δεξιότητες για VLSI;

T

truebs

Guest
γεια ...
Θέλω να εργαστούν σε VLSI ή παρόμοιο όνομα ...ξέρω Verilog, VHDL, και μ καλοί στη ψηφιακή σχεδίαση.

Μπορείτε να μου πείτε τι άλλες δεξιότητες που πρέπει να αποκτήσω για την εξασφάλιση εργασίας σε τομέα VLSI.

Ποια είναι η τρέχουσα πεδία για τα οποία οι εταιρείες που εργάζονται.

Verilog / VHDL και ψηφιακή σχεδίαση ..έχετε ήδη το basicskills που απαιτούνται για την ψηφιακή ASIC θέσεις εργασίας σχεδιασμό ..μπορείτε να δοκιμάσετε learningnew EDA εργαλεία ..και να imrpoving σας ψηφιακές δεξιότητες σχεδιασμού.

Για τους τομείς θα πρότεινα ασύρματες επικοινωνίες ή ήχου / επεξεργασία βίντεο.

χαιρετισμοί
Τελευταία επεξεργασία από eda_wiz στις 28 Μαρτίου 2006 15:51? Επεξεργάσθηκε 1 φορά συνολικά

επιθυμούν να εισέλθουν στην ψηφιακή περιοχή σχεδιασμό, u πρέπει να βελτιώσει την knowledgeof πληροφορικής και των επικοινωνιών, ειδικότερα η αρχιτεκτονική του συστήματος.

Γεια
Βλέπουμε το βιογραφικό σας από το διαδίκτυο και θα επιθυμούσατε να εξετάσει αν σας ενδιαφέρει
στη θέση τους πελάτες μας αναζητά.

Αν σας ενδιαφέρει ή να γνωρίζει κάποιος που ίσως ενδιαφέρει, παρακαλώ στείλτε να επαναλάβει την πλήρη Agnes (at) jobsite.com.sgIC Design Engineer (Analog / Mixed Signal)
(Σιγκαπούρη)
Μόνο Σιγκαπούρη, Μαλαισία PR & Υποψήφιοι
Job Αρμοδιότητες:
Υπεύθυνος για το σχεδιασμό κυκλωμάτων, προσομοίωση του ΣΔ, αξιολόγηση πρωτότυπο, το χαρακτηρισμό και σχεδιαστής υποστήριξη Διάταξη

Απαιτήσεις θέσης:
- Οι πλοίαρχοι / πτυχίο στην Μηχανικού Ηλεκτρονικά »με σχετική ειδίκευση στο σχεδιασμό αναλογικών κυκλωμάτων με εμπειρία 2 ετών
- Τεχνικά προσόντα σε αναλογική και να αναμειγνύεται σχεδιασμό κυκλωμάτων σήμα, SPICE προσομοίωση, την εφαρμογή διάταξης και σχεδιασμός δαπέδου
- Γνώση των ρυθμιστικών Switching / Smart Power / Hard Disk Drive / Printer εφαρμογές
- Εμπειρία σε Eldo BCD και διαδικασίες θα είναι ένα πλεονέκτημα
- Νωπά πτυχιούχων με σχετική ειδίκευση στο σχεδιασμό αναλογικών κυκλωμάτων θα πρέπει να θεωρείταιΧαιρετισμοί
Philip Png
Διευθυντής
JobSite.Com Pte Ltd
RCB υπ 'αριθ.: 200003506E
Τηλ: 63822272 / Hp.91001692
e-mail: Philip (at) jobsite.com.sg

καλά ευχαριστώ για την προσφορά, αλλά δυστυχώς δεν πληρούν τις creiteria ίδια.
Δεν είμαι κάτοικος των χωρών που έχετε ζητήσει.

Anyways thanks!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back