Ποια είναι η ισοδύναμη αντίσταση του δικτύου αυτού;

Αυτή ήταν η αξία υπολογίζεται με βάση το 2% αντιστάσεις ανοχή, μια γνωστή πηγή ενέργειας και το παλιό καλό εξίσωση Ε = V / I, όπως υπήρχε τόση σύγχυση. Ήθελα να δείξω ότι πρακτικό αποτέλεσμα είναι σχεδόν ίσο με 500ohms υπολογίζεται από τη θεωρητική μέθοδο Αλλά το αστείο crackjaw πράγματι ένα και πραγματικά απολαμβάνουν:!!!-D

[Παράθεση] Αυτή ήταν η αξία υπολογίζεται με βάση το 2% αντιστάσεις ανοχής [/quote] βλέπω. Αλλά ως ένα σημείο σύγχυση, η ακριβής τιμή είναι εκτός των ορίων ανοχής. Και τα προβλήματα άσκησης του δικτύου δεν ενδιαφέρονται για Ε48 ή Ε96 σειρά αντίσταση.

Έχω δοκιμάσει αυτό κύκλωμα στο εργαστήριο και πήρε 490R. Θεωρητικά 500R της. Ήθελα να δείτε τις τρέχουσες μονοπάτια. Δίκτυο προβλήματα άσκηση μπορεί να αδιαφορεί για Ε48 ή Ε96 σειρά ----- ένα πείραμα είναι μια μεθοδική διαδικασία που διεξάγεται με στόχο τον έλεγχο, την παραποίηση, την ίδρυση ή την εγκυρότητα της υπόθεσης. Πειράματα ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό τον στόχο και το εύρος τους, αλλά πάντα να βασίζεται στην επαναλαμβανόμενη διαδικασία και λογική ανάλυση των αποτελεσμάτων. Ένα παιδί μπορεί να πραγματοποιήσει τις βασικές πειράματα για να κατανοήσουν τη φύση της βαρύτητας, ενώ οι ομάδες των επιστημόνων μπορεί να διαρκέσει χρόνια συστηματικής έρευνας, να προωθήσει την κατανόηση ενός φαινομένου. (Όχι τα δικά μου λόγια, που προέρχονται από το δίκτυο)

OT:
... η φύση της βαρύτητας ...
... Είναι ακόμα άγνωστο, ως εκ τούτου δεν μπορούν να συντεθούν από άλλες γνωστές πηγές ενέργειας. Όμως όποιος δεν τα πετώντας πιατάκια γνώριζαν πολύ καλά γι 'αυτό αφού, όπως ξέρουμε, παράγουν αυτά τα αεροπλάνα δίσκος θα είναι η κύρια εφαρμογή της γεννήτριας πεδίου βαρύτητας. Κερίμ Top μυστικό: χαμόγελο :: Μια άλλη εφαρμογή είναι να διαταράξουν την τροχιά ενός δορυφόρου ενώ περνώντας στο χώρο πάνω από μια περιοχή.

[Quote = sutapanaki? 1000775] Ποια θα ήταν η αντίσταση, αν R3 και R6 ήταν 2k αντί [/quote] Μια γενική sollution με MatLab >> r1 = 1000?; R2 = 1000? R3 = 2000? R4 = 1000? R5 = 1000 ? R6 = 2000? >> G = [1/r3 +1 / r4 +1 / R5, -1/r3, -1/r5? -1/r3, 1/R1 +1 / R2 +1 / R3, - 1/r2? -1/r5, -1/r2, 1/r2 1 / R5 + 1/r6]? >> Ε = [1 0 0]? >> Req = Ε / Γ * Ε 'Req = 583,3333 >> αρουραίους (Req) ans = 1750/3 >>

Δεν είμαι σίγουρος _Eduardo_ είναι σωστό. Προσομοίωση μου έδωσε 500 ohm.

Η σωστή, αυτή είναι η απάντηση. Μια γενική λύση (μια μορφή της) ΧΩΡΙΣ τη χρήση του Matlab, αλλά βρήκε με το χέρι χρησιμοποιώντας τη μέθοδο Middlebrook είναι: R4 | | Req, όπου: Req = [(R1, R3) | | (R5 + R6)] * [1 + ( R1 | | R3 + R5 | | R6) / R2] / [1 + ((R1, R6) | | (R3 + R5)) / R2]

Είναι μια γέφυρα Wheatstone, έτσι δεν θα υπάρχει ρεύμα που διέρχεται R2, και ως εκ τούτου, eq. Αντίσταση = 500 ohm

Πήρε τα παιδιά απάντηση. Δεν ξέρω γιατί έκανα το λάθος. Τέλος πάντων είχε μια μεγάλη συζήτηση με όλους σας. Ευχαριστώ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back