Πώς να σχεδιάσει ένα ρυθμιστικό να οδηγεί ένα καλώδιο 1500 σε 3000um

Γεια Sinina, ουσιαστικά πρόκειται για πειραματισμό της οποίας είμαι προσπαθεί να προωθήσει αυτήν τη μακρά του σύρματος 3000um.

Στην προσομοίωση HPSICE μου, έχω προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει μια ζώνη (2 αναστροφείς) με τάση τροφοδοσίας του 1V για την παρατήρηση των επιπτώσεων της οδήγησης αυτής της μακράς σύρμα.

Από την κυματομορφή, σημειώνεται ότι έλαβε το μήνυμα 3ns για να ταξιδέψει από το ένα άκρο του καλωδίου στην άλλη άκρη της λογικής, όταν αλλάζει από 0 σε 1.Όσο για την 1η έως 0, χρειάζεται περίπου 500p-sec.Η κυματομορφή μοιάζει ακριβώς όπως το sawtooth κυματομορφή.

Το μέγεθος διαφορά του 1ου (4.5um για PMOS) και 2ο αναστροφέα (9um για PMOS) είναι γύρω στα 3x.Το πλάτος PMOS να NMOS πλάτος είναι 2:1 και έχω δοκιμάσει την προσαρμογή του λόγου, μέχρι 6:1, αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν βελτίωσε την απάντηση ότι πολλά.

Υπάρχει πράγματι δεν συσκευή Α και Β τη στιγμή που είναι μόνο δική μου πειραματισμός για να παρατηρεί και να αναλύσουν τον εν λόγω αντίκτυπο.Είμαι, επίσης, προσπαθώ να καταλάβω ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους της μνήμης, δηλαδή.με 2 ή 4 inverter στάδιο στάδιο inverter κλπ.

Οποιαδήποτε πρόταση για τα παραπάνω;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back