Ψάχνετε για καλό λογισμικό για το σχεδιασμό φίλτρα κοιλότητα μικροκυμάτων

Αγαπητοί nandopg, Πώς μπορώ να έχεις υγιεινής wavecon του; και μου εμπιστοσύνη.

Οι πληροφορίες τρίτων δεν είναι necessairly ψευδής. Ι μιά φορά συνεργάστηκε με ένα άτομο που ήταν πολύ ταλαντούχος. Είχε σημειωθεί καλό να πει για το Orcad πρόγραμμα που σχεδιάστηκε προσαρμοσμένη λογική. Ακόμα κι αν δεν έχω χρησιμοποιήσει αυτό το πρόγραμμα, νομίζω ότι η εμπειρία του είναι έγκυρη. Κάποτε woked με ένα άτομο που στο παρελθόν εργάστηκε σε μια εταιρεία που έκανε ένα πρόγραμμα φίλτρο μικροκυμάτων που σήμερα δεν χρησιμοποιούνται συχνά. Μου είπε ότι το μεγάλο παράπονο από τους χρήστες ήταν το σκοτεινό περιβάλλον των χρηστών. Μου είπε επίσης ότι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας γνώριζαν αυτό και αρνήθηκε να βελτιωθεί η διασύνδεση. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αυτό το πρόγραμμα, αλλά οι παραπάνω πληροφορίες δεν είναι ψευδής λόγω αυτού.

hello freinds! Parfil και Ελλειπτικές ενημερώνονται τώρα! (02/17/2003) http://www.waveconsoft.com/ ας ρίξουμε μια ματιά στο ολοκαίνουργιο εκδόσεις Parfil V4.4 και Ελλειπτικές v4.3. Ελπίζω να εξαλειφθούν όλα τα ελαττώματα. είχαν έναν χρόνο. τις καλύτερες ευχές. u_f_o

Όπως έχουν υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον για ένα απλό πρόγραμμα για το σχεδιασμό μεσοδακτύλιες φίλτρα bandpass, άρχισα να αναζητήσετε αρχεία μου και βρήκα ένα άρθρο στο ραδιοερασιτεχνισμό Magazine Ιανουαρίου 1985 από Jerry Hinshaw "Computer-Aided μεσοδακτύλιες Bandpass Filter Design" Το άρθρο υποστηρίζει ένα αναπαραγόμενο προσαρμοσμένη σχεδιασμού στην περιοχή συχνοτήτων 0,4 έως 5 GHz. Έχω δοκιμάσει προσωπικά και έδωσε άριστα αποτελέσματα σε MHz 550 6 φίλτρο πόλο με μόλις 3 MHz σωματικού βάρους! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε παλιά DOS-υπολογιστή για να τρέξει, ακριβώς όπως το Good Old Days: D Το πρόγραμμα είναι γραμμένο σε απλή Q-Basic, χωρίς γραφικά, αλλά εξακολουθούν να έχουν 200 + γραμμές κώδικα. Προσπάθησα να κάνω μια σάρωση από παλιά φωτο-αντίγραφο μου και νομίζω ότι είναι δυνατόν για να το διαβάσετε, μέγεθος αρχείου 160 kb. Έχω προσπάθησε πραγματικά να βρει το πρόγραμμα σε ηλεκτρονική μορφή χωρίς καμία τύχη. Το πλήρες άρθρο είναι 12 σελίδες με πολλές εικόνες και δοκιμαστική λειτουργία του προγράμματος. Που μπορώ να κάνω copyy ένα πλήρες αρχείο, αλλά παρακαλώ μου PM, το μέγεθος του θα είναι αρκετά MB! Ίσως κάποιος με πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο να το hack κάτω;; Ή δεν είναι HR διαθέσιμο ως PDF σε CD ROM; Cheers / WD

Αγαπητοί WebDog Μπορείτε να email το πλήρες άρθρο »με υπολογιστή Bandpass μεσοδακτύλιες Filter Design" για μένα; Το email μου είναι microwaveempire@hotmail.com . Ευχαριστώ!

Microwaveboy, ελέγξτε το e-mail .... Πρόκειται για μια σαρωμένη εικόνα του μια λίστα προγραμμάτων. 200 γραμμές + βασικών κωδικό! Αν καταφέρετε να πληκτρολογήσετε όλα, plz το post εδώ: DI δεν έχουν ηλεκτρονική έκδοση του άρθρου, συγνώμη. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα pdf, αλλά η ποιότητα του αντιγράφου μου είναι τόσο κακή που είναι σχεδόν αδύνατο να OCR έτσι θα είναι gif-εικόνες, δηλαδή μεγάλες πράγματα. / WD

webdog. Έχω πάρει ήδη. Σας ευχαριστώ για την πολύ

Microwaveboy (και κάποιους άλλους) από τότε που παρακάλεσε τόσο όμορφα αποφάσισα να δημιουργήσετε ένα αρχείο PDF με το πλήρες άρθρο από Ham Radio Ιανουαρίου 1985. Παρακαλούμε να κατανοήσετε αρχική μου ήταν ένα αντίγραφο από ένα αντίγραφο, αλλά πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι ευανάγνωστο .... Μη διστάσετε να ρωτήσετε αν έχετε πρόβλημα ανάγνωσης. : O Cheers / WD

Γεια σας ανθρώπους. Συγνώμη για να έρθει λίγο αργά στη συζήτηση. Αλλά θα ήθελα να φύγουμε από εδώ μικρή συνεισφορά μου. Το πρόγραμμα που συζητούσαν, σχετικά με αυτό το μεγάλο άρθρο από Ham άνθρωποι είναι ακόμα διαθέσιμη στο διαδίκτυο χάρη στο wa4dsy ραδιοερασιτέχνη. Το πρόγραμμα μετατράπηκε από τη βασική έως γ και είναι διαθέσιμο στο παρακάτω link (όπως CGI, αλλά και τον πηγαίο κώδικα): http://www.wa4dsy.net/cgi-bin/idbpf Σ.

Γεια σου, εγώ σας συστήσω να χρησιμοποιήσετε WASP-NET για κυματοδηγού φίλτρο σχεδιασμού. , Το οποίο είναι ένα πολύ επαγγελματικό εργαλείο βασισμένο σε Moment-Μέθοδος, FEM και κυρίως για τον τρόπο που ταιριάζουν μέθοδο.

Μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορεί να θεσπίσει ένα ψευδή στις συνιστώσες κοιλότητα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Lupin

Υποθέτω ότι δεν είστε μιλώντας στο recuring μπάντα, αν όχι τότε, έχω να σας ρωτήσω πώς είναι αντηχεία σας επισυνάπτονται, είναι αυτοί μηχανικά ή βιδωμένη, πρέπει να έχετε μια ασφαλή εφαρμογή για την στέγαση ή νομίζω ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει αυτό το , αν θα μπορούσατε να λεπτομέρεια λίγο περισσότερο θα μπορούσα να ellaborate περισσότερα

Κάνω μια γενική λογική ... δοθεί ένα φίλτρο κοιλότητα και ένα σήμα εισόδου χωρίς καμία ψευδή .. μπορώ να έχω έξοδο (φιλτραρισμένο) σήμα με πλαστά .. αν ναι, τι μπορεί να είναι ο λόγος για μια γενική φίλτρο κοιλότητα; Διαφορετικά, εάν το σήμα εισόδου έχει μια ψευδή .. Τι μπορώ να περιμένω; Μια αλλαγή; Αν ναι γιατί; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Lupin

Δεν είμαι θετικός, αλλά, θα πρέπει να πει όχι, μπορώ να φιλτράρω μπορεί να στρεβλώσει ένα σήμα, φυσικά, στα διάφορα αρχοντικά, αλλά δεν θα εισάγουν τα στοιχεία δεν υπάρχουν ήδη, ένα φίλτρο μπορεί να μετατοπίσει τη φάση βέβαια, γι 'αυτό Θα πρέπει να πω, όχι ψευδή, θα προστίθετο, τι θα συμβεί είναι ότι θα περάσει συχνότητες δεν είναι υποτίθεται ότι το πολύ Τώρα υπάρχουν και άλλα πολύ πιο expierienced φίλτρο μηχανικοί εκεί έξω που μπορεί να γνωρίζουν περισσότερα από μένα και χαιρετίζω κάθε είσοδο από τους ευχαριστίες

ο οποίος είναι ο πρώτος persion του ομοαξονικού φίλτρων

Δοκιμάστε ΦΙΛΠΡΟ, μπορεί να προσομοιώσει και synthetise πολλά είδη φίλτρων: σταυρό και την άμεση συνδυασμό, combline, interdigidal, ίριδας σε συνδυασμό, παροδικά ecc ... http://www.eee.metu.edu.tr/ ~ nyil / filpro.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back