Ψάχνετε για καλό λογισμικό για το σχεδιασμό φίλτρα κοιλότητα μικροκυμάτων

T

Tavarnelle

Guest
Hi όλα Ψάχνω για ένα καλό λογισμικό για το σχεδιασμό φίλτρα κοιλότητα μικροκυμάτων (ίριδα, μεσοδακτύλιες κλπ.). Μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει, παρακαλώ; Χαιρετισμός Tavarnelle.

Ρίξτε μια ματιά σε = = Mfilter από Eagleware. Είναι μια πολύ εύκολη στη χρήση και την υψηλή ακρίβεια του προγράμματος. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο h ** p: / / www.eagleware.com Μετά το σχεδιασμό του φίλτρου, simultate και να ρυθμίσετε την fitler χρησιμοποιώντας φυσικό μοντέλο και στη συνέχεια ελέγξτε τελικά το σχέδιό σας με EM-προσομοιωτή και θα έχετε ένα λειτουργικό φίλτρο μικροκυμάτων για βέβαιος. Ένα πολύ απλό βασικό πρόγραμμα για DOS δημοσιεύθηκε στην Ham Radio χρόνια πριν, αλλά ένιωσα μια 600 MHz στενό φίλτρο μεσοδακτύλιες μπάντα: δεν είχα κανένα πρόβλημα να επιτύχει τους στόχους του σχεδιασμού μου. Η συγγραφέας υποστήριξε ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει πάνω από 1 GHz, και έδειξε 1300 MHz φίλτρο. I migh έχουν μια λίστα με το πρόγραμμα, αν σας ενδιαφέρει. Καλή Τύχη / WD

Με συγχωρείτε, webdog, ξέρω ότι eagleware επιτρέπει sintesys και προσομοίωση των microstrip (σε υπόστρωμα) και όχι στο AIR ... Είναι σωστό; : Oops: Θα ήθελα να σχεδιάσουν τα φίλτρα για τον αέρα, για παράδειγμα με τη χρήση κυματοδηγός με ίριδας και / ή βίδες BTW, είμαι ενδιαφέρονται για το λογισμικό σας, εάν το σχεδιασμό αυτών των φίλτρων: wink: Σας ευχαριστώ πολύ! Tavarnelle.

γεια Tavarnelle! για φίλτρα κυματοδηγό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Ζηλανδία COCAFIL, NET WASP και MicrowaveWizard Mician. η τελευταία είναι η καλύτερη (imho). Δυστυχώς, όλα τα προγράμματα είναι εμπορικές. τις καλύτερες ευχές. u_f_o

Mfilter κάνουν το σχεδιασμό ό, τι υπόστρωμα που θέλετε! Μπορεί να είναι από τεφλόν ή αέρα! Εάν επιλέξετε τον τύπο σωστά μπορείτε να σχεδιάσετε ένα πολύ εύκολο μεσοδακτύλιες φίλτρο γίνονται σε μεταλλικό κουτί με καλάμια και να χρησιμοποιήσετε μια ρύθμιση βίδα στο καυτό τέλος για να ρυθμίσετε την συχνότητα συντονισμού του κάθε αντηχείο. Δεν υπολογίζουν για έλικα τύπο αντηχείο. Eagleware προσφέρουν διάρκειας 30 ημερών, προσπαθήστε-out δωρεάν, γιατί να μην ρίξτε μια ματιά στην ιστοσελίδα τους; Προσφέρουν ακόμη και ένα πολύ καλό ηλεκτρονικό βιβλίο για το σχεδιασμό μικροκυμάτων φίλτρο για δωρεάν! Περιλαμβάνεται σε βοηθήσει-τα αρχεία τους και νομίζω ότι μπορείτε να το βρείτε στο φόρουμ e-book εδώ για elektroda "Σχεδιασμός HF Φίλτρο και προσομοίωση σε υπολογιστή» από Randall Ρέα W / WD

γεια! [quote = nandopg] έχω χρησιμοποιήσει Parfil και Ελλειπτικές από WaveCon ( http://www.waveconsoft.com/ ) με μεγάλη επιτυχία μέχρι 12GHz. NandoPG [/quote] φαίνεται ότι αυτά τα προγράμματα έχουν σφάλματα και δεν έχουν ενημερωθεί από το 2000. Νομίζω ότι θα πρέπει να ελέγξετε τα αποτελέσματά της με μερικές em-προσομοιωτή. Εννοώ φίλτρα μικροκυμάτων. αυτά τα προγράμματα παράγουν εσφαλμένα αρχεία μορφής DXF. για παράδειγμα, "σε συνδυασμό παράλληλα μετασχηματιστή στο" φίλτρο DXF-αρχείο έχει λανθασμένη αντηχείο lengthes και αντηχείο αριθμός (αν ο αριθμός σας είναι μεγαλύτερη από 4). αλλά συμφωνώ, αυτά τα προγράμματα είναι πολύ χρήσιμα για τη σύνθεση σημείο εκκίνησης. τις καλύτερες ευχές. u_f_o

Αγαπητέ φίλε: διαστάσεις αποτέλεσμα του φίλτρου από Parfil και Ελλειπτικές είναι πολύ ακριβή! Έκανα ήδη τις δωδεκάδες των φίλτρων μικροκυμάτων που χρησιμοποιούν αυτά τα προγράμματα. Όσον αφορά την ενημέρωση δεν ξέρω, καθώς πήρα το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του το 1997 και από αυτούς για Είμαι πολύ χαρούμενος με τα αποτελέσματα που παίρνω. Ποτέ δεν χρησιμοποιείται DXF αρχεία που παράγονται από αυτά τα προγράμματα ή οποιαδήποτε άλλη μια φορά το DXF πρότυπο έχει υποφέρει πολλές αλλαγές κατά μήκος του χρόνου. Και πάλι, να ενισχύσει ότι αν κάποιος χρειάζεται ένα καλό πρόγραμμα για το σχεδιασμό πείσει φίλτρα μικροκυμάτων Parfil και Ελλειπτικές είναι η σωστή επιλογή. Επίσης θα ήθελα να ζητήσω από τα μέλη αυτά χωρίς την απαιτούμενη εμπειρία για να βοηθήσουμε τους άλλους να είναι ήσυχο. NandoPG

γεια! [quote = nandopg] Και πάλι, να ενισχύσει ότι αν κάποιος χρειάζεται ένα καλό πρόγραμμα για το σχεδιασμό COAX φίλτρα μικροκυμάτων Parfil και Ελλειπτικές είναι η σωστή επιλογή. [/quote] πολύτιμη αναθεώρηση! [Quote = Tavarnelle] Θα ήθελα να σχεδιάσουν τα φίλτρα για τον αέρα, για παράδειγμα με τη χρήση κυματοδηγός με ίριδας και / ή βίδες. [/Quote] αλλά σκοπός μας δεν είναι αρκετά καταφέρνω. [Quote = nandopg] Επίσης, θα ήθελα να ρωτήστε για τα μέλη χωρίς την απαιτούμενη εμπειρία για να βοηθήσουμε τους άλλους να είναι ήσυχο. [/quote] πολύ παράξενο δήλωση από πρόσωπο που χρησιμοποιεί προγράμματα πέντε χρόνια και φαίνεται ότι δεν προσπάθησε να τα χρησιμοποιούν για microstrip φίλτρα! : D ps: Είμαι πολύ ευτυχής να ξέρει ότι Parfil και Ελλειπτικές παράγουν πολύ ακριβή αποτελέσματα για ομοαξονικό φίλτρα. τις καλύτερες ευχές. u_f_o

Αγαπητοί u_f_o μου, αν θα πρέπει να έχετε πείσει φίλτρα συσσώρευση σε κοιλότητες, όπως συμβαίνει στην πρώτη θέση του αυτό το νήμα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε Parfil ή Ελλειπτικές. Δεν αμφιβολίες. Το πρόσωπο που μετά, για πρώτη φορά ζήτησε φίλτρα κοιλότητα βοήθεια, έτσι δεν είναι; Έτσι, θα πρέπει να μιλήσουμε για τι; Φίλτρα κοιλότητα, έτσι δεν είναι; Αλλά αν δεν έχετε τίποτα να πει για τα φίλτρα κοιλότητα, μείνετε ήσυχη! NandoPG

Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με το να πάει μακριά στις εφαπτομένες, αρκεί να συμβάλλει στην κατανόηση των ανθρώπων για το θέμα. Έμαθα για δύο φίλτρο προγράμματα που δεν γνώριζε. Μέχρι στιγμής, κανείς δεν μίλησε για το πρωτότυπο θέμα της πραγματικής φίλτρα κοιλότητα κυματοδηγό που είναι έξι όψεων μεταλλικά κουτιά που ενέργειας ζευγάρι μεταξύ τους μέσα από τις τρύπες στο κοινό τους τοίχους τους.

Αγαπητοί φουσκωμένος (;) Παρακαλούμε, ρίξτε μια ματιά στην πρώτη θέση του αυτό το νήμα. Τι συμπέρασμα βγάζετε; NandoPG

φίλτρο βιβλίο eagleware είναι πολύ καλή αναφορά σχεδιασμού.

Μπορεί κανείς να δώσει συμβουλές σε έξι όψης μεταλλικά κουτιά με πείρο τρύπες (ίριδα) μεταξύ τους; Υπήρξε συζήτηση σχετικά με κυματοδηγό φίλτρο προγράμματα που έχουν περιοδικές διαταραχές σε προγράμματα κυματοδηγό και ανάλυσης, αλλά καμία συζήτηση σχετικά με τις λεπτομέρειες των προγραμμάτων για την πραγματική resoanant κοιλότητα, με το φως τομέα E σύζευξη μεταξύ τους. Έχω δοκιμάσει mican και βρήκε το φίλτρο του σχεδιασμού ήταν πολύ ανόητη και δεν υπήρχαν μηνύματα λάθους για να σας πω γιατί δεν θα πάμε στο επόμενο στάδιο. http://www.engineers.com/ESEPTUM/eseptum.htm είναι ένα άλλο πρόγραμμα, αλλά δεν ξέρω πόσο καλά λειτουργεί.

αγαπητέ μου, αγαπητέ, πολυαγαπημένοι NandoPG! [quote = nandopg] u_f_o αγαπητέ μου, αν θα πρέπει να έχετε πείσει φίλτρα συσσώρευση σε κοιλότητες, όπως συμβαίνει στην πρώτη θέση του αυτό το νήμα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε Parfil ή Ελλειπτικές. Δεν αμφιβολίες. [/Quote] Δεν χρειάζεται να πεισθούν τα φίλτρα! Δείτε παρακαλώ στο πρώτο και τρίτο των μηνυμάτων του αυτό το νήμα. συγγραφέας των υστέρων είναι Tavarnelle. βλέπετε λέξη «πείσει»; Μπορώ να δω τις λέξεις "κοιλότητα", "κυματοδηγό" και "ίριδες". Ναι, μπορώ να δω λέξη "μεσοδακτύλιες" πάρα πολύ. Λόγω αυτής της λέξης που έχετε δικαίωμα να μας πείτε τις απόψεις σας. αλλά δεν έχετε κανένα δικαίωμα να κλείσει το στόμα τους άλλους ανθρώπους, που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία στο σχεδιασμό φίλτρων. ματιά στην ακόλουθη ανισότητα: φίλτρα κοιλότητα>> ομοαξονικό + φίλτρα κυματοδηγό>> ομοαξονικό φίλτρα είναι σωστό; αυτός ο ίδιος. να σταματήσει η διαφήμιση σας της bugged ακριβά εμπορικά προγράμματα, να σταματήσει το spam σας, μου PM, αν θέλετε να ξέρετε τη γνώμη μου για σένα. τις καλύτερες ευχές. u_f_o ps: όταν έχω desined πρώτη μεσοδακτύλιες μου "πείσει" φίλτρο (το 1974), έχω χρησιμοποιήσει στυλό, χαρτί, εγχειρίδιο και ηλεκτρομηχανολογικών αριθμομηχανή.

Γεια σας φουσκωμένος! - Για eSeptum: φαίνεται ότι χρησιμοποιεί κατά προσέγγιση κλειστό τύπους μορφή για ίριδες και δεν είναι αρκετά ακριβής. (I προσπάθησε v3.2, i σε σχέση με mician και CST αποτελέσματα MWO και με πειραματικά δεδομένα πάρα πολύ). - Για mician έργο σας: τι είδους ίριδες είχε χρησιμοποιήσατε; ποια έκδοση mician χρησιμοποιείτε; παρακαλούμε να το αναφέρετε με φίλτρο παραμέτρους σας, και εγώ θα το δοκιμάσω με την έκδοση που έχω. μπορεί να είναι οι απαιτήσεις σας δεν είναι εφικτό με ίριδες σας; αν μπορείτε να μου PM το έργο σας. τις καλύτερες ευχές. u_f_o

Αγαπητοί UFO, 1 - Πολύ ενδιαφέρουσα η εξίσωση που δημοσιεύτηκε παραπάνω. Δυστυχώς δεν μπορούσα να καταλάβω το πλήρες νόημά της. Αλλά θα προσπαθήσω σκληρότερα. Λυπάμαι. 2 - Ακριβώς το 1974 ήμουν χρησιμοποιώντας ένα IBM / 360 για να γράψει προγράμματα που μου σχετικά με τις δομές μικροκυμάτων και όχι μόνο το χαρτί, εγχειρίδιο και ηλεκτρομηχανολογικών αριθμομηχανή. Λυπάμαι και πάλι. 3 - Φαίνεται ότι δεν χρησιμοποιείτε ποτέ Parfil ή Ελλειπτικές πριν. Έτσι η εμπειρία σας δεν σας επιτρέπει να πούμε το πρόγραμμα δεν λειτουργεί. 4 - Δεν είστε ο πρώτος χρήστης που θα δημοσιεύσει μήνυμα σε αυτό το νήμα. Έτσι, αυτό που συνιστάται δεν ήταν για σένα. 5 - Πραγματικά δεν με νοιάζει τι σκέφτεστε για μένα. Λυπάμαι και πάλι. NandoPG PS: Παρακαλώ, μην μου PM ποτέ.

Για όσους από εσάς δεν είναι εξοικειωμένοι με το παρελθόν, η IBM 360 ήταν στην κορυφή της γραμμής του υπολογιστή από την IBM κατά το χρόνο. Το ηλεκτρονικό μέρος ήταν περίπου 2 μέτρα ύψος, 1 μ. βάθος, και πλάτους 4 μέτρων. Οι συσκευές εισόδου και εξόδου ήταν περίπου 2 κυβικά μέτρα σε όγκο το καθένα. Απαιτούσε από περίπου 4 άτομα για να το τρέξει. Τα προγράμματα ήταν "γραμμένο" σε διάτρητες κάρτες μία γραμμή ανά κάρτα. Ένα δύο ενισχυτή τρανζίστορ, που προσδιορίζεται με SPICE πήρε περίπου 20 δευτερόλεπτα για να τρέξει και η παραγωγή ήταν τυπωμένα σε χαρτί 0,7 m πλάτος. Η "γραφικά" έγιναν με τη θέση του ____ ------ ........ ******* και σύμβολα σε ένα αργό προσέγγιση σε ένα γράφημα. Μηχανικοί υπολογιστές ήταν μια κατάπληξη στο behold. Θα μπορούσαν να κάνουν + - x / λειτουργίες με 20 ψηφία. Έκαναν θαυμάσια θορύβους όπως υπολογίζεται πλήρως με την περιστροφή των δίσκων που είχε εμφανίσει το 10 ψηφία για circumfrence τους. Οι άνθρωποι με μουσική ικανότητα θα συσκευή αριθμούς για να υπολογίσετε το οποίο θα κάνει μουσικά μοτίβα ρυθμό και τους ήχους, όπως το μηχάνημα άλλαξε τα ψηφία και μετατοπίζεται προς το επόμενο. Επίσης, μια υπενθύμιση ότι μόνο οι άνθρωποι που γράφουν διάσημες όπερες και συμφωνίες επιτρέπεται να είναι κρίσιμη και γκρινιάρης προς τους άλλους σε αυτό το site.

γεια NandoPG! Είμαι πολύ ευτυχής που σας βλέπω ξανά! 1 - χωρίς σχόλια. 2 - Έχω βαρεθεί σύντομα με ηλεκτρομηχανολογικών αριθμομηχανή και έχω γράψει σύντομα το πρόγραμμά μου για μεσοδακτύλιες και combline φίλτρα, το χρησιμοποιούν μέχρι τώρα μερικές φορές και δεν χρειάζεται να Patfil για τέτοια φίλτρα. 3 - Ναι, έχω χρησιμοποιήσει Parfil και Ελλειπτικές μόνο για microstrip δομές (βλ. 2), δεν είχα ποτέ δεν είπε ότι δεν εργάζονται, αλλά έχουν unaccurate αποτελέσματα. προσπαθήστε παρακαλώ και μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι είναι σωστό. τη σειρά 'αρχάς την προσοχή σας στο πάνω ζώνη αποκοπής. Δοκιμάστε επίσης "παράλληλα σε συνδυασμό μετασχηματιστή στο" - δεύτερη αριστερά εικονίδιο dialogbox. υπάρχουν καλές ιδέες σε αυτά τα προγράμματα, αλλά είμαι ενοχλημένος από gedanken προϊόντα. περίπου DXF - είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο για την microstrips για εισαγωγές-εξαγωγές. έχουν αστείο λάθος - διπλασιάστηκε SEQEND χορδές. Έχω patched κώδικα και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους, αλλά στην έκδοση 4.2.1 που δεν διορθώσεις. σταμάτησαν να εργάζονται. 4 - αυτό είναι καλό. 5 και ps - τις σκέψεις και την αίσθηση μας είναι ομοειδή. τις καλύτερες ευχές. u_f_o

Hey NandoPG και UFO, παρακαλώ να κρυώσει. Είστε και οι δύο είναι μερικά από τα πιο αγαπημένα και πολύτιμα μέλη που ξέρω επειδή είμαι στο διοικητικό συμβούλιο και είναι ήδη εδώ και πολύ καιρό:) Μπορώ να καταλάβω NandoPG για το spam εδώ είναι γελοία και οι περισσότερες από τις θέσεις είναι μόνο χάλια, αλλά u_f_o είναι ένα πολύ σεβαστό μέλος της μικρής Pro κοινότητά μας εδώ μέσα. Πρέπει να ενθαρρυνθεί σοβαρές συζητήσεις μεταξύ των vaulable μελών και να μην τα απόβλητα προσπάθειες για να δοθεί απάντηση κάποια "γενικής" και πιο συχνά ανόητο θέσεις. Είμαι πραγματικά νευριάσει με τους λαούς υποστηρίζοντας τα πράγματα στις ... «φήμες, που άκουσα, μου είπαν, ένα άτομο που γνωρίζω, κλπ." Είμαστε εδώ για να μοιραστούμε τη δική μας εμπειρία, τις γνώσεις, πληροφορίες κλπ, άλλοι όχι ». Είναι λόγος για τον οποίο εκτιμώ τα μηνύματα σας (όχι μόνο δικοί σας - αλλά σε μια μικρή κοινότητα pro πολύ) υψηλό. Και μιλώντας ειλικρινά, έχω αισθανθεί όπως σας παιδιά πολλές φορές όταν βλέπω κάποια ερώτηση, όπως - "ποια είναι η καλύτερη ...?". Αυτό είναι βλασφημία γελοίο και δείχνει 2 πράγματα. Είτε άγνοια ή απλά εμπαιγμός από εμάς. Έτσι, καλώ κάθε μία να φτάσουμε στο σημείο και να σταματήσει το spamming wodnerful πλοίο μας με την "γενική" λεκτική κατασκευή του είδους φαίνεται από τα παραπάνω. cheers, Με φιλικούς χαιρετισμούς

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back