Πτυχιακή Εργασία

Κάνω ένα Holter Monitor, η οποία είναι μια συσκευή να καταγράψει τα σήματα για την καρδιά μιας περιόδου ωρών morethan 24. Έχει τόσο αναλογικά και ψηφιακά υλικό, καθώς και λογισμικό που βασίζεται DSP (για την ανίχνευση των σημάτων της καρδιάς). Το DSP είναι αυτό που δουλεύω τώρα, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι να πάρει το DSP να αναγνωρίζουν ένα συγκεκριμένο τμήμα του καρδιακού ρυθμού, που ονομάζεται το μέρος QRS. Αν και αμφιβάλλω αν θα είμαι σε θέση να το τελειώσω, το έργο ήταν πολύ ολιστική και πολύ ενδιαφέρουσα. Βιο-ιατρική τεχνολογία είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πεδίο για να υπεισέλθω.

Από το ιστορικό σας είναι ηλεκτρονικά και την επικοινωνία - ένα καλό έργο σε ραδιοσυχνοτήτων CMOS αναλογική ολοκληρωμένο σχεδιασμό κυκλωμάτων - αν δείτε τι θέλουν οι εταιρείες θα βρείτε τη ζήτηση και να πληρώσει για RFIC σχεδιαστές είναι πολύ υψηλότερα από ό, τι ψηφιακή σχεδιαστές ή μηχανικοί λογισμικού - εντούτοις είναι σκληρή - αλλά, στη συνέχεια, εάν αρχίζετε τώρα σας δίνει πολύ χρόνο για να πρακτική - μια καλή επιλογή είναι η προσέγγιση μια εταιρεία και να ζητήσει για το έργο σε έναν από τους RF μπλοκ - με αυτόν τον τρόπο μπορούν να το καθορίσουν για σας, θα έχετε την εμπειρία, την καθοδήγηση και την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία - AG

γεια σου αρέσει FPGA προγραμματισμού. αν η απάντηση είναι ναι, τότε μπορείτε να το κάνετε σαν "εφαρμογή του FPGA ένα ηχητικό σήμα processsor" αντίο

Γεια σου, αν θέλεις να κάνεις κάτι για την επεξεργασία εικόνας πάει για "Σύστημα αναγνώρισης της ίριδας". είναι το καλύτερο σύστημα αναγνώρισης για την ασφάλεια. καλή τύχη για ur έργο

[Quote = dspbegin] hey u μπορεί να πάει μέσα για morphing.Its ομιλία πραγματικά good.You μπορεί να πάει για την ομιλία σε κείμενο και κείμενο σε ομιλία μεταμορφώθηκε. [/Quote] ακούγεται δροσερό ....:) κάνεις επίσης τελικό σχέδιο χρονιά μου. . η δική μου είναι σχετικά με τον ήχο και την electro ακουστική .. η ιδέα σας ακούγεται δροσερό ... Μπορείτε να επεκταθείτε περισσότερο σε εκείνο το πρόγραμμα .. χρησιμοποιώντας matlab ίσως; πώς; από modying εισόδους φωνή κάποιου μέσω formants είναι; thnx .. Ένα άλλο πράγμα ... Εκτός από αυτόν ήχου έργο .. Επίσης, έχουν udergraduate χαρτί που πρέπει να γίνουν ..:) im επίσης ένας μηχανικός ηλεκτρονικών ειδών και την επικοινωνία .... τι το σχέδιό μου είναι να είναι μια ανακοίνωση ή μηχανικός δικτύων .... μπορεί κανείς να προτείνει ως προς το τι θα ήταν φοιτητής χαρτί μου για μένα να πάρετε μια μεγάλη εμπειρία σε undergrad χαρτιά μου;! .. thnxs έτσι MCH ...:)

αναγνώρισης προσώπου: Πτυχιακή Εργασία

Γεια σου, παρακαλώ να είναι σαφές εάν u θέλουν να πάνε για έργα προσομοίωσης ή την πραγματοποίηση FPGA του. όσον αφορά τις διπλωματικές εργασίες, με άλλα θέματα, είναι καλύτερο να πάει για έργα προσομοίωσης. καλύτερα να πάει για «μείωση του θορύβου στις αναγνώρισης ομιλίας" με χρήση MATLAB, κλπ. ... εάν u πάει για προσομοίωση είναι DSP, το Matlab είναι η απόλυτη chioce, το αποφασίσουν urself πρώτα.

Γεια σου κάνεις im Ηλεκτρονικών Μηχανικών και im στο τελευταίο έτος ... θέλω να κάνω ένα FPGA με βάση σχέδιο ... οποιαδήποτε sugeestion! plz βοήθεια ...

Για να μπορείτε να κάνετε FPGA βασίζεται σχήμα διαμόρφωσης, όπου τα δεδομένα εισόδου δίνεται στο σύστημά σας και η παραγωγή είναι είτε AM, FM ή PM με βάση διαμόρφωσης επιλέξει.

γεια ... Χρειάζομαι ένα σχέδιο για την ψηφιακή υδατογράφηση εικόνας χρησιμοποιώντας DFT ή DWT .. Σας παρακαλώ βοηθήστε με ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back