πώς να δώσει waveport και αέρα κουτί για μονοπολικής κεραίας στο HFSS

ευχαριστώ πολύ για την καθοδήγηση και τη βοήθειά σας .. στην πραγματικότητα, θ λύσει αυτό το πρόβλημα σε IE3D στο οποίο έχω λάβει την feedline 3 χιλιοστών για τα οποία το αποτέλεσμα ερχόταν τέλεια γι 'αυτό ήταν ότι προσπαθεί για HFSS με την ίδια διάσταση, και ενώ ήμουν με waveport η σύνθετη αντίσταση ήταν 36ohm, γι' αυτό έδωσε την επίδρασιν του lumpedport 36ohm. το έκανα για rt-duoroid και είμαι να πάρει το αποτέλεσμα και prfect προσομοίωση το ίδιο για FR4, αλλά όπως είπατε η τρίτη εγκοπή δεν εμφανίζεται γι 'αυτό ήθελε να μάθει ότι το σχέδιό μου ήταν σωστή ή not.i άλλαξε επίσης τις dimensios πολύ από ό, τι ρώτησα here.if θέλετε να δείτε το rt-duoroid αποτέλεσμα ICAN αποστολή here.and ότι το αρχείο που έχετε στείλει δεν ανοίγει, κάτι που ονομάζεται γραμμή σφάλματος καθιστούν άξονα έρχεται και hfss11 δεν είναι σε θέση να διαβάσει το i / o.

Γεια σου, έχω HFSS 12,1 που είναι ο λόγος που δεν μπορείτε να το ανοίξετε. Ι dont έχει HFSS v11 έτσι i dont ξέρει πώς μπορείτε να ανοίξετε το αρχείο μου χωρίς HFSS v12.1 ή νεότερη έκδοση. Μπορείτε να ανεβάσετε το έργο με RT-duroid αλλά και πάλι οποιαδήποτε αλλαγή θα κάνω / να σας συνηθίζει να είναι σε θέση να το δούμε όπως έχετε HFSS v11. Γιατί δεν κάνετε αναβάθμιση σε V13; Η πρότασή μου προσπαθώ με το πλάτος της γραμμής τροφοδοσίας microstrip 2/1.9 mm και στη συνέχεια να δούμε αν θα έχει κάποια επίδραση στα αποτελέσματα. Έχω διορθωθεί AirBox διαστάσεις aswell σας, ώστε να βεβαιωθείτε ότι η AB σας είναι 25mm μακριά από κάθε πλευρά. Ακόμη και με 3 χιλιοστά feedwidth 2 πρώτες βαθμίδες είναι περίπου στα ίδια περιοχές συχνοτήτων όπου αναμένεται και 3ο εγκοπή δεν εμφανίζεται εξαιτίας τους ίδιους λόγους που ανέφερα πριν και ότι είναι η γνώμη μου, η οποία μπορεί να είναι λάθος / δεξιά. I dont ξέρει πολλά για IE3D εργαλείο ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκε, αλλά έχω χρησιμοποιήσει HFSS εκτενώς και ελπίζω για τα αποτελέσματά της. / SC

θα μπορούσε να σας παρακαλώ να μου πείτε πώς να πάρει hfss13.

Επικοινωνία HFSS τεχνικούς ανθρώπους για upgradation της άδειάς σας. / SC

Θέλω να βρω κέρδος σε κάθε ffrequency από 3-11ghz. μπορούμε να σχεδιάσετε τη γραφική παράσταση μεταξύ κέρδους και συχνότητα σε HFSS όπως είμαι να πάρει κέρδος μόνο για κεντρική συχνότητα για την οποία είμαι προσομοίωση της δομής σε διαφορετικές γωνίες .. παρακαλώ να μου πείτε πώς μπορώ να πάρω κέρδος σε κάθε συχνότητα σε μία προσομοίωση στο HFSS ..

γεια δεν είναι αδύνατο για την κεραία σας, διότι σε CPW κεραία u δεν έχουν μια ακτίνα με σταθερή κατεύθυνση θεωρούν ότι είναι καλύτερα u για κάθε συχνότητα, όπως 3, 4, .., 11 και στη συνέχεια να σχεδιάσετε τους με matlab ή excel

εreff = (εr 1) / 2 + (εr-1) / (2sqrt (1 12 h / w)) λ = λ / 2 = c / (fc (2 √ εreff)) εr = σχετική επιτρεπτότητα fc = κεντρική συχνότητα αυτή είναι η συνταγή που χρησιμοποίησα για να πάρει το λάμδα και λάμδα μου / 4 ερχόταν 12,25 χιλιοστά, αλλά σας είπα ότι θα πρέπει να είναι 25 mm. τύπος που θα χρησιμοποιηθεί plz πείτε ..

Γεια σας, Για την διάσταση Box Air, Lamda υπολογίζεται από τον απλό τύπο του C = f * Lamda, όπου C = Ταχύτητα του φωτός και f = συχνότητα (πάντα να επιλέξετε χαμηλότερη συχνότητα ενδιαφέροντος σε εύρος συχνοτήτων σας). Δεν υπάρχει κανένα σημείο στη χρήση er (σχετική διαπερατότητα) για τον υπολογισμό Lamda Σκούπα για τις διαστάσεις από τη στιγμή που ενδιαφέρονται να δουν τη συμπεριφορά των emwaves (που βγαίνει από κεραία) στον ελεύθερο χώρο (μακρινού πεδίου περιοχή). Οι τύποι που έχετε γράψει περιλαμβάνει τον παράγοντα της er = σχετική διαπερατότητα (για τον αέρα είναι 1) και δεν υπάρχει λόγος να υπολογίσει λ με βάση αυτό. Το δεύτερό σας ερώτημα σχετικά με τη συχνότητα vs κέρδος. Δεν έχει σημασία τι είδος της κεραίας που προσομοιώνουν σε HFSS μπορείτε να σχεδιάσετε πάντα κέρδος vs συχνότητα. απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: HFSS -> Αποτελέσματα -> Δημιουργία Farfield έκθεση -> Ορθογώνιο οικόπεδο Νέο παράθυρο θα ανοίξει Στην καρτέλα λύση: Επιλέξτε τη συχνότητα σάρωσης σας (Εξ ορισμού θα είναι προσαρμοστική Τελευταία και γι 'αυτό βλέπετε μόνο κέρδος σε κεντρική συχνότητα μόνο) Πρωτοβάθμια καρτέλα σάρωσης: Freq (από προεπιλογή θα δείτε θήτα σε it.when θα επιλέξετε freq όλα τα σημεία σε συχνότητα σάρωσης σας θα πρέπει να επιλέγεται αυτόματα) καρτέλα Κατηγορία:. επιλέξτε κέρδος Ποσότητα: Σύνολο επιλέξετε λειτουργία κέρδος: Κάντε κλικ στην καρτέλα dB οικογένειες: Επιλέξτε τις κατάλληλες τιμές των Phi Theta και σε ποια κατεύθυνση θέλετε να δείτε το κέρδος της κεραίας σας. απλά κάντε κλικ στο Νέα έκθεση και θα έχετε κέρδος οικόπεδο σας συχνότητα vs όπως εσείς επιθυμείτε :) / SC

HFSS -> Αποτελέσματα -> Δημιουργία Farfield έκθεση -> Ορθογώνιο οικόπεδο Νέο παράθυρο θα ανοίξει μετά την επιλογή του σάρωσης συχνότητας δεν έρχεται, μόνο η τελευταία επιλογή είναι προσαρμοστική εκεί ...: (τι να κάνω;

i θα πρέπει να ανεβάσετε το έργο μου και πάλι ή Canu σας plz check in προηγούμενα έργα; μόνο το τελευταίο προσαρμοστική επιλογή υπάρχει στο παράθυρο μετακινηθείτε προς τα κάτω .., τι να κάνω;

hi whats το πρόβλημα τώρα u pls ανεβάσετε u τελευταία προσπάθεια

Γεια σου, έχω συνδέσει το τελευταίο έργο. πραγματικά θέλω να βρείτε το κέρδος σε όλους τους συχνότητα σε μια προσομοίωση. εγώ προσπάθησα να κάνω όπως προτάθηκε παραπάνω, αλλά μετά HFSS -> Αποτελέσματα -> Δημιουργία Farfield έκθεση -> Ορθογώνιο οικόπεδο Νέο παράθυρο θα ανοίξει σε αυτό που ήθελα να κάνω σάρωση συχνότητας αντί της τελευταίας προσαρμοστική, αλλά σε μετακινηθείτε προς τα κάτω μενού καμία άλλη επιλογή έρχεται, μόνο το τελευταίο προσαρμοστική επιλογή είναι εκεί .. έτσι plz να ελέγξει πώς να πάρει σάρωσης συχνότητας εκεί ..

γεια αγαπητέ είπα u μία φορά για τη δομή CPW λάθος του u υπολογίζεται κέρδος από προσομοίωσης διακριτών επειδή σε αυτή την κεραία με μεταβολή της αύξησης της συχνότητας με την εν λόγω μέθοδο u μπορεί να βρει κέρδος σε συνεχή θήτα και φι τόσο καλύτερα για την προσομοίωση και την αύξηση του σχεδιασμού για κάποια συχνότητα και σχεδιάστε τους σε matlab γίνεται συνήθως αυτό φύλλων εργασίας

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back