δεν είναι δυνατή η εκκίνηση των nclaunch LDV 5.1 από το Linux Terminal

S

sunny656

Guest
Γεια σου, όλα:

Έχω perfrom μια πλήρη εγκατάσταση του LDV 51 Base-line δεν σφάλμα LinuxRH 8,0 δική μου πλατφόρμα και να δημιουργήσει τις μεταβλητές διαδρομή και μονοπάτια βιβλιοθήκη κατάλληλα στο. Cshrc αρχείο όπως φαίνεται παρακάτω.Δεν μπορώ ακόμα να ξεκινήσει ncluanch από το τερματικό μετά την excuting το csh εντολή παρτίδα Linux.Το σφάλμα πήρα είναι ότι το κοινόχρηστο αρχείο αντικείμενο δεν μπορεί να ανοίξει στο κοινό βιβλιοθήκες.Ξέρει κανείς πώς να διορθώσετε αυτό το σφάλμα;# Δημιουργία του pathl μεταβλητές για LDV 5,1
PATH setenv $ (PATH): / tools/ldv51/tools.lnx86/bin
setenv PATH $ (PATH): / tools/ldv51/tools.lnx86/dfII/bin
setenv PATH $ (PATH): / tools/ldv51/tools.lnx86/verity/bin
setenv PATH $ (PATH): / tools/ldv51/tools.lnx86/vtools/vfault/bin
setenv PATH $ (PATH): / tools/ldv51/tools.lnx86/verilog/bin
setenv PATH $ (PATH): / tools/ldv51/tools.lnx86/nclaunch/bin
setenv PATH $ (PATH): / tools/ldv51/tools.lnx86/simvision/bin
setenv PATH $ (PATH): / tools/ldv51/tools.lnx86/systemc/bin
setenv PATH $ (PATH): / tools/ldv51/tools.lnx86/spectre/bin

# Δημιουργία του μονοπάτια βιβλιοθήκη για LDV5.1
setenv LDVDIR / tools/ldv51
setenv LDV_ROOT / tools/ldv51
setenv LDV_INSTALL_DIR / tools/ldv51
setenv LDV_LIBRARY_PATH / $ LDVDIR/tools.lnx86/lib: LDV_LIBRARY_PATH
που path = ($ LDV_LIBRARY_PATH $ LDVDIR/tools.lnx86/bin $ LDVDIR/tools.lnx86/verilog/bin $ LDVDIR/tools.lnx86/nclaunch/bin $ LDVDIR/tools.lnx86/spectre/bin $ LDVDIR/tools.lnx86 / dfII / bin LDVDIR/tools.lnx86/verity/bin $ $ $ LDVDIR/tools.lnx86/vtools/vfault/bin path)Sunny656

Επεξεργασία σας / etc / csh.cshrc csh.login

οποία από κοινού αντικείμενο δεν μπορεί να βρεθεί;
Μπορείτε παρακαλώ να το περιγράψω λεπτομερώς;

οποία από κοινού αντικείμενο δεν μπορεί να βρεθεί;
Μπορείτε παρακαλώ να το περιγράψω λεπτομερώς;Ο κοινός libvisadev.so αρχείο αντικείμενο δεν μπορεί να ανοίξει κατά τη φόρτωση του κοινού βιβλιοθήκη από το LDV 5,11 κατάλογο εγκατάστασης.

ln-s tools.lnx86 εργαλεία

Έχω δημιουργήσει μια συμβολική σύνδεση για tools.lnx86 πριν από τη δημιουργία του. Cshrc αρχείο δέσμης.Το πρόβλημα εξακολουθεί
εξόδους.

Επεξεργασία σας / etc / csh.cshrc csh.loginΠώς μπορείτε να επεξεργαστείτε τόσο τις csh.login csh.cshrc και αρχεία;

Opuspath εγκατάσταση είναι πιο χρήσιμη, υποθέτω.

Έχω το ίδιο πρόβλημα να ξεκινήσει nclaunch ver.5.11.

Μήνυμα λάθους: σφάλμα κατά τη φόρτωση βιβλιοθήκες μερίδιο: libvisadev.so: δεν μπορεί να ανοίξει το μερίδιο αρχείο αντικείμενο: Δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο ή κατάλογος

Lateron προσπάθησα αυτό με nclaunch ver.4.0 και αυτό έλυσα.

Παρακαλούμε, που μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα;

Γεια σου, όλα:

Έχω σταθερό επιτέλους αυτό το πρόβλημα.Απλά ενημέρωση των LDV 5,1 γραμμή βάσης, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες LDV 5,1 πακέτο ΔΑΜ.Ακόμη και αν το nclaunch πρόβλημα έχει πάει, υπάρχουν ορισμένα προβλήματα με simvision που κλείνω το τηλέφωνο κατά τη διαδικασία της προσομοίωσης στο Evironment ICFB.Επίσης, η ncveriog δεν μπορεί να τρέχει από το x-τερματικό.Μπορεί ο καθένας να καθορίσει αυτά τα σφάλματα;sunny656

hi sunny656,

Δεν θα μπορούσα να βρεθεί LDV 5,1 ISR στο διακομιστή FTP Cadence.
Υπάρχουν μόνο πλήρες και πακέτα επικάλυψης.
Παρακαλώ πείτε μου τη διαδρομή καταλόγου.

Ευχαριστώ

Hi Egon,

Δοκιμάστε το LDV5.1 πακέτο ISR: ISR200401231650_LDV51_lnx86_1of1.tar.Καλή τύχη!

sunny656

Ίσως μπορείτε να πείτε τη διεύθυνση μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

γεια,
υπάρχει anyother τρόπος με τον οποίο μπορούμε να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα.Είμαι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα για IC5 και LDV5.Είμαι με το Linux 9,0 .... Νομίζω ότι θα πρέπει ωστόσο να επανεγκαταστήσετε στο 7,3 redhat.

Έχουμε κάποια λύση εκτός από την αντικατάσταση της έκδοσης γραμμή βάσης;;

εις υγεία,
Gold_kiss

Γεια σου,
U μπορεί να με βοηθήσει
Δεν μπορώ να ξεκινήσει ncsim .. έχω ακόλουθο σφάλμα ..

ncsim: σφάλμα κατά τη φόρτωση κοινές βιβλιοθήκες: libudm.so: δεν μπορεί να ανοίξει κοινά αντικείμενα αρχείο: Δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο ή κατάλογοςu μπορεί να με βοηθήσει σε αυτό.
Ευχαριστώ,
Gold_kiss

Νομίζω πως θα μπορούσε να LD_LIBRARY_PATH να $ (LDV_INST_DIR) / tools / lib.

αν τρέχετε το op RH9, ίσως θα πρέπει να το κάνετε αυτό: mv / lib / tls / lib / tls.bak

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με RH μου 7,3

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back