Πώς να σχεδιάσει ένα ρυθμιστικό να οδηγεί ένα καλώδιο 1500 σε 3000um

T

tch77_pt75

Guest
Όποιος ξέρει κάποιο buffer του σχεδιασμού να οδηγεί ένα καλώδιο 1500 σε 3000um μήκους;

Πολλά ευχαριστώ εκ των προτέρων

σε ποια συχνότητα;

αναλογική ή ψηφιακή;

Είναι το ψηφιακό ρολόι ......... σε συχνότητα περίπου 1GHz ...... Pls συμβουλές.Σε ευχαριστώ.

Είναι το 1500 ως το 3000um είναι το συνολικό μήκος του καλωδίου, ή τη διάμετρο του σύρματος;

1500 έως 3000um είναι το συνολικό μήκος του καλωδίου.

Νομίζω ότι εννοείτε μικρο = 1 * 1exp-6
Έτσι για 1500um σύρμα = 1500/1000000 = 0.0015meter εκατοστόμετρο = 0,15

Το μήκος αυτό είναι πολύ μικρή.Ελπίζω ότι έχω καταλάβει αυτό με τη σωστή way.Please πες μου, πρώτα για το θέμα αυτό.

Τι είναι δύο κυκλώματα συνδεθεί στις δύο άκρες του σύρματος;Είστε σίγουροι ότι πρέπει να έχετε μια ζώνη για το μήκος αυτό το μικρό;

Φοβάμαι ότι δεν έχουν τι εννοείς ..... Pls εξηγήσω.

buffers RC οδηγείτε φορτίων (χωρητικότητα είναι συνήθως ο κύριος hit), δεν απόσταση.Είμαστε assumming ότι το 0,15
εκατοστά σύρμα actualls συνδέεται με κάτι, και αυτό το κάτι που θα έχει χωρητικότητα και αντοχή.

Επαγωγή ή χωρητικότητα των 3 χιλιοστών προς έδαφος σύρμα είναι πολύ χαμηλή, και δεν θα χρειαστεί κάποιο buffer για το ίδιο το καλώδιο.Φόρτωσης μπορεί να είναι μια άλλη ιστορία.

Η σύνδεση είναι ως εξής: Μια συσκευή οδήγησης Β συσκευή μέσω ενός καλωδίου από το 1500 ως το 3000um.

Υπάρχει κάποιο super duper λύση να οδηγεί αυτό το μεγάλο καλώδιο, ώστε να διασφαλιστεί η ακεραιότητα του σήματος;

ΟΚ, για 1GHz, σας έχουν μήκος κύματος των 0,3 M.Αυτό είναι 300000um.Έτσι, το 1500 ως το 3000um δεν είναι μεγάλες σε όλα.Ωστόσο, είναι ένα ψηφιακό σήμα σημαίνει ότι αυτό που μεταδίδουν είναι ένα τετραγωνικό κύμα.Αυτό έχει μεγαλύτερη συχνότητα συστατικά με μικρότερα μήκη κύματος.Ακόμα δεν 3000um ως ήχο πάρα πολύ για 1GHz.

Τώρα, αυτό που λέμε είναι ότι το σημαντικό είναι πώς συσκευή Β.Λοιπόν, πώς τη συμβολή της στην πραγματικότητα είναι.Είναι χωρητικό;Είναι 50ohm;

Η συμβουλή μου είναι ότι απλά πρέπει να γνωρίζουν το συνολικό C δει από την είσοδο της συσκευής Β, στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσετε έναν οδηγό για το εν λόγω φορτίο.

Καλή τύχη!

Αρχικά εγώ συμφωνώ, αλλά θα χρειαστούν περίπου 3ns το σήμα να ταξιδέψει από το ένα άκρο του καλωδίου στην άλλη άκρη του σύρματος όταν αλλαγές λογική από 0 έως 1.

Αλλά όμως, λαμβάνει λιγότερο από 500p-sec να ταξιδεύουν από το ένα άκρο του καλωδίου στην άλλη άκρη του σύρματος, όταν η λογική αλλαγές από 1 σε 0.

Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί χρειάζεται να ταξιδεύουν 3ns, όταν η λογική αλλαγές από το 0 έως το 1, όπως έχω ήδη μεγέθους της μνήμης αυτών που ο λόγος του PMOS να NMOS είναι 2:1.

Κάθε συμβουλές

Σχετικά με την πτώση του χρόνου, 500p δεν ήχου πολύ καλή, είτε για 1GHz,
το ήμισυ του κύκλου είναι 500ps ήδη, γι 'αυτό θα κάνει πιο γρήγορα.

Σχετικά με την αύξηση του χρόνου.Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ότι ο λόγος που χρειάζεται είναι μεγαλύτερη από 2.Ίσως χρειαστεί 4:1 ή και περισσότερο.

Θα πάμε για ένα μεγαλύτερο NMOS και ένα πολύ μεγαλύτερο PMOS.

I πολύ αμφιβάλλω ότι 3ns μήνυμα ταξιδεύει κατά μήκος του σύρματος 3 χιλιοστά.Ο χρόνος του ταξιδιού θα είναι απλώς ένα tad πλέον τότε 3/3E11 [mm / mm / s] ή 10ps.Ο "Β" έχει υψηλή χωρητικότητα της συσκευής σας και του οδηγού ( "A" συσκευή) δεν μπορεί να παράσχει αρκετή οδήγησης τρέχουσα χωρητικότητα της συσκευής εισόδου "Β".Δεν έχει καμία σχέση με το σύρμα 3 χιλιοστά.Αν κοιτάξετε το πεδίο μάλλον θα δείτε ότι το σήμα δεν καθυστέρησε αλλά στρεβλώνονται, έχετε ράμπα αντί έντονη ακμή.
Πολλές φορές nubies όπως εσείς θα έκανε λάθος στην μέτρηση και, γι 'αυτό ας γνωρίζουν πώς το βρήκες σε αυτές τις πληροφορίες της "καθυστέρηση", κυματομορφής πώς μοιάζει.Getting πληροφορίες από εσάς αισθάνεται σαν το τράβηγμα δόντια σας.

Αν ζητάτε κάποιος να σε βοηθήσω, γνωστοποιεί όλες τις πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους.Μην αποβλήτων το χρόνο μας.Επίσης, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εδώ που λένε ίδιο πράγμα και θα διαφωνούν.Εάν ήδη γίνει το μυαλό σας, γιατί ρωτάτε;

Θα είναι σωστό να πούμε ότι.Είναι σαν μια είδε δόντι κυματομορφής ....... χρέωση μέχρι αργά και αποφόρτιση με ταχύτερο ρυθμό.Κάθε ιδέα για το πώς να επιλύσετε αυτό το ζήτημα;

Και πιστεύω επίσης ότι τα στοιχεία αυτά είναι λίγο υπερβολικά αργή, για 3ns αν το σήμα είναι 1.8V, ένα χωρητικό φορτίο 2pF θα απαιτούσε 1.2mA.Για να είμαι ειλικρινής, κάτι κάτω 2pF δεν ήχο πολύ δύσκολο να κάνουμε και κάτι πάνω 1.2mA ακούγεται πραγματικά εύκολο.

Λυπάμαι, αλλά πρέπει να συμφωνήσω με Sinisa, δεν σας δίνει πάρα πολλά στοιχεία.Δείτε πόσες φορές θα έπρεπε να αναλάβει κάποια δεδομένα που πραγματικά δεν ξέρω.Γιατί δεν σας το εξηγήσω λίγο περισσότερο, έτσι ώστε να είναι πιο εύκολο για όλους;

My συγγνώμη αν δεν είμαι ότι η ακριβής.Έτσι, με βάση τα σενάρια που έχουν δοθεί μέχρι τώρα, ποιες είναι οι πληροφορίες που απαιτούνται;

Ok, πρώτα ποια συσκευή είναι "Α" και "Β", είναι το είδος, μέρος #,...?Τι χρησιμοποιείτε για τη μέτρηση του σήματος κατά την είσοδο της συσκευής "Β", αν είναι παλμογράφο, τι είδους καθετήρα χρησιμοποιείτε;Ξέρετε εισροών χωρητικότητα της συσκευής σας "Β", χωρητικότητα των παλμογράφο καθετήρα (αν αυτό είναι που χρησιμοποιούνται) και οι δύο πηγή και νεροχύτη σημερινή ικανότητα παραγωγής της συσκευής σας "Α";Ποια είναι η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας, και αυτό είναι μήνυμα επίπεδο;Είναι αυτό IC σχεδιασμό ή έχετε να μας κύκλωμα από συστατικά;Είναι ρολόι μόνο μονόπλευρη ή διαφορά;

Υπάρχει τεράστιος αριθμός od ρολόι IC οδηγός που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει,
π.χ. http://www.onsemi.com/PowerSolutions/parametrics.do?id=112

Σε γενικές γραμμές, το ρολόι του σήματος εισόδου πρέπει να χρεώσει χωρητικότητα της "Β" συσκευή από χαμηλό επίπεδο λογική (VL) με υψηλό επίπεδο λογική (VH) και επιστροφή στην λογική χαμηλό επίπεδο (VL) σε λιγότερο από 1 ώρα ρολόι κύκλου ή 1ns.Με άλλα λόγια, χρέωση χρόνου και αποφόρτιση στιγμή της συσκευής "Β" εισροών χωρητικότητα μεταξύ VL-VH-VL μαζί πρέπει να είναι μικρότερη από συνολικού κύκλου ρολόι του χρόνου.VH και VL καθορίζονται από το "Β" της συσκευής και
της ηλεκτρικής τροφοδοσίας.

Έτσι συσκευή "Α" ελάχιστη ικανότητα παραγωγής τρέχουσα απαίτηση θα είναι:

I = 2fC (VH-VL)

Αυτό είναι, αν και νεροχύτης είναι ίδια πηγή ρεύματος.Σημειώστε ότι πρέπει να πάμε υψηλότερα από ότι για να έχει κάποια περιθώρια για άλλου είδους σφάλματα.

Μπορείτε εύκολα να υπολογίσετε απαίτηση για νεροχύτη και πηγή ρεύματα και μπορείτε να το μέτρο συνολική χωρητικότητα του καθετήρα και τη συμβολή της "Β" συσκευή από du, dt και μετρώνται χωριστά σημερινή ικανότητα παραγωγής των Μια συσκευή.

Έτσι τώρα, αν αυτό δεν είναι σαφές, dont ανταλλακτικά τα δάχτυλά σας από το πληκτρολόγιο και να περιλαμβάνει πληροφορίες όπως εσείς ότι θα μπορούσε να έχει σημασία.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back