Παράξενο πρόβλημα με LT1912 βήμα προς τα κάτω DC-DC ρυθμιστή

E

EDA_hg81

Guest
Είμαι αποσφαλμάτωση LT1912 βήμα εναλλαγή κάτω DC-DC ρυθμιστή. Έχω ελέγξει σχηματικό, PCB layout, μέρος σήμανση και συνδέσεις συγκόλλησης, που μοιάζει όλα ωραία. Αλλά δεν λειτουργεί? Η τάση στο pin FB είναι μόνο 0.09V αντί 0.79V, η οποία αναφέρεται στο δελτίο. Εκτέλεση / SS καρφίτσα τροφοδοτείται με 3.6V. Ποιο είναι το πρόβλημα με αυτή την απλή LT1912; Παρακαλώ βοηθήστε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!

Θα μπορούσατε να μας pls στείλτε σχηματικό σας; Μήπως μπορείτε να επιλέξετε διαιρέτη αντίσταση κατά τέτοιο τρόπο ώστε FB θα πρέπει να έχουν 0.79V; [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 3 λεπτά: [/color] [/size] Θα μπορούσατε να μας pls στείλτε σχηματικό σας; Μήπως μπορείτε να επιλέξετε δίκτυο αντίσταση κατά τέτοιο τρόπο ώστε FB θα πρέπει να έχουν 0.79V; Η έννοια αυτή ορίζεται στο φύλλο σελίδα 9.

Γεια σου, Τι γίνεται με το Synch, η BP και εκτεθειμένες ακίδες Pad (επαφή πρέπει να είναι πίσω στο GND!) Pls; Μπορείτε να αλλάξετε τις αντιστάσεις σε FB »ή επιταγή" ... Κ.

εδώ είναι η σχηματική. Έχω αλλάξει διαιρέτη αντίσταση, έχεις καμία τύχη να την κάνουμε να λειτουργήσει. L11, C53 και C54 είναι για τη μείωση της τάσεως. C50 πρέπει να είναι 470PF, έχω την τιμή αυτή διορθώνεται στο PCB. Πήρα ακόμα και L11, C53 και C54 μακριά, LT1912 εξακολουθεί να μην λειτουργεί. : Κραυγή κραυγή :: :: :: κραυγή κραυγή :: κραυγή :: κραυγή: Σας ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε βοήθεια σας.

Γεια & tnx! Όχι? C53 δεν είναι (μόνο) για το φιλτράρισμα οι κυματισμοί που απαιτούνται, αλλά, και στην πρώτη (με L10) είναι μόνο storager την ενέργειά σας αν ο «διακόπτης αλλάζει σε" ... Το ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ δέκατο του UF, σχεδόν 47UF και ένα καλό, χαμηλή ΤΚΕ type_I ότι αυτά είναι δική σας Nr.1 ​​αποτυχία! Από το C50 η δεύτερη αποτυχία: η τιμή του είναι πάρα πολύ υψηλό! :-( Επιλέξτε pls. Σε ένα 470PF αντί drowed 0.47uF! Pls αναφέρονται στις σελίδες 11 & 21. Ικανοποιητική πρόοδος! Κ.

Έχω λάβει L11, C53 και C54, C55 συνδέεται μόνο με την L11. Είναι ακόμα δεν λειτουργεί. : Κραυγή κραυγή :: :: :: κραυγή κραυγή κραυγή :: :: :: κραυγή κραυγή:

Χμμ? Έχετε κάποια Sw / Αναμνηστική Signals_pins 2,3 & 10; Τι βρισκεται στον ΦΚ; ... Κ.

Όχι, δεν έχω αυτά. Θα χρησιμοποιηθεί το ίδιο σχέδιο αναφοράς, όπως στην πρώτη σελίδα του φύλλου LT1912. Είναι τόσο .....: κραυγή:

Έχω το ίδιο πρόβλημα. Τι αποτύπωμα και κωδικό ημερομηνίας δεν έχουν τσιπ σας;

Γεια Youngs, Ενδιαφέρουσες! :-( Ό, τι είναι ίσως LT `s υποστήριξη για να καλέσετε ... Διαφορετικά, θα ήθελα να το δοκιμάσουν σε βήματα ακόμα, αλλά Im όχι PC_I μου dont έχει ένα σχήμα .. Όπως θυμάμαι σχετικά με το σχήμα: πρέπει να είναι δυνατόν να ελέγχεται ως ένας ταλαντωτής / Διακόπτης οδηγού και ούτω καθεξής, ή είναι πιθανό ότι οι λειτουργίες καρφίτσα Falsh τεκμηριωμένη; Για μένα είναι LT μια πολύ σοβαρή / παραγωγός αποδεκτή, αλλά οι αποτυχίες είναι πάνω από όλα είναι δυνατόν. Κ.

Έχετε γειωμένο τον πείρο NC 7. Δεν ξέρω τι κάνει, αλλά μπορεί να είναι μια καρφίτσα δοκιμαστική λειτουργία. Προσπαθήστε να αποσυνδέσετε. Keith. [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 2 λεπτά: [/color] [/size] Ένα άλλο πράγμα που - όπως τόνισε Karesz, C53 πρέπει να είναι μεγάλες, όχι μικρό - 47UF. Είπατε «Έχω λάβει L11, C53 και C54, C55 συνδέεται μόνο με την L11», αλλά ότι θα κάνει τα πράγματα χειρότερα! Αφαιρέστε L11 και σύντομο έξω. Keith.

Γεια σου, Keith έχει πλήρως right_I έχουν L11 στην απάντηση εποπτεύεται-συγγνώμη! Tnx! Φύλλο μας tolds πάνω pin7: «Ν / Γ (Pin 7): Αυτή η καρφίτσα πρέπει να συνδέεται με το έδαφος." Σε όλες τις case_it είναι τελικά μια καλή ιδέα να πειραματιστείτε με να το πάρετε από GND ... Κ. [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 12 λεπτά: [/color] [/size] Keith, ίσως έχετε δικαίωμα πραγματικά με το pin 7_I βρήκε ένα «σχέδιο Ref", που τα έχει μ.δ.! Δεύτερη διαφορά σε δελτία κύκλωμα: Εκτέλεση καρφίτσα είναι πάνω από 100K την τάση ελέγχου ... 20Design/dc1313A.pdf% http://cds.linear.com/docs/Reference Κ.

karesz, Ναι, αυτό είναι που είδα Ν / Γ δεν είναι συνδεδεμένη - με το «σχεδιασμό ref". Ν / Γ σημαίνει "καμία σχέση" μετά από όλα, όχι έδαφος! Keith

η σήμανση πάνω στο τσιπ είναι: LTDJS0A30E3 αποτύπωμα και είναι MSOP. αγοράσαμε απευθείας από Digikey. Προσπάθησα αποσυνδεθεί NC pin7, ακόμα δεν λειτουργούν. Έχω χρησιμοποιήσει το μοντέλο για Spice LT1912 από γραμμική, εργάζεται με πρόστιμο 3,6 τροφοδοτείται από την ακίδα τρέξει χωρίς αντίσταση συνδέεται 100K. Νομίζω ότι 100K ohm αντίσταση και το καπάκι είναι μαλακό ξεκίνημα. Έχω στείλει επιστολή προς τον γραμμικό πριν από δύο μέρες, να πάρει ακόμα καμία ανατροφοδότηση. Σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας.

Έχετε αφαιρέσει L11; Δεν θα συνεργαστεί με L11 αν υπάρχει C53 είναι μικρός, όπως έχει δηλώσει αρκετές φορές μέχρι τώρα. Keith

Γεια @ EDA_hg81, :), tnx! @ & Keith όλα, ένα καλό ερώτημα, και όπως έγραψα λίγο νωρίτερα? C50; 1000x υψηλότερη αξία του κατά την drowing είναι ένα πιθανό πρόβλημα για τον ενισχυτή πάρα πολύ. Otherweise ήταν μια είδηση ​​από το "EDA_Hansi" πάνω από ίδια προβλήματα :-( @ EDA_Hansi? Τι κύκλωμα Hansi σας _ σε λεπτομέρειες pls Κ.;.

Έχω απομακρυνθεί L11, C53 και C54 και C55 47UF μόνο έχει απομείνει. Τίποτα δεν λειτουργεί. Έχω χρησιμοποιήσει LTspice IV, να επιβεβαιώσει την αξία του C50 δεν είναι το μεγάλο θέμα. με 0.47uF C50, η έξοδος πρέπει να είναι περίπου 3.6V που βασίζονται στην προσομοίωση LTSpice IV. : Κραυγή κραυγή :: :: :: κραυγή κραυγή κραυγή :: :: :: κραυγή κραυγή:

Ποια είναι η προδιαγραφή του πηνίου (L10) που χρησιμοποιείτε; Θα πρέπει να μετράει το κύκλωμα με έναν παλμογράφο, δεν χρησιμοποιούν LTspice. Keith.

Είμαι χρησιμοποιώντας ένα 1.2A και 6.8uH πηνίο εξουσία. Σας ευχαριστώ και πάλι.

Νομίζω ότι πραγματικά πρέπει να μετράει το κύκλωμα με έναν παλμογράφο. Ψάξτε τα σημάδια της αλλαγής της πύλης MOSFET. Κοιτάξτε την καρφίτσα ανατροφοδότηση. Τι φορτίο έχετε; Χρησιμοποιείτε ένα παγκάκι παροχή ρεύματος στην εξουσία αυτή; Αν ναι, δεν θα έχετε ένα τρέχον όριο και τι είναι αυτό που σε; Μερικές φορές η αύξηση του ρεύματος στους DC-DC μετατροπείς είναι αρκετά υψηλή για την ενεργοποίησης, ώστε να μπορούν τρέχον όριο, αν είναι πολύ χαμηλή. Keith.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back