Ψάχνετε για την παρουσίαση εργαστηρίου TCL από Synopsys

W

wakaka

Guest
Γεια σου, κάποιος έχει την Tcl παρουσίαση εργαστηρίου από Synopsys; Έχω ακούσει μερικές διαφάνειες, αλλά καταφύγιο ολοκληρωθεί ακόμα. Τώρα δεν είμαι σε θέση να το βρείτε πια. Όποιος έχει το μερίδιο plz το αν το μυαλό dun u, ευχαριστώ.

Firmę z nadgryzionym jabłuszkiem w logo można lubić lub nie, ale nie da się zaprzeczyć, że produkty Apple rozchodzą się jak świeże bułeczki i nic nie wskazuje na to, by sytuacja ta miała się w najbliższym czasie zmienić. Według prognoz analityków z KGI Securities w tym kwartale padnie kolejny rekord sprzedaży iPhone'ów. Dotychczas oba modele szóste...

Read more...

μπορείτε να κατεβάσετε από την ιστοσελίδα του Synopsys ελεύθερα

i δεν είναι σε θέση να το βρείτε στο solvnet.

Κατάρτιση για τη ζήτηση εικονική αίθουσα κατηγορίας είναι κλειστή. Αν χρειάζεστε πάλι, μπορείτε να κάνετε αίτηση για αυτό το mail id (ces_registrar@synopsys.com) με αντικείμενο αίτηση για την κατάρτιση TCL1 ή κλπ.. Χαιρετισμοί, Sam

Εδώ είναι οι σημειώσεις εργαστηρίου TCL από Synopsys: Dont ξεχάσετε να PUSH κουμπί βοήθειας για:

Έχω τις σημειώσεις, αλλά εγώ wan ακριβώς το εικονικό δωμάτιο τάξη ........ :) Αλλά ούτως ή άλλως, χάρη μάγκα.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back