Ποιο από τα δύο είναι καλύτερο VMWare ή VirtualPC;

A

ASIC

Guest
Όποιος έχει κάποια εμπειρία σε αυτό; Θέλω να εγκαταστήσω το Linux και WinXP ταυτόχρονα σε ένα φορητό υπολογιστή οπότε δεν χρειάζεται να επανεκκινήσετε ανάμεσα σε κάθε διακόπτη. Ποιο από τα δύο είναι καλύτερο; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε μία από αυτές; ASIC

HI έκανα μια COMENT ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΔΗ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ LINUX SERCH ΘΕΜΑ σε ένα φορητό υπολογιστή! Μου συνέστησε τη χρήση VMWARE ως ένα εικονικό μηχάνημα με ένα SERVER XWindow ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ XP. SO ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ κακή ή ΔΕΝ avalaible DRIVERS ΟΘΟΝΗ. Λειτουργεί πολύ καλά. Φορητό υπολογιστή μου διαχειρίζεται πολλαπλές οθόνες, ώστε να κρατήσω ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ για XP και το εξωτερικό ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Xserver LINUX εικονική μηχανή. Κοιτάξτε τις COMENTS!

Τρέχω vmware (linux) σε Win2000, αυτό λειτουργεί πολύ καλά, αρκεί να έχει αρκετή μνήμη στον υπολογιστή σας. Όμως, το τρέξιμο σύνθετες εφαρμογές / εργαλεία όπως το μεταγλωττιστή σχεδιασμού συνθέτοντας ένα σχετικά μεγάλο σχέδιο μπορεί να προκαλέσουν εικονική μηχανή σας για να τρέξει σε swap, και θα πάρει πολλά χρόνια για να ολοκληρωθεί η σύνθεση.

να γ @ διαμονής IC 5 εκτελείται σε ένα VMware ή virtualPC με βάση το Linux;

δεν είναι κανένα πρόβλημα για Cadence εργαλείο με εικονική μηχανή, αλλά νομίζω ότι δεν είναι καλό για μεγάλο έργο. Χρησιμοποιώ VPC6 στο Mac OSX, ο περιορισμός της φυσικής μνήμης είναι 512M ... :. (Μερικές αναφοράς λέει VPC είναι λίγο καλύτερο από το VMWare κατεβάσετε δοκιμαστική VPC5 για Windoz http://preview.connectix.com/trial/

Η εικονική μηχανή λειτουργεί ακριβώς όπως μια μητρική μηχανή. Κάθε λογισμικό μπορεί να τρέξει με τον ίδιο τρόπο όπως και στο πραγματικό υπολογιστή. Τέλος πάντων, δεν έχει νόημα να τρέχει ένα μεγάλο πρόγραμμα, όπως IC5 στην εικονική μηχανή. Δεδομένου ότι ακόμα και τρέχει σε φυσική μηχανή, IC5 δίνει μια αργή απόκριση (εκτός αν έχετε μια εξαιρετικά υψηλή απόδοση PC). Ως εκ τούτου, μπορεί να ξεκινήσει, αλλά δύσκολο να εργαστεί με. Εικονική μηχανή θα σουίτα σας, όταν θέλετε να τρέξετε βασικές εφαρμογές ή απλά την προβολή των δεδομένων σε πολλαπλές OSS. Χρησιμοποιώ VMware για τον εαυτό μου και το βρήκα πολύ χρήσιμο. VMware είναι καλύτερη σε επιδόσεις, αλλά VirtualPC είναι φθηνότερη και πιο εύκολο στην εγκατάσταση.

Έτσι, αν θέλω την καλή εκτέλεση, θα πρέπει να εγκαταστήσετε το VMWare για Linux και Windows σε α. .. errr .... Παράθυρο? Πόσο γρήγορα είναι μια εικονική μηχανή; 1 / 2 της ταχύτητας ή λιγότερο; Notebook μου έχει 1.7GB CPU και 256MB RAM. ASIC

την εικονική μηχανή είναι αρκετά γρήγορη .. Υπάρχει μια μικρή επιβάρυνση στο γραφικό μέρος. Γι 'αυτό συστήνω Usig ένα xserver λειτουργεί με XP Πρέπει να καταλάβετε ότι VMAWARE είναι μόνο εικονική στο Sens ότι μιμείται κάποιες περιφερειακές υλικό του υπολογιστή. αλλά ο κώδικας τρέχει από την NATIVE PC .. Ο γιος είναι γρήγορη. Δεν είναι προσομοίωσης PRECESSOR. ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ είναι αρκετά καλή .. δοκιμάστε το!

Ο Sir Elton, Ευχαριστώ για την απάντησή σας. Ναι, έχετε δίκιο, είναι μόνο απαραίτητο για να εικονοποιήσει και να μιμηθεί κάποιες περιπτώσεις το υλικό και όχι την CPU. Δεν είχα σκεφτεί ότι: (Θα το δοκιμάσω Επίσης, ο Xserver είναι μια καλή ιδέα Ειδικά σε ένα σημειωματάριο νομίζω ότι θα τρέξει VMware παράθυρα και εγκατάσταση δύο εκδόσεις του Linux Υπάρχουν τόσα πολλά προβλήματα συμβατότητας μεταξύ του ΕΟΑ εργαλεία.... και τις εκδόσεις Redhat. ASIC

Ωχ ξέχασα. Τι γίνεται με DOS σε ένα παράθυρο της εικονικής μηχανής; Ξέρω ότι τα Windows έχει ένα παράθυρο DOS, αλλά στην περίπτωσή μου έχω να μιμηθούν την εκκίνηση ακολουθία (φορτωτής εκκίνησης, AutoExec κλπ). Επίσης, τι γίνεται με τα διάφορα εικονικά λειτουργικά συστήματα. Μήπως χρειάζεται δική του κατάτμηση; ASIC

Παρακαλούμε να σημειωθεί ότι η εικονική μηχανή παίρνει τους πόρους από το μηχάνημα. Οι περισσότεροι πόροι (RAM) που δίνετε για VM την πιο ισχυρή μπορεί να δώσει (βεβαίως, δεν μπορεί να είναι ίσο με το πραγματικό μηχάνημα με ίδια spec) και το χαμηλότερο από την απόδοση υποδοχής στο εμπόριο off. Από κάποια σημάδια πάγκο είπε, σε μερικές βασικές εφαρμογές, VMware μπορεί να πάρει κατά 15-20% χαμηλότερα από φυσική μηχανή. Αλλά για μερικές εφαρμογές, μπορεί να είναι χειρότερη και το 90% χαμηλότερο.

καλά VirtualPC είναι ταχύτερη VMware είναι πιο σταθερό, το χρησιμοποιώ στα παράθυρα 200 μπορεί instll UNIX και Linux σε αυτό

Hallo έχω installe Linux και Windows XP στον υπολογιστή μου εγκατέστησα τότε VMware σε παράθυρα και προσπάθησαν να έχουν πρόσβαση στο λειτουργικό σύστημα Linux που λειτούργησε καλά, αλλά έχω ένα πρόβλημα με την εκκίνηση του KDE, εγκατέστησα το VMware εργαλεία και KDE λειτουργεί μόνο για μία φορά την επόμενη φορά που ενεργοποιείτε το virtual machine linux μου ξεκινά και όταν πρόκειται για την εκκίνηση του KDE, φαίνεται ότι το KDE πεθαίνει διαδικασία και στη συνέχεια να κάνει επανεκκίνηση και ούτω καθεξής για πάντα και δεν μπορώ να την πρόσβαση linux μηχάνημα μου κάνει κάποιος που έχει ένα παρόμοιο πρόβλημα thanx

Νομίζω ότι έχετε κάποια προβλήματα με την διαμόρφωση του Xserver σας. Προσπαθήστε να ξεκινήσετε το Linux στο runlevel 3, τότε χρησιμοποιήστε setup για να ρυθμίσετε Xwindows σας. καλή τύχη.

Προτιμούσα τη χρήση VMware πριν. Αλλά δεδομένου ότι VirtualPC είναι τώρα μέρος της Microsoft, θα ήθελα να δώσει μια δοκιμή. :?

Έχω μια ερώτηση. Πώς μπορούν να μοιράζονται αρχεία μεταξύ δύο OS;

Πρώτα ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα αρχεία βοήθειας PROGS, εξήγησε το φαινόμενο τελείως. Εξαρτάται από το ΛΣ που χρησιμοποιείτε: Με τα παράθυρα που βασίζονται επισκεπτών ΛΣ σε Windows βασίζεται φιλοξενεί, standart κοινή χρήση αρχείων είναι διαθέσιμη. Εάν ένα από τα OS είναι ένας κλώνος uniz θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε FTP ή δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε samba

Hallo Έχω ένα πολύ παράξενο πρόβλημα με την VMware μερικές φορές όταν τρέχω Linux ως φιλοξενούμενος στο VMware όταν προσπαθώ να πληκτρολογήσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης μου, τι ο υπολογιστής που λαμβάνει δεν είναι αυτό που γράφω για παράδειγμα, αν εγώ προσπαθώ να συνδεθείτε ως root, το όνομα χρήστη μου είναι ρίζα όταν Type R, τον υπολογιστή recievs ^ Ε και ούτω καθεξής, έχουν κάθε οργανισμός encontered όπως thanx πρόβλημα

hi Σχετικά με την πληκτρολόγηση «r == ^ R» στο VM, νομίζω u έχω πρόβλημα με την αναγνώριση πληκτρολόγιο ή απλά Caps σειρά u ματιά ... : O. που χρειάζεστε για να επεξεργαστείτε VM με την προσθήκη της θύρας ότι το πληκτρολόγιό σας είναι connencted? USB, σειριακή ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back