ταχύτητας ψηφιακή διεπαφή

khouly

Ευχαριστώ khouly!Θα μπορούσατε να μου πείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις αρχές του σχεδιασμού, ή τα έγγραφα που αφορούν, ebooks.Τα χρειάζομαι πολύ.

ψηφιακή LNA, αυτή είναι μια νέα έννοια, θα y παρακαλώ να μου πείτε ποια είναι η ψηφιακή LNA σας κατά την πρώτη, διότι η LNA είναι αναλογικό στο μυαλό μου

Δεν νομίζω ότι είναι μια νέα ιδέα, μάλλον εμπορίας buzz-λόγια για τη μετακίνηση του ADC πιο κοντά στην κεραία.

ναι LNA είναι αναλογική, αλλά έχω δει σε κάποιες μάρκες που το κέρδος LNA μπορεί να αλλάξει ψηφιακά

αλλά η LNA ακόμη αναλογικό τμήμα

σε υψηλής ταχύτητας ψηφιακές διεπαφές του frist AMP στο δέκτη είναι μια αναλογική επίσης, αλλά το σήμα είναι ψηφιακό, αλλά η LNA ακόμη αναλογικό

khouly

στον πραγματικό κόσμο, το σήμα είναι αναλογικό, έτσι ώστε η LNA δεν πρέπει να είναι ψηφιακή.
Νομίζω ότι αυτό που είπατε είναι όπως φαίνεται ΕΤΔ

Hi All ....!

Αυτό που πιστεύω ότι είναι η ίδια η χρήση του ενισχυτή χαμηλού θορύβου (LNA) είναι για RF / MW app'ns.λαμβάνοντας υπόψη ότι η «Ψηφιακή» θα σήμαινε λίγα 10s των MHz, όπου στο θόρυβο δεν είναι σίγουρα ως crutial παράμετρο.Imean ένα δεν θα απαιτούσε εξειδικευμένο LNA για ψηφιακές εφαρμογές στην πρώτη θέση ...!!!!!

Αντίο,
Sai

Ψηφιακή RF LNA

είναι ο όρος για έναν ενισχυτή που προορίζεται να είναι μπροστά του δείγματος / κατέχουν στάδιο.

Ένα δείγμα / κρατήστε στάδιο μόνο περάσει το μήνυμα για ένα μικρό κλάσμα από την περίοδο της δειγματοληψίας.Έτσι, το ποσό της ενέργειας σήματος για να περάσει η δειγματοληψία καπάκι για το θόρυβο ενισχυτή κατέχουν είναι κακό σε σύγκριση με ένα απλό στάδιο μίκτη.Σε ένα μίκτη το σήμα πολλαπλασιάζεται με ένα ορθογώνιο σήμα.Τόσο υψηλή συχνότητα θορύβου πτυσσόμενα παίρνει περιορισμένη.

Έτσι, η σύγκριση μεταξύ δειγματοληψίας μίκτη και ένα συμβατικό μίξερ δείχνει δύο independend μειονεκτήματα για τη δειγματοληψία στάδιο.

1.Μικρές aparature σήμα
2.Υψηλή αναδίπλωση θόρυβο

Αυτό θα μπορούσε να ξεπεραστεί εάν η ενίσχυση των σημάτων frontend είναι σημαντικά υψηλότερο για RF συστημάτων δειγματοληψίας.Έτσι, η ισχύς είναι υψηλότερη και η συνολική γραμμικότητα για το ίδιο ΝΤ σύστημα είναι χαμηλότερο.Αυτό είναι ένα αποτέλεσμα το σύστημα των ισοδύναμων ανάμειξη λειτουργία του συμβατικού μίξερ και το στάδιο δειγματοληψίας.Καλώ όλους να επιχείρημα ένα αντιπαράδειγμα!

Όπως διάβασα, η τάση στην ασύρματη επικοινωνία είναι μετάβαση στην ψηφιακή εποχή.Παραδοσιακά έχουν αρχιτεκτονικές RF ussually έχει υλοποιηθεί με τη χρήση maily αναλογική προσέγγιση για τις μετατροπή, διαφοροποίηση και φιλτραρίσματος.Πρόσφατες τεχνολογίες σχεδιασμού και έχουν επιτρέψει την μετατροπή από RF σε ψηφιακό για να εμφανιστεί στο ραδιόφωνο πριν από την baseband.(περιοδικό μικροκυμάτων 09,2006)
Νομίζω ότι, με την προγραμματιζόμενη LNA κέρδος είναι αναλογικά LNA με ψηφιακές διεπαφές.Αυτό είναι ένα ενδιάμεσο βήμα μεταξύ αναλογικών και ψηφιακών LNA.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back