Παράξενο πρόβλημα με LT1912 βήμα προς τα κάτω DC-DC ρυθμιστή

Γεια karesz, είμαι χρησιμοποιώντας ένα κύκλωμα σχεδόν πανομοιότυπο με το κύκλωμα στο σελίδα1 του φύλλου. Σήμανση κωδικό μου είναι LDJT N246 904 (DD-πακέτο), δεν φαίνεται να είναι μια λανθασμένη χρέωση. Ανίχνευσης με έναν παλμογράφο στο "ΝΔ" σημείο (pin 3) οδηγεί σε τίποτα, όχι μόνο στην τρέχουσα εργασία, αλλά και στην ενεργοποίηση. Τελευταία ιδέα μου ήταν να κρατήσει pin7 NC, αλλά έχετε δοκιμάσει ήδη: κραυγή: Θα προσπαθήσω να αγοράσει το πλοίο eval (DC1313A). Είναι φτηνότερο έπειτα αντιμετώπιση προβλημάτων μια ολόκληρη ημέρα. : D Hansi

Hansi, Γιατί δεν καλούν Γραμμική τεχνική υποστήριξη; Νομίζω ότι κάτι βιδώνονται εργοστάσιο.

Και σας pls; :) (Το έγραψα πριν από δύο ημέρες: "ό, τι είναι ίσως LT` s υποστήριξη για να καλέσετε ... "), Κ.

Κάλεσε τους μία φορά, στην τεχνική άτομα περίπου. Έστειλα e-mail τους τρεις φορές, υπάρχουν ακόμα απαντήσεις. : Κραυγή κραυγή :: :: :: κραυγή κραυγή κραυγή :: :: :: κραυγή κραυγή:

Εντάξει, εγώ θα τους ρωτήσω για την επόμενη Δευτέρα στην region_ μου ίσως να είναι πιο δραστήριοι ... Apropos? Τελικά ζήτησε Hansi ότι το γερμανικό γραφείο χθες ή έτσι; Κ.

Σας ευχαριστώ πολύ για την ευγενική σας βοηθά. Καλό Σαββατοκύριακο.

οποιεσδήποτε απαντήσεις; Ευχαριστώ.

Συγγνώμη, ήμουν σήμερα στο σπίτι, αλλά ζητούσε το γερμανικό γραφείο LT για τη Δευτέρα και μίλησε με το γραφείο ευρέσεως LT στην too_ contry μου που μου έδωσαν μέχρι ακόμα καμία απάντηση ... Κ.

Τόσο λυπημένος! Πήρα καμία απάντηση από τις ΗΠΑ πολύ ...........: κραυγή κραυγή :: :: :: κραυγή κραυγή :: κραυγή:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back