Τι είναι τα εργαλεία EDA;

Z

zahrein

Guest
Θέλω μόνο να ρωτήσω ποια είναι η έννοια του ΕΟΑ εργαλείων.Χρησιμοποιώ μόνο αυξομείωσης εργαλεία για το σχεδιασμό κυκλωμάτων.Είναι μέρος του ΕΟΑ εργαλεία;

Ναι.EDA = Electronic Design Automation.

Κάθε εργαλεία για κύκλωμα & FPGA CPLD & σχεδιασμός είναι EDA εργαλεία.(όπως ORCAD, CADENCE, XILINX, HSIM, HSPICE, ....).

siosavin έγραψε:

Ναι.
EDA = Electronic Design Automation.Κάθε εργαλεία για κύκλωμα & FPGA CPLD & σχεδιασμός είναι EDA εργαλεία.
(όπως ORCAD, CADENCE, XILINX, HSIM, HSPICE, ....).

jamesyang1209 έγραψε:siosavin έγραψε:

Ναι.
EDA = Electronic Design Automation.Κάθε εργαλεία για κύκλωμα & FPGA CPLD & σχεδιασμός είναι EDA εργαλεία.
(όπως ORCAD, CADENCE, XILINX, HSIM, HSPICE, ....).

Hi ME,
Ξέρω ότι αυτό ήχο αστείο, αλλά μόλις χρησιμοποίησα AutoCAD LT για κάτι ηλεκτρονικά σχηματική.Και είδα ποτέ κάποιον που χρησιμοποιούνται MS Excel για το σκοπό αυτό πάρα πολύ.

AutoCAD είναι ένα CAD ((Computer Aided Design) tool.I νομίζω ΕΟΑ είναι ένα μέρος της softwae CAD.

Στις περισσότερες εταιρεία IC Design, αυτοί που διατηρούν το λογισμικό EDA

εργασίας και ονομάζονται CAD Μηχανικός.Έτσι νομίζω ΕΟΑ ανήκουν σε

CAD.Και όταν σε μια εταιρεία IC Design, μπορούμε να σκεφτούμε ΕΟΑ ίση

CAD.Μετά από όλα, μερικές φροντίδα άνθρωπος για τη διαφορά.

Δεν νομίζω ότι είναι CAD όλα τα εργαλεία EDA εργαλεία.

CAD εργαλεία είναι εργαλεία σχεδίασης.
Αλλά νομίζω EDA εργαλεία θα μπορούσαν επίσης να είναι εργαλεία όπως το Matlab, PLD εργαλεία και ίσως μεταγλωττιστές.Δεν νομίζω ότι είναι αυτά τα εργαλεία CAD εργαλεία.

Υπάρχουν πολλά εργαλεία που χρησιμοποιούν για την ΕΟΑ, εξαρτώνται από την απαίτηση σας, u θα χρησιμοποιήσει έναν από αυτούς ή περισσότερο, μου αρέσει το Cadence και Mentor.

Χαιρετισμοί

Ένα από εργαλείο ΕΟΑ είναι ΟΠΠ της Intel 4,0 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ.Η ταχύτητα βιβλιοθήκης σας ΕΟΑ εφαρμογής.
Νέο βιβλίο για τη βιβλιοθήκη βρίσκεται στο EDAboard.com Forum

ftopic82928.html

Σηκωθείτε και απολαύστε το!!

cat_basilio έγραψε:

Ένα από εργαλείο ΕΟΑ είναι ΟΠΠ της Intel 4,0 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ.
Η ταχύτητα βιβλιοθήκης σας ΕΟΑ εφαρμογής.

Νέο βιβλίο για τη βιβλιοθήκη βρίσκεται στο EDAboard.com Forumh ** p: / / www.edaboard.com/ftopic82928.htmlΣηκωθείτε και απολαύστε το!!

ME έγραψε:Δεν μπορώ να SÉÉĘ πώς αυτό θα πρέπει να είναι ένα εργαλείο EDA;;;

Ναι δεν είπα τίποτα για την τοποθεσία δεν υπάρχει, έχω δει alredy την τοποθεσία, αλλά δεν μπορώ να δω πώς αυτό θα πρέπει να είναι ένα εργαλείο ΕΟΑ.
Πώς είναι αυτή που σχετίζονται με EDA εργαλεία;

Νομίζω ότι όλα τα εργαλεία μπορεί να ΕΟΑ εργαλεία στην ώρα του.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε πρόγραμμα να κάνει την εργασία σας πιο γρήγορα.Τότε αυτό το πρόγραμμα να γίνει μέσα ΕΟΑ σε αυτήν την περίοδο.

yangvic έγραψε:

AutoCAD είναι ένα CAD ((Computer Aided Design) tool.I νομίζω ΕΟΑ είναι ένα μέρος της softwae CAD.

ΕΟΑ είναι επίσης CAD Tools αλλά χρησιμοποιείται σε ηλεκτρονική τομέα.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back