Ποιο από τα δύο είναι καλύτερο VMWare ή VirtualPC;

Είμαι εργάζονται υπό Slackware Linux ως Χωστός για το VMware. Αρχίζω vmware τον υπολογιστή μου με το να κερδίσω, όταν χρησιμοποιούν το Protel και το λογισμικό για μερικά προγραμματιστές. Μπορείτε να μοιραστείτε σειριακή, παράλληλη και USB θύρες σας και κλπ. .. Vmware λειτουργεί τέλεια! I Δεν εχετε γνώμη σχετικά με το Virtual PC, και εχετε ένα λόγο να το δοκιμάσετε.

BTW, μπορείτε να δοκιμάσετε Boch ... είναι δωρεάν - LGPL:))) http://bochs.sourceforge.net/ Bochs είναι ένα εξαιρετικά φορητό ανοικτού κώδικα IA-32 (x86) εξομοιωτή PC γραμμένο σε C + +, που λειτουργεί με πιο δημοφιλείς πλατφόρμες . Περιλαμβάνει εξομοίωση του επεξεργαστή Intel x86, κοινή I / O συσκευών, καθώς και μια προσαρμοσμένη έκδοση του BIOS. Επί του παρόντος, Bochs μπορούν να καταρτίζονται για την εξομοίωση ενός 386, 486, Pentium, Pentium Pro ή AMD64 CPU, συμπεριλαμβανομένου του προαιρετικού MMX, SSE, SSE2 και οδηγίες 3DNow. Bochs είναι σε θέση να υλοποιούν τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα στο εσωτερικό της εξομοίωσης συμπεριλαμβανομένων των Linux, Windows ® 95, το DOS και τα Windows ® NT 4. Bochs γράφτηκε από τον Kevin Lawton και σήμερα συντηρείται από αυτό το έργο. Bochs μπορούν να συγκεντρώνονται και να χρησιμοποιούνται σε μια ποικιλία των τρόπων, ορισμένα από τα οποία βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη. Το «τυπικό» χρήση του Bochs είναι η παροχή ολοκληρωμένων εξομοίωση x86 PC, συμπεριλαμβανομένων των x86 επεξεργαστών, συσκευές υλικού, και τη μνήμη. Αυτό σας επιτρέπει να τρέξει λειτουργικά συστήματα και το λογισμικό στο πλαίσιο του εξομοιωτή στο σταθμό εργασίας σας, σαν έχεις μια μηχανή μέσα από μια μηχανή. Για παράδειγμα, ας πούμε το σταθμό εργασίας σας είναι μια Unix/X11 σταθμό εργασίας, αλλά θέλετε να εκτελέσετε Win'95 εφαρμογές. Bochs θα σας επιτρέψει να τρέχει Win 95 και το σχετικό λογισμικό για Unix/X11 σταθμό εργασίας σας, εμφανίζοντας ένα παράθυρο στο σταθμό εργασίας σας, προσομοιώνοντας μια οθόνη σε έναν υπολογιστή.

Γεια Έχω εγκαταστήσει το Linux Redhat 7.2 και (άλλες) στο Virtual PC 2004. Έχω εγκαταστήσει τα Windows 2000 Καθηγητής στο VMware Workstation. Έχω εγκαταστήσει τα Windows 98SE σε Win4Lin. Λόγω της εμπειρίας μου και της VMware Virtual PC και υποφέρουν από τη δομή ΕΝΑ αρχείο της εγκατεστημένης (επισκέπτη OS). Θέλω να πω ότι το μόνο που έχουν την εγκατάσταση ως φιλοξενούμενο λειτουργικό σύστημα είναι αποθηκευμένο σε asingle αρχείο, και αν κατά τη διάρκεια της εργασίας με το φιλοξενούμενο λειτουργικό σύστημα, Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο το σύστημα είναι συνετρίβη, τότε μπορεί να χάσει το πολύ φιλοξενούμενο λειτουργικό σας και τουλάχιστον τρέχουσα αρχεία εργασίας σας. Το επισήμανε το πρόβλημα δεν υπάρχει σε Win4Lin, αφού installes το φιλοξενούμενο λειτουργικό σύστημα σε μια ημι-πραγματική κατάσταση τροποποιώντας τον πυρήνα του Linux και εγκατάστασης των αρχείων σε ένα εγγενές σύστημα αρχείων των Windows. tnx

Έχω χρησιμοποιήσει και τα δύο, στο ίδιο μηχάνημα, για περίπου δύο χρόνια. Κυρίως για τον έλεγχο και την εκμάθηση άλλων OS'es. Μερικές φορές για να ελέγξετε αμαξάκι ή adware δένεται εφαρμογές. VMWare είναι ταχύτερη αλλά λιγότερο ευέλικτη και λιγότερες δυνατότητες. Μπορεί να είναι ένα πρόβλημα με κάποιες εκδόσεις Linux (τεστ πριν πετάξετε!). VirtualPC είναι πιο αργή, αλλά έχει περισσότερες δυνατότητες και καλύτερες εξομοιώσεων για το Linux OS'es. Για εσάς προβλεπόμενη χρήση ... Νομίζω ότι VMWare θα ήταν η καλύτερη επιλογή.

[Quote = jimjim2k] Θέλω να πω ότι το μόνο που έχουν την εγκατάσταση ως φιλοξενούμενο λειτουργικό σύστημα είναι αποθηκευμένο σε asingle αρχείο, και αν κατά τη διάρκεια της εργασίας με το φιλοξενούμενο λειτουργικό σύστημα, Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο το σύστημα είναι συνετρίβη, τότε μπορεί να χάσει το πολύ σας φιλοξενούμενο λειτουργικό και τουλάχιστον τα τρέχοντα αρχεία σας εργασίας. tnx [/quote] Αλλά μεγάλο πλεονέκτημα, είναι πολύ εύκολο αποφάσεων σε όλα τα εφεδρικό σύστημα επισκεπτών, από την αντιμετώπιση μόνο ένα αρχείο .... Έχω κάνει επίσης αντίγραφο ασφαλείας της νέα εγκατάσταση φιλοξενούμενο λειτουργικό σύστημα (για WinNT 4.0 είναι μικρό αρχείο), επειδή είναι πολύ γρήγορος τρόπος για να πάρετε φρέσκο ​​λειτουργικό σύστημα για τη δοκιμή του λογισμικού.

Πες μου εγκαταστήσει VPC σε WinXP desktop μου. Πρόσθεσα ένα άλλο λειτουργικό σύστημα (π.χ. Win98) χρησιμοποιώντας VPC. Αν Win98 που επηρεάζονται από τον ιό, ο ιός θα «πάει σε" WinXP desktop μου;

Όχι, είναι η σύντομη απάντηση. Ναι, είναι η μεγάλη απάντηση. Explaination: Η εικονική μηχανή (στο παράδειγμά Win98 σας) μπορούν να μεταδώσουν τον ιό σε άλλα μηχανήματα, όπως το σύστημα υποδοχής, με τον ίδιο τρόπο σαν να ήταν ένα εντελώς ανεξάρτητο υπολογιστή. Αυτό μπορεί να είναι μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι μετοχές του δικτύου, δισκέτες, κλπ. Επίσης, είναι plausiable, ότι VPC ή VMWare συγκεκριμένου ιού θα μπορούσε να δημιουργηθεί που θα μπορούσε η ίδια μεταφορά μέσω μερικών απροβλέπτων τρύπα στην εικονική μηχανής να μολύνει το μηχάνημα (όμως εγώ «Ποτέ δεν έχω ακούσει κανέναν, ούτε μπορώ να βρω κανένα που παρατίθενται).

Νομίζω ότι vmware καλύτερα από VirtualPC Επειδή vmware είναι σταθερό.

Γεια " VMware βασίζεται πολύ εντυπωσιακή τεχνολογία, αλλά το πιο εντυπωσιακό πράγμα για αυτό είναι ότι λειτουργεί πραγματικά ." - Sergey Brin, συνιδρυτής και πρόεδρος, η Google 1. h ** p: / / www.vmware.com / πελάτες / stories / google.html 2. h ** p: / / www.vmware.com/landing/ws4_banner.html * -> T tnx

και VMWare είναι καλό .. και n πραγματικότητα καλύτερα από το Virtual PC. δοκιμάστε installin Linux σε φυσική μονάδα και τρέχει VMWare μέσα από τα παράθυρα και να τον συνδέσετε .. πάντα του ταχύτερα σε σύγκριση με το installin n εικονική μονάδα δίσκου. Δοκιμάστε το ... όσον αφορά,

VMware έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από VirtualPC. VirtualPC ήταν ένα πρόγραμμα ΟΚ μέχρι Microsoft ήρθε in Στην πραγματικότητα, το Virtual PC 5.0.1 είναι πολύ καλύτερη από το Virtual PC 2004 με υποστήριξη για άλλα λειτουργικά συστήματα πέρα ​​από το MS f * ckups .... Προσωπικά πιστεύω ότι η ισχυρότερη μηχανή εικονικής μηχανής σήμερα είναι Bochs. Επιτρέψτε μου να σας δώσω ένα παράδειγμα: οι δύο VMware και VirtualPC θα παραπονεθεί αν προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε το Linux βασίζεται σε πυρήνα 2.0.x. Μόνο σε Bochs ήμουν σε θέση να εγκαταστήσετε το Redhat 5.2!! Φυσικά υπάρχει μια παγίδα εδώ, Bochs είναι λιγότερο φιλική προς το χρήστη. the_penetrator ©

Μια Σημ. ενός 1.7GB CPU και 256MB RAM είναι αρκετά για να τρέξει 2 os, νομίζω VMware καλύτερα από VirtualPC, πάρα πολύ.

Έχω εγκαταστήσει το Microsoft Visual PC 2004 (δοκιμαστική έκδοση) σε WinXP έκδοση Home μου .. Πρώτον, μου έδωσε μια προειδοποίηση λέγοντας ότι αυτό το λειτουργικό σύστημα δεν υποστηρίζεται! .. αλλά ούτως ή άλλως αυτό είπε επίσης ότι εξακολουθεί να μπορεί να λειτουργεί .. Μετά από αυτό θα ήθελα να ξεκινήσει εκκίνηση Red Hat μου 9 από το VPC .. αλλά δεν είχα καμία ιδέα πώς μπορώ να το κάνω αυτό! .. Ξεκίνησα τη διαμόρφωση μιας νέας εικονικής μηχανής και στη συνέχεια ένα νέο σκληρό δίσκο και έτσι .. αλλά όταν έτρεξα το Virtual Machine Μου έδωσε αυτό το σφάλμα (μέσα από το μαύρο παράθυρο): Επανεκκινήστε και επέλεξε τη σωστή συσκευή εκκίνησης ή Εισαγωγή Media Boot στην επιλεγμένη συσκευή εκκίνησης ναι, πού μπορεί να είναι το πρόβλημα από την αρχή;

[Quote = the_penetrator] VMware έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από VirtualPC. VirtualPC ήταν ένα πρόγραμμα ΟΚ μέχρι Microsoft ήρθε in Στην πραγματικότητα, το Virtual PC 5.0.1 είναι πολύ καλύτερη από το Virtual PC 2004 με υποστήριξη για άλλα λειτουργικά συστήματα πέρα ​​από το MS f * ckups .... the_penetrator © [/quote] Γεια σας έχω εγκαταστήσει redhat 7.2 και mandrake 9.2 στο Virtual PC 2004 από την "Other OS" χωρίς κανένα πρόβλημα. tnx

vmware, μπορώ να χρησιμοποιήσω host PC P4 1.8g 512M τρέξει μανδραγόρα εργασία OS και να τρέξει HSPICE σε redhat8 (εκ νέου κατασκευή του), HSPICE sim ταχύτητα περίπου 70% P4 1.8g και χρησιμοποιώ win2k + virtualPC2004 τρέχουν win98 να ορίσω 64 ~ 300μ, φιλοξενεί CPU 2G 760m DRAM virtualPC τρέχουν win98 κάποτε ΟΤΔ για την απόδοση VMware>> virtualPC αλλά VMware έλλειψη οδήγησης VGA καρτών

Μήπως έχετε εγκαταστήσει VMWARE εργαλεία; Περιέχει πρόγραμμα οδήγησης οθόνης ......

πραγματικά. όπως θυμάμαι vmware πλέον πρόγραμμα οδήγησης της κάρτας βίντεο (συγκρίνετε με τα Windows OS) .. 2 χρόνια πριν, εγκατάσταση vmware, μπορεί να λειτουργήσει δεν μπορεί να προσαρμοστεί (τελειοποιήσουν) VGA κάρτα vmware + Linux τρέχει σε σχετικά winXP ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back