τελεστικών και της CMFB -

Q

QT_GIRL

Guest
Γεια σας παιδιά,

Είμαι σχεδιασμό σε δύο στάδια differntial τελεστικών.Δεν είμαι σίγουρος αν έχω να σχεδιάσει δύο ΕΣΝΧΙΠ ή απλά χρησιμοποιήστε ένα για τα δύο.Im δεν πραγματικά βέβαιοι ποια είναι η διαφορά.Ξέρει κανείς;

Według nieoficjalnych doniesień AMD planuje wydać kartę graficzną bazującą na dobrze znanym nam układzie Hawaii. Dotychczas procesor ten jest wykorzystywany w modelach Radeon R9 290 (układ Hawaii PRO) i Radeon R9 290X (układ Hawaii XT). Nowa karta ma być nieco szybsza od wersji Radeon R9 290X, dzięki czemu AMD chce konkurować z kartą NVIDIA GeForce...

Read more...

Γεια σου,
Σε γενικές γραμμές, ένα CMFB είναι αρκετό για το σύνολο της τελεστικών, μπορείτε να ανιχνεύσετε την παραγωγή κοινή τάση λειτουργίας, το οποίο συγκρίνεται με την αναφορά, τότε η έξοδος είναι αντιδράσεις που υπήρξαν στην πρώτη φάση των τελεστικών.

Η ελπίδα αυτό βοηθά!

έτσι έχω να ανιχνεύσει τις φάσεις που χρησιμοποιεί τόσο ΟΔΣ και NMOS σημερινές πηγές και έναν έλεγχο των πηγών χρησιμοποιώντας ΕΣΝΧΙΠ;

Γεια
Εξαρτάται κύκλωμα σας.
δείτε διατριβή ή χαρτί Rabii του.
μπορεί να δείξει όταν χρειαζόμαστε δύο CMFBs.
χαιρετισμοί

Γεια σου,
Αν μετά το κύκλωμα πυρήνα σας εδώ, ίσως μπορούμε να καταλάβουμε πώς να προσθέσετε την ΕΣΝΧΙΠ για το κύκλωμα σας.

BR!

Εξαρτάται από το κύκλωμα σας.Αν το κέρδος των δύο δύο στάδια είναι πολύ υψηλό, χρειάζεστε δύο CMFB.Αν κερδίσουν ένα στάδιο είναι πολύ χαμηλή (<0,5), δεν χρειάζεται ΕΣΝΧΙΠ σε αυτό το στάδιο.

αγαπητέ hr_reazee:
θα μπορούσε να σας μετά την "διατριβή ή χαρτί Rabii του";ευχαριστώ

Γεια
Μια 1.8V Digital Audio-Sigma-Delta Modulator στην 0.8u CMOS
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=329515 # 329515
χαιρετισμοί

Γεια
Μπορώ αναφοράς "ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ CMOS OP-AMP και σύγκρισης" αυτό το βιβλίο.

neter έγραψε:

Γεια

Μπορώ αναφοράς "ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ CMOS OP-AMP και σύγκρισης" αυτό το βιβλίο.

Συνήθως, ένα CMFB είναι αρκετά εκτός από το ότι η παραγωγή κοινή τάση λειτουργίας του δεύτερου σταδίου είναι ανεξάρτητο από εκείνο του πρώτου σταδίου.

γεια, Guy.
αυτό εξαρτάται από κυκλώματα, όπως σας είπε επάνω.λιγότερο ΕΣΝΧΙ που χρησιμοποιείτε, τότε το κύκλωμα λειτουργεί καλά? το καλύτερο σχεδιασμό σας.

αν κοινή Vs λειτουργία των δύο στάδια είναι διαφορετικά ή ανάγκη για έλεγχο independly

Εξαρτάται από το αν ένα CMFB μπορεί να κάνει το κόλπο.
Εάν δεν μπορεί, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε 2 CMFB.
Μπορείτε να εκτελέσετε κάποια προσομοίωση & op ελέγξετε poits για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε.

QT_GIRL έγραψε:

Γεια σας παιδιά,Είμαι σχεδιασμό σε δύο στάδια differntial τελεστικών.
Δεν είμαι σίγουρος αν έχω να σχεδιάσει δύο ΕΣΝΧΙΠ ή απλά χρησιμοποιήστε ένα για τα δύο.
Im δεν πραγματικά βέβαιοι ποια είναι η διαφορά.
Ξέρει κανείς;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back