Πτυχιακή Εργασία

H

hariraghav

Guest
γεια πρέπει να κάνω ένα έργο για το τελευταίο έτος μου στο χώρο της ηλεκτρονικής και της επικοινωνίας. θα μπορούσε να σας προτείνουμε κάποια θέματα και τους χώρους όπου θα μπορούσα να πάρω τέτοια έργα.

μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι με USB 2 προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε ez-οικογένεια από κυπαρίσσια, επίσης μπορείτε να βρείτε μερικά apllication στο δίκτυο GPRS επίσης να δοκιμάσετε TCP / IP δίκτυο με MCS ελπίδα να είναι χρήσιμες Φωτιά στο Wire: SM2:

hariraghav, ίσως είναι σημαντικό ότι επιλέγετε τελικό σχέδιο έτος σας έξυπνα ανάλογα με το τι σχεδιάζετε στο άμεσο μέλλον. θα πρέπει να σκεφτείτε για το τι θέλετε να κάνετε και στη συνέχεια να αποφασίσει ένα πεδίο που θα πρέπει να διερευνάται κυρίως λόγω του τομέα των ηλεκτρονικών και της επικοινωνίας είναι πολύ πολύ μεγάλη. από τον τρόπο ως μια πρώτη ιδέα, θα ήθελα να σας προτείνει να εργαστούν σε ραδιοεπικοινωνίας μέσω λογισμικού. Υπάρχει αφθονία των τροφών και πιθανούς τρόπους μελέτη ένα (μικρό) μέρος αυτού του θέματος. Φυσικά υπάρχουν και τα υλικά σε αυτό το φόρουμ νομίζω ότι ως δεύτερη ιδέα, θα μπορούσα να πω ό, τι ήταν το τελευταίο έργο μου χρόνο. i προσομοιωμένο σύνολο πομποδέκτη - QAM4 διαμόρφωση, τη συχνότητα σύμβολο μεταξύ 10 και 100 kHz, φέρουσα συχνότητα σε 433.92 MHz - για matlab (μοντελοποίησης του πομπού, δέκτη και κανάλι μετάδοσης). στη συνέχεια με άλλες ομάδες φοιτητών θα διαιρεθεί την υλοποίηση του όλου πράγματος. Έτσι πήγα στο χαμηλότερο σημείο μέρους μου, που ήταν μια αυτόματη αύξηση εξασθενητή και επίσης τελικό ενισχυτή για το δέκτη. έτσι υπήρχε μεγάλη της προσομοίωσης με το λογισμικό προσομοίωσης αναλογικών και στη συνέχεια η συγκόλληση του τμήματος αυτού. Φυσικά η συγκέντρωση όλων των μερών των διαφόρων ομάδα φοιτητών, δεν λειτουργεί πολύ καλά: D. αλλά τουλάχιστον ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον έργο που περιλαμβάνει μοντελοποίηση, προσομοίωση αναλογικών και συγκόλληση ελπίδα ότι βοηθά

Γεια σας, Αν είστε από κάποια ιδρύματα που απαιτούν κάποια πρακτική εργασία με κάποια θεωρία (με την έννοια ότι ένα τεχνούργημα υλικό είναι επίσης) που απαιτούνται μπορείτε να πάτε για 1) FPGA βασίζεται MP3 αποκωδικοποιητή 2) FPGA βασίζεται ραδιόφωνο FM 3) που βασίζεται σε SMS τηλεχειριστήριο BRM

Προτείνω εργάζονται σε DSP, είναι ένα αναπτυσσόμενο πεδίο ... Ομιλία του συστήματος αναγνώρισης και υπάρχουν πολλά σχέδια στα οποία συμμετέχουν DSP

συμπίεσης βίντεο είναι ένα άλλο πολύ καλό πεδίο σε DSP. μπορείτε να τροποποιήσετε υπάρχοντα αλγόριθμο για την εφαρμογή του ασφαλούς αλγορίθμου propreitry.

γεια προσπαθούν να εφαρμόσουν την αναγνώριση υπογραφή χρήση DSP επεξεργασία. ή atleast προσπαθούν να κάνουν μια ειδική συσκευή για οτιδήποτε u κάνουν.

[Quote = hariraghav] hi πρέπει να κάνω ένα έργο για το τελευταίο έτος μου στο χώρο της ηλεκτρονικής και της επικοινωνίας. θα μπορούσε να σας προτείνουμε κάποια θέματα και τους χώρους όπου θα μπορούσα να πάρω τα σχέδια αυτά [/quote] Ένα καλό μέρος θα ήταν το Πανεπιστήμιο Cornell:. http://instruct1.cit.cornell.edu/courses/ee476/FinalProjects/ [/ url ] Bye

Θα εξαρτηθεί από το τι σας αρέσει, Αν C, δοκιμάστε DSP? Αν HDL, δοκιμάστε FPGA ή CPLD. Davy Zhu

U μπορεί να κάνει κάποια έργα επεξεργασίας εικόνας .............. θέματα μπορεί να είναι η αναγνώριση προσώπου, η ψηφιακή υδατογράφηση και πολλά άλλα, αλλά αυτά του σχεδίου είναι σε μεγάλο βαθμό αντανακλά την προτίμηση για τον προγραμματισμό του λογισμικού σε MATLAB ή C \\ C + +, VC + +, κλπ. ...... κάποιες περιπτώσεις το υλικό θα είναι εκεί, αν u προσπαθούν να εφαρμόσουν πραγματικό πρόσωπο του χρόνου σύστημα αναγνώρισης ................... Όλα εξαρτώνται από ur συμφέρον 8):) 8)

επεξεργασία εικόνας είναι μια αναπτυσσόμενη field.so u μπορεί να πάει για τη συμπίεση εικόνας ή το δάχτυλο που ταιριάζουν εκτύπωσης.

ASSSLAM O ALAIKUM σε όλους ως u γνωρίζουν ότι DSP και FPGA με βάση τα σχέδια είναι πολύ καυτό στην αγορά. Πιστεύω λοιπόν ότι u shud λάβουν εφαρμογή ofSoftware ραδιοεπικοινωνίες χρησιμοποιώντας FPGA αυτό θα ήταν χρήσιμο σε DSP καθώς και χώρο FPGA. Επίσης u θα συναντήσετε με διάφορα ραδιόφωνα που θα είναι πολύ χρήσιμο για u. Και να έχετε κατά νου SDR είναι το πιο αναδυόμενη τεχνολογία, ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Επικοινωνίας Χάρη Usman ΕΑΒ ELECTRONICS ENIGINEER ΠΑΚΙΣΤΑΝ

Δοκιμάστε στον τομέα των πολυμέσων ασφάλεια, αν σας ενδιαφέρει στο DSP, steganography και της ψηφιακής υδατογράφησης είναι πολύ ενδιαφέροντα θέματα

Πιστεύω ότι το MP3 αποκωδικοποιητή υλοποιείται από το Πανεπιστήμιο Λουντ. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε τον πηγαίο κώδικα VHDL επίσης. Το πρόγραμμα λογισμικού θα ήταν μια μεγάλη ιδέα. Μπορείτε να κατεβάσετε πολλές πληροφορίες στο διαδίκτυο. Μια άλλη ιστοσελίδα, μπορείτε να δοκιμάσετε είναι www.tapr.org / tapr . Θα πρέπει να δοκιμάσετε κάτι στο δίκτυο αισθητήρων. Πιστεύω ότι μπορείτε να βρείτε κάποιες ιδέες στην ιστοσελίδα κελάρι κύκλωμα.

Μπορείτε να μελέτη νευρωνικών δικτύων και του σχεδιασμού ενός δικτύου για μια εφαρμογή που σχετίζονται με την καριέρα σας σαν εξίσωση κανάλι ή αναγνώριση προτύπων.

δοκιμάστε κωδικοποιείται διαμόρφωση χρησιμοποιώντας matlab

Assalam-o-Alaikum! Θέλω να έχω κάποια βοήθεια στην τελική ετήσια εργασία που σχετίζονται με κάποια επεξεργασία σήματος κάθε μία από τις ιδέες που έχουν u plz να με βοηθήσει να περιμένει την απάντησή σας

γιατί επίκλιση u προσπαθούν για έργα recocgnition μοτίβο. u μπορεί να χρησιμοποιήσει το Matlab για την ίδια.

hey u μπορεί να πάει μέσα για ομιλία morphing.Its πραγματικά good.You μπορεί να πάει για την ομιλία σε κείμενο και κείμενο σε ομιλία μεταμορφώθηκε.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back